Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 2

• 77 485
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
Ето статийката /който не иска - да не чете / :
https://www.slusham.com/skapi-naslednitsi-ep-16-17-18-19-20-ot-0 … 07-08-09-02-2018/

# 451
  • HH
Статията е един път. Говорят за Борис, а следващито изречение започва с “ дъщеря му Диди готви подарък за сватбата...” 😂

# 452
Колкото повече опознаваме Чочо толкова повече не разбирам, как може да е гадже с Диди Тъпото. Те са като от различни планети. Дано му се намери свясно момиче, че е жалко да се похабява така това момче. Любчо също много радва, как влюбено гледа Ани. Дано се вземат. Най-безличен от младите продължава да ми е Орлин, което не очаквах, а заради него чаках сериала. Много вяло присъствие!

# 453
Орлин играе доста "стерилно" . Даже като тръгна да прегръща Катето , го направи някак  като на болнично свиждане .
Любо /Даринчо/ направо грее като гледа Анка .
Чочо също присветна  като снимаше нахаканата софиянка на  пияндурския купон /на забавен каданс си хващаше ту чаша , ту цигара.../. А и когато тя му обясняваше за въображаемия си приятел , той направо и беше готов . Сега само ще чакаме Дида да се улее  и да се разделят .

# 454
На мен пък Орлин ми е най-естествен от всички, заедно с Катето (не се сещам за името на актрисата), те двамата най ми харесва как се справят.

# 455
Явно аз нещо не внимавам ама.. Любо ( Дарин) не гледа ли влюбено Катето, а не Анка??

# 456
  • Radnevo
На мен пък Орлин ми е най-естествен от всички, заедно с Катето (не се сещам за името на актрисата), те двамата най ми харесва как се справят.

И на мен са ми най-готината двойка, сериозни, осъзнаващи привличането по-между си, но все пак стремящи се да постъпят правилно.Наистина някак естествено им се получава.

# 457
  • Radnevo
Явно аз нещо не внимавам ама.. Любо ( Дарин) не гледа ли влюбено Катето, а не Анка??

Според мен той е влюбен в Анка, но като не може да я има и се разсейва с останалите. С Катя няма да му се получи, твърде сериозна е.

# 458
  • Варна/Филаделфия
На мен не ми харесват Ани и Любо като двойка! Хич не ми харесва във филми всички задължително да се вземат помежду си. Така си е весел Любо , купон да става, не му трябва Ани.

# 459
Не му трябва ама в малко село сам стои ли се? Wink

# 460
Ето вариант на песньовката - пеят  Борко и Ани /тя малко го дава фалшификатор Joy/ :
https://www.youtube.com/watch?v=QA6bA-XFlqU

# 461
Орлин играе доста "стерилно" .

Точно "стерилно" е правилната дума. Като поведение е естествен доста, но не излъчва нищо и не мога да разбера това на какво се дължи. Гледала съм го и преди и не беше така.

# 462
  • София
А този Чочо/ Чечо актьор ли е? Играе ли в театър някъде? За пръв път го виждам тук.

# 463
  • тук, на мястото си
Юлиян Петров играе в театрални постановки в Младежкия театър и в 1-2 филма, така  пишат за него.

# 464
  • София
Мерси, не съм попадала на постановка с негово участие до сега. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт