Бягай далече от такива мъже. Те СА комарджии и с времето тази им страст се засилва. Бившият ми съпруг беше такъв. Затова вече е бивш. В началото играеше само Сварка и Белот - уж за забавление с приятели. После се прехвърли на Еврофутбол, като залагаше малки суми - 5 - 10 - 15 лв. седмично. После сумите започнаха постепенно да нарастват. Преминаха към 50 - 100 лв седмично. И ме убеждаваше, че печели често /тези печалби така и не ги видях/. Не обръщах внимание, докато един ден след един наш скандал не му взех фиша за Еврофутбол и не го заплаши, че ще го скъсам. Тогава буквално полудя. Взе нож, насочи го към мен и ме заплаши, че ако не му го върна щяло да стане страшно. Не се стреснах честно казано, но тогава осъзнах, че нещата са станали сериозни. Година по-късно по време на едно пролетно почистване преместих телевизора, за да избърша прахта под него и намерих 4 фиша пуснати за един месец на обща стойност 6000 лв. Направо откачих. Тогава разбрах, че ако не се махна от него ще затъна много сериозно. Малко по-късно разбрах от няколко човека, че им дължи доста сериозни суми пари. И в крайна сметка година по-късно приключих с този брак. Имаше и други причини разбира се, но това също беше сериозно основание за мен.
Бившият ми кум беше същата работа, но той ходеше по казина и играеше на машинки. И той хвърляше по 500 - 1000 лв седмично, като жена му разбира се нищо не знаеше. А аз се чудех от къде намира такива големи суми, като знам, че от това, което работи няма как да изкарва толкова пари
Но за алкохолик мога да кажа период от време за прогресиране,питам за хазарта?