Звездни компромати - 350 част

• 103 926
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Генерал Деси, не го е хванала под ръка и е наметнала рамене Mr. Green
https://www.24chasa.bg/novini/article/6688079

# 511
И аз я видях по новините, със сетре от плетиво ми се стори, и ламяна рокля.

# 512
  • Оптимист по принуда
На кое казвате "копитото" ?

И аз се чудих доста, но явно ти си от по-стар модел реотани..Явно се има предвид очертания ѝ полов огран.
Може и 'листенца'. Sunglasses

Браво на Бруно! Заслужава.

# 513
 Каква е сега тази наметка, къде остана старата жилетка?!   Cry

Много ми харесаха Гага и Майли на грамите  Heart Eyes  Браво на Майли, изненада ме приятно, и в изкукалите й аутфити я харесвам, но като принцеса е много красива  Heart Eyes
  Рири видях в два тоалета, една ужасна пластмаса и една по-хубаво, с която пя на сцената.

Бруно да живей! Голям фен съм му от 2010та  Heart Eyes 

# 514
Памела се сещам като гостува на ББ и имаше лошия късмет да й загубят багажа... Тогава Гала я облече от нейната гардеробна и се сещам, че Памела сподели как била свикнала да я обличат в последния момент и единственото, което й липсвало било козметиката й. Явно и сега са я облекли от чужд реквизит и набързо...

# 515
  • София
Защо, бре Grinning Сърцетуп ли ти предизвиква? Много е сладък Party
Мчи сърцето ми пропусна поне 3 удара, когато го видях как доволно кибичи със свалени гащи в кенефа!

# 516
Убийте ме с камъни,но наистина не разбирам защо Радеви ходят хванати за ръчичка като .......+18 пубертети?!?
И за да похейтя още малко. Бионсе и мъж са се докарали като за погребение! И двамата са ми ...  Sick

# 517
Оф и аз смятам така за Бийонсе, а толкова да ми харесваше преди. Сега се изживяват като богове и двамата с мъжа и ми са меко казани неприятни.

# 518
И на мен Радеви са ми смешни като се поведат за ръчичка, не са на пазар все пак.

# 519
Бионсе и Джей Зи ми докарват на чичо и стринка. И кусур и Блу Айвито и то да е на Грами-то...

# 520
# 521
# 522
# 523
  • До морето
Язък за напъните на Слабаков толкова години да се прави на интелектуалец и върл противник на чалга-културата!

# 524
  • Rock & Roll feeling ...
Горката Гери Дончева... и кой си мисли че ще я запомни като журналист?! Joy Предаването ѝ "Карамел", е върха на безсилието и няма нищо общо с журналистика! Що да не качи 5 точки с нещо, което Сегал нито ще потвърди, нито ще опровергае. Умре да се прави на интересна тази, просто КРЕЩИ за внимание! ooooh!
По-некадърно водене не съм засичала от години! Некадърност гарнирана с тъп смях!  Tired

Генерала чете и си води бележки!  Sunglasses

Колкото пъти видя Йоана Слабакова,толкова се сещам за Галя Литова :
Скрит текст:
Отляво Йоана, отдясно Галя.
Доста сатанински е настроена,разглеждайки профила й.  Sick
Мислех,че от майка й и баща й ще излезне нещо по-фелно.

Последна редакция: пн, 29 яну 2018, 23:01 от Летящ Кактус

Общи условия

Активация на акаунт