Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 45

• 90 083
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Имам някакъв спомен, че май само онлайн щяха да се продават или на някакво конкретно място... Всъщност не се разбирам с нищо на марката, така че може и затова да не съм обърнала внимание Smile

# 361
Мернах, че в remedium.bg ги имаше. Видях на живо колекцията в ДМ в Букурещ и всичко изглеждаше супер невзрачно. Подминах ги без да тествам нищо, мисля, че е малко прехвалена. Лично мнение.

# 362
Няма ги в Ремедиум, до сега гледах в сайта. Аз искам спиралата. Ако някой ги види някъде онлайн в бг.сайт, пишете тук, моля!
А, имало ги палитрите, толкова съм гледала Blush
.♥.Петя.♥., ето  https://remedium.bg/product/139036/maybelline-gigi-hadid-konturi … -tsvyat-warm.html

# 363
  • Варна
Има ли вече брошура на Лили за 02 2018 ?
Аз я взех от магазина им.
Онлайн няма още.

На мен пък касиерката днес ми отказа брошура, утре ще имало.Какво толкова ги крият...

# 364
  • София
Джиджи Хадид я коментирахме по мое питане, но не помня в тази тема ли беше или в предишната. В два сайта се предлага.Ивчето беше дала линкове или само имената на сайтовете...

# 365
  • София
Каталогът е качен в сайта на Лили.

# 366
Ивче, благодаря ти. Днес минах през кварталния ДМ, няма такава четка на Алверде. Ще погледна и на други места. Ще проверя и в Елитис когато имам път натам. 🤗

Някой има ли впечатления от матиращия фон дьо тен на Римел? Днес ги загледах, има цвят който ми пасва, текстурата ми хареса на пръв поглед, но ако някой го е ползвал ще се да сподели повече. 🤗

# 367
Rimmel Stay Matte ли? Аз съм го ползвала,като цяло няма минуси за мен. Текструрата е малко по-гъста,следователно е по-тежък и лично по моя вкус не е за всеки ден. Но пък за излизания например е супер,покритието е много добро,нямам по-покривен,но не мисля че е прекалено. И въпреки това не изглежда като маска и прекалено изкуствено. Добри са ми впечатленията,но ако искаш нещо леко за ежедневието според мен не е това. Аз съм свикнала само с бб кремове,но заради мазната ми кожа се отказах от тях и сега взех матовия на Catrice и съм супер доволна. Ако искаш погледни и него. Сравнително по-малко се омазнявам,покритието е добро и е лек.

# 368
Ако някой иска наистина много матиращ фдт- Севънтийн мат плюс.Покритието е средно към пълно, издръжлив е и за мазна кожа,има пудрен завършек

# 369
  • София
При мен Катрис хич не се справя с матирането, дори и сега, през  зимата, и с прилична база. Доволна съм от матирането на Ревлон, но той трябва да се нанася с бб, иначе стои брашнен. Този на Севънтийн къде може да се намери, само онлайн ли го има?

# 370
Аз също съм доволна от Ревлон. Искаше ми се да пробвам този на Римел, но щом не става за дневен, знам ли. Май ще го пропусна. Ама пък е 6 лева, какво му плащаш. Абе сигурно ще го взема. 😆

# 371
  • софия
Момичета имат ли Катрис тези дни намаление някъде?

# 372
Май в Лили има, нещо мернах в новата брошура.

# 373
Има ли вече брошура на Лили за 02 2018 ?
Аз я взех от магазина им.
Онлайн няма още.

На мен пък касиерката днес ми отказа брошура, утре ще имало.Какво толкова ги крият...
И аз не разбирам какво ги крият толкова.
Има намалени парфюми ,омекотител коколино, червила,моливи Катрис , Спирали на Макс фактор ,Римел,на Есенс има намалени избрани продукти с 50 процента.
ФДТ на Буржоа Хелти микс ,разни бодита ,потници,бельо ,бои за коса,шампоани ,на VZK козметиката има намаления ,на Жоржея крема мисия 2 и той е намален ,води за уста,пасти,бебешка козметика и храна ;памперси,прахове има Ариел и Бинго + Персил и още няколко вида омекотители.
На мейбълин има намалени фдт,спирали и палитра сенки за очи + хайлайтър.
На Лумс има разни цветни очни линии и сенки за очи.

# 374
  • София
Момичета, някой (съжалявам вече не помня точно кой) си беше взел серум на VZK. Какви са впечатленията от него?

Общи условия

Активация на акаунт