Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 2

• 77 467
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Като гледах предварително епизода /вчера/ , сега докато дойде време за  "споделянето" , вече съм позабравила "незабравимите" моменти  Embarassed
Какво намекнаха със свиренето на пианото /ако изобщо  има такъв момент/ -дали Ането все пак няма да се окаже  дъщеря на Марин ?
А баба-магьосница на каква кукла и детски обущета виеше ? До сега не показват ,че е имала семейство и какво става с тях .
От всеки епизод най-много ми харесват  10-те секунди с промото , въпреки че обикновено дават  последната сцена от епизода .
Катеринка как  нежно се зарадва на Борис и се хвърли да го гушне , но се спря и само дистанционно  го погали .

# 121
И според мен това с пияното беше намек. Не ми се иска да са сестри двете главни героини, но не аз решавам.
Ама Ана как лесно се впечатлява - идва някакъв и й казва колко е хубава, как му се разтуптява сърцето, като я види, и на нея й омекват краката... Влюбен човек толкова лесно ли се разсейва?...

До сега не бях разбрала, че Стефан е син на кметския наместник....

# 122
  • София
Не знам коя серия си разказвате, но аз днес ще гледам втора и ми е много интересно.
Понеже живея в чужбина и като я видях тая хубава природа и така ме задърпа носталгията. Някои актьори не играят много добре, но откакто се пренесох в чужбина станах като че ли по-малко претенциозна към бг актьорската игра. Добри или лоши актьори, само бг игра да има Simple Smile
Мене да ми предложат такова нещо, веднага се прибирам.
Днес четох за едно село в Македония май или Сърбия, в което само къщи останали и емигрантите се завръщали за кратко и после пак заминавали. Дали ще стане нещо подобно и при нас ?

# 123
Ама Ана как лесно се впечатлява - идва някакъв и й казва колко е хубава, как му се разтуптява сърцето, като я види, и на нея й омекват краката... Влюбен човек толкова лесно ли се разсейва?...

Съвсем нормална е тази нейна реакция. Още е много младичка, единствения мъж, който й е обръщал внимание е Борис, от селото не е излизала никъде. Идва нов кандидат /и то със сериозен плейбойски опит/, започва да й прилага свалките от големия град, които вървят при момичетата там и тя омеква. Едва ли Борко се е сетил да й говори такива неща, каквито сега Станиславчо й подмята. Тя затова така се захласва

Серията и на мен ми харесва, но определено предпочитам да гледам сериала на лаптопа. Иначе на телевизора ще му гръмнат колоните, за да чувам добре какво си говорят. Беше интересно, Милица и Цвъто Joy добре бяха измислили плана. Синът на кмета ми е много симпатичен и ще ми хареса, ако се завърти около приятелката на Катя, която пък в тази серия изобщо не ме подразни - даже ми хареса Simple Smile. Малко бавно върви действието, но като цяло филмчето си е екстра.
И аз се чудя на свиренето на Ана и Марин. Визуално не си приличат, та ми е чудно дали наистина може тя да му е дъщеря Rolling Eyes Ще се види с времето. Интересно как Борката се озова точно при къщата на Катя.

# 124
Интересно как Борката се озова точно при къщата на Катя.
Съдба Sunglasses

# 125
# 126
Mari_Mar , bouquet за линка !
Като се замисля -Ането е на 22 , не е малолетна , за да е чак толкова невинна . Спи си с Борко и все пак сме 2018 г. - навсякъде има интернет и информация .
На 22 г. сме били студенти в ІV курс .
Защо ли баба-магьосница  в промото за утре  се караше на Борис ?Тази линия с недомлъвките и предсказанията започва леко да ми досажда .

# 127
  • София
Малко съм раздвоена - това с пияното ме кара да мисля, че са баща и дъщеря, но пък сценаристите все го бутат Станислав при Ана.  Rolling Eyes

Не е нужно да си приличат иначе, дъщеря ми няма абсолютно нищо общо с мен като визия.  Mr. Green

# 128
На мен също ми се струва, че това с пианото не беше случайно, но при всички положения беше много красиво и въздействащо.
Както и когато приятелчето говореше през уредбата.
Когато Катя видя Борис също беше много  трогателно как искаше да го гушне, обаче се спря.

# 129
Хубав епизод беше, вълнуващ. Чакам с нетърпение следващия.
За мен има повече химия между героите на Станислав и Ани, отколкото между Орлин (Борката) и Катерина.
Орлинчо е много естествен и красив, но не излъчва много енергия и рядко има химия с екранните си половинки, което е странно предвид вида му.
От друга страна съм впечатлена от Станислав (не помня как се казва актьора), в началото ми беше неприятен, а не харесвам светли мъже и не блести с нищо, но сега истински се развълнувам на сцените му с Ани, има доста енергия там.

# 130
  • София
Станислав дали не беше Петко Венелинов?  Thinking Гледала съм го веднъж в Младежкия театър, добре се справи, въпреки че не беше голяма роля.

Дават сега София Бобчева - Диана, била любимка на Стефан Данаилов. Каза, че много ще и развият образа и ще и се случат много драматични неща.

# 131
За мен това момиче не е много добра актриса..

# 132
  • София
За мен това момиче не е много добра актриса..

И аз не съм и голям фен.  Simple Smile

# 133
Аз не разбрах защо Марин накара Румен да си върне отново Катя. Не ми нормална такава реакция на баща на наранена дъщеря.
Иначе харесвам и Катя, и Ани. Дано да не им опетнят образите. Не искам да свързват Ани със Станислав, не ми е приятен нито актьора, нито героят му.
Койна едва я изтрайвам вече, добре че рядко я показват, ако може така да си остане.
Уф, нищо хубаво не казах дотук.

Васко къде се изгуби? Не се е мяркал в последните 12-ина часа май. Wink Grinning

# 134
  • София
Аз не разбрах защо Марин накара Румен да си върне отново Катя. Не ми нормална такава реакция на баща на наранена дъщеря.
Иначе харесвам и Катя, и Ани. Дано да не им опетнят образите. Не искам да свързват Ани със Станислав, не ми е приятен нито актьора, нито героят му.
Койна едва я изтрайвам вече, добре че рядко я показват, ако може така да си остане.
Уф, нищо хубаво не казах дотук.

Васко къде се изгуби? Не се е мяркал в последните 12-ина часа май. Wink Grinning

Работи сигурно.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт