Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 2

• 77 439
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Как ме беше яд за пожара. Точно такива хлапенца и немърливци палят горите, застрашават дървета, животни и хора. Замислих се и как са заснели всичко.
А мен ме е яд ,че любимият ми  Даринчо/Любо/ излишно се изежи на Станислав и  така стана мелето .
Лафът на Станислав - "и  стриптизьор ли са си поръчали" , даже беше забавен , а полицайчето  като започна едно претърсване  ooooh!

# 91
За Любо досегашната му работа като полицай в това затънтено село може и да е била песен, но с новите пришълци се очертава да види доста зор. А при толкова много други герои не знам доколко ще му дадат възможност да се изявява. Дарин има способности и ще ми е интересно да го разгърнат и в личен план, не само като полицай и някой от компанията. Но както гледа еднопосочно само в Ана то ще трябва вече да се реди на опашка за нея.

# 92
Благодаря за новата тема!  bouquet
След първоначалния ентусиазъм, с който започнах да гледам сериала, сега вече ми доскуча. Смешките не са ми смешни, голяма част от репликите не ги чувам, а tv-то ни е добро.  Peace През седмицата пропуснах и някои серии, та и позагубих нишката. Ще си ги пусна да ги изгледам отново.
Ще ви следя, че са ми интересни коментарите ви.  Simple Smile

# 93
То понякога се получава така, че коментарите са по-интересни от сериала Grinning

# 94
Понеже някой назад пита - от пожарът бяха заснети кадрите само дето гори колибата на баба Злата. Всички останали са взети от новините. Единият дори го разпознах, че са кадри от пожара над Бистрица.

Последна редакция: нд, 28 яну 2018, 10:41 от Билян@

# 95
  • София
Някой има ли линк за чужбина с повторенията на сериала ?
Все попадам на линкове с надписи "няма права", "достъпът за чужбина забранен" и т.н.

# 96
С Войо не става ли?

# 97
Всички линкове в темата са достъпни при нас извън България, но ако имате проблеми с тях ползвайте торенти. Там няма такива ограничения и например от arenabg можете да свалите анонимно торент файловете на всичките 10 епизода. Направете търсене там за останалите. Давам линк само към един от тях, но ги има и останалите.

# 98
  • София
Благодаря ви, ще опитам с линка в арена и voyo.

# 99
Благодаря за новата тема!  bouquet
След първоначалния ентусиазъм, с който започнах да гледам сериала, сега вече ми доскуча. Смешките не са ми смешни, голяма част от репликите не ги чувам, а tv-то ни е добро.  Peace През седмицата пропуснах и някои серии, та и позагубих нишката. Ще си ги пусна да ги изгледам отново.
Ще ви следя, че са ми интересни коментарите ви.  Simple Smile
Смешките на Кадурин ,наподобяват тъпоумния директор на 192 СОУ/ако не се лъжа/ от революция зет.Същите тъпизми и еднообразно поведение.А беше добър актьор в сериозни филми.Например Стъклен дом,а в младоста си във Фаталната запетая...

# 100
В Революцията ролята му беше класи над тази тук.

# 101

Съгласна съм с това. Там умирах да го гледам и съм се смяла от сърце с неговите глупости Simple Smile

# 102
Благодаря ви, ще опитам с линка в арена и voyo.
Ето тука- безплатно, и ги качват преди бтв през седмицата,а 11 епизод ще го качат днес към 19 30 Simple Smile
https://noviseriali.com/search.php?keywords=%D1%81%D0%BA%D1%8A%D … %B8&video-id=

# 103

Съгласна съм с това. Там умирах да го гледам и съм се смяла от сърце с неговите глупости Simple Smile
Но няма адекватно поведение за директор и възрастен мъж...По същия начин и тук се държи- никакво развитие
само запълват сериала с него и Вальо Танев,с техните глупави смешки...

Последна редакция: нд, 28 яну 2018, 12:01 от Georgey King

# 104
Е ролята му беше комична, не се предполагаше да е сериозен и строг. Аз този сериал го гледах основно заради него и даскала Grinning
Извинете за спама. Кадурин и тук си е ок, просто са ми дали лоша роля.

Общи условия

Активация на акаунт