Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 45

• 90 085
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Маркерът за вежди на Катрис не ми харесва. Много изкуствено нарисувани стоят веждите с него. Затова пък микро моливът им за вежди е супер. Изхабила съм сигурно 4-5 от него вече.

# 346
Момичета, търся отзиви за новия фондьотен на Аура - Jelly.
Дали някой си го е купувал?

# 347
Маркера на Катрис го харесвам много но го ползвам за очна линия. За вежди не ми пасва най- тъмния цвят.

# 348
Има ли вече брошура на Лили за 02 2018 ?

# 349
Тези дни моя позната ми подари за вежди  Ka brow на Benefit, води се нещо като гел. Не е за тази тема, но исках да споделя, че е изключително издръжливо и стои естествено на моите вежди. Това по повод на питането по-горе...

# 350
Има ли вече брошура на Лили за 02 2018 ?
Аз я взех от магазина им.
Онлайн няма още.

# 351
Тези дни моя позната ми подари за вежди  Ka brow на Benefit, води се нещо като гел. Не е за тази тема, но исках да споделя, че е изключително издръжливо и стои естествено на моите вежди. Това по повод на питането по-горе...
Brow продуктите на бенефит наистина са страхотни. И Kabrow и молива са супер. Иначе днес аз си взех един безцветен гел за вежди на Есенс, тъй като общо взето веждите ми са достатъчно плътни и с хубава форма и за ежедневния грим не ги подчертавам с нищо, само ги разресвам, ама сега като видях тоя безцветен гел ще ми е идеален за дневния грим мисля, защото предполагам, че ще фиксира косъмчетата.

# 352
Aха в нашия магазин Лили не дават предварително.Слагат ти в  плика в първия ден,с покупката.Има ли нещо интересно?

# 353
 Shocked Тия па!
При на с си стоят на касата и сам си взимаш колкото щеш. Но нещо не съм виждала скоро списанието с талоните. То на тримесечие ли излиза?

# 354
Даа,предния ден не го показват,а после до 20 число на месеца ти го набутват в плика.та ако ще и покупката да ти е мокри кърпи от 0.99лв.примерно.

# 355
  • Стара Загора
Момичета, имам нужда от помощ. Търся ето такава четка за очна линия, но искам да я видя на живо и тогава да преценя дали да я взема Тази е от Бютиселект, не ми се ще да поръчвам без да съм я видяла, не че е скъпа, но все пак. Ако сте виждали някъде из София подобна и на нормална цена, моля споделете. 🤗

Alverde преди имаха такава и беше доста сполучлива, но не знам дали още я има.

# 356
Лили, какви са тези талони?

Намаление до 50% на избрани продукти на Катрис в Ремедиум, имат и сайт:
https://m.facebook.com/CatriceCosmeticsBulgaria/photos/a.4196710 … e=3&source=48

Последна редакция: ср, 31 яну 2018, 17:03 от Lemy

# 357
Ами в това тримесечно списание има страница с талони за намаление на определени продукти. Талоните се изрязват и се предоставят при покупката.

# 358
Хич не съм обърнала внимание Bowtie
Свиркай като пуснат.

# 359
  • София
Момичета, май не сме коментирали продуктите от серията Gigi Hadid на Мейбълин. Знаете ли дали ги в ДМ или в Лили? Харесала съм си една контурираща палитра за очи, но ми се иска да я пробвам и да преценя как е като качество. Някоя от вас има ли я?

Общи условия

Активация на акаунт