Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 2

• 77 456
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Предполагам, че Ана никога не са я сваляли толкова дълго и "професионално" и ще поддаде по някое време. Очаквам обаче този път Станислав да се влюби истински в нея за да разбере и той какво е любовта и за да спре да има нужда от оборотни жени всеки ден. Само така ще приема Катя да навлезе в пространството на Борис иначе ще е много гадно, ако наранят Ана. Тя също много ми харесва.

# 76
Не искам да очернят Ани.

Те вече сценаристите са решили ще я очернят ли, или ще я обелят Simple Smile

# 77
  • густо майна Филибето
Ани е едричка за Станислав, стърчи над него и главата й е по- голяма. Не че любовта избира, но досега филмчето ми е естетическа наслада, а те не ми изглеждат добре един до друг.

# 78
  • Пловдив
Само аз ли харесвам Ането и Катето еднакво?? Grinning Не искам да очерняват нито едната, нито другата.

# 79
Само аз ли харесвам Ането и Катето еднакво?? Grinning Не искам да очерняват нито едната, нито другата.

И аз ги харесвам Simple Smile
Но Харесвам Борис повече с Катя, а Ани повече със Станислав Simple Smile

# 80
  • София
Катя ще го спаси.
Защо  непременно да я чернят Ана,  със Станислав си приличат повече, той не е лошо момче.

Ама разбира се, че Катя ще го спаси, имах си аз...  Laughing
Ами ако Ани му изневери със Станислав, това ще си един вид 'очерняне' и ще се отвори възможността за основната нишка --> Борис+Катя=ВНЛ  Wink

# 81
И аз харесвам и Ани и Катерина, но някак си Борис повече ще си отива да е с Катето Simple Smile

# 82
 Peace До тук /поне последните 10 поста/  всички  харесваме и двете момиченца  Simple Smile .
Аз също  виждам по-логичната двойка да са Борко-Катето .
Ани ми се искаше да е с Любо , но то не пита . Станислав  нисък , глезен наглец , но може пък да го "излекуват"                 /няма да порасне , но  характерчето  Joy / .
Не мога да схвана смисъла на това ,че изгоряха  бараките на  баба-магьосница  newsm78
Явно ,че ще има някакви последствия .Може да и се засилят качествата . Дали пък няма да я вземат да живее при Дочеви и купонът да е пълен ?

# 83
  • София
Ох изпуснала съм новата тема! 😃

И аз харесвам еднакво Ането и Катето, но предпочитам Катя да е с Борис. 😝

За изгорялата къща също съм на мнение, че беше на баба Злата.

Мисля, че до края на сезона родителите на Катето ще се разделят.

# 84
Ние не предполагахме ли ,че Ането е дъщеря на Марин ? Тогава е гадно  ако е двойка със Станислав  Rolling Eyes

# 85
Ането е сладко момиченце, но мисля, че за нейно добро е да няма сватба. Някак твърде зациклила във връзката им ми се вижда, освен това подозирам, че евентуална раздяла ще й открие нови хоризонти и може да бъде много по-щастлива. Станиславчо от своя страна е едно разглезено момченце, непознало майчина любов, естествено, че една нова любов ще му намести чакрите Grinning

# 86
Ъъъъ,  значи не му е дъщеря и готово. Simple Smile) На Марин имах предвид.

# 87
Ако трябва да предположа кой е бащата, залагам на кмета или на Ваньо (Валентин Танев). Може да излезе, че са сестри с Катя - няма да се изненадам, но ми е прекалено сапуняво...

# 88
  • Разпиляна във въображението
Според мен точно защото Ани не е поживяла и не е видяла "свят" сестра й е против сватбата. Не мисля, че Борис се съмнява във връзката заради Катето. До момента тя му се хвърля, макар вчера да се наведе към нея, но пък и тя направо си го покани. Прекаляват с навирането й в него. Би трябвало Ани да го търси.

Как ме беше яд за пожара. Точно такива хлапенца и немърливци палят горите, застрашават дървета, животни и хора. Замислих се и как са заснели всичко.

# 89
Кадрите с горския пожар според мен са правени на компютър.  Peace
Тъжно ми стана за къщата на баба Злата и ми е интересно как ще се развие сюжета сега  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт