Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 2

• 77 521
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
Аз пък няма да се учудя ако Борис се окаже детето на баба Злата. Нещо все натам ме дърпа.

Е, Борис е одрал кожата на Кадурин.  Laughing Пък и баба Злата е поне на 70, на 40 ако е родила щяло е цяло село да разбере.

Ми не, има повече коса  Joy Joy Joy Тя живее в гората, няма кой да я проверява.

# 376
Не мисля, че има вариант Борис да е дете на баба Злата, нито Неда, нито Косьо по някакъв начин са загатвали подобно нещо до момента.  Rolling Eyes

# 377
При вас има ли такъв проблем: Нищо не чувам! Героите постоянно шептят и говорят през свити устни или носово. Особено Борис и Катя направо ми иде да счупя телевизора. Онзи ден се напрягах да го чуя и усилвам звука и в същия момент той реши да започне да шепне ... WTF до този момент бил говорил нормално. Чувам хубаво и ясно Кадурин, Милица и Марин... и Анито говори разбираемо.
Иначе и аз преди малко видях в началото на 15-ти епизод Станислав казва нещо като "Знаех, че секса с теб ще е супер" на Анито и се закопчава... Много ми е неприятен, значи добре си играе ролята. Мир. Но като мъж ми е не ми харесва с тези обици и шкембенце.

# 378
  • Враца
И аз не чувам и не разбирам!!!!😒

# 379
И аз, но всички еднакво не ги чувам. Звукът е почти до края. Съседите със сигурност отново мъ убичат...

# 380
В торентите от 15 еп. минаха на 17еп. Къде да намеря 16-сти. Излизат някакви онлайн, които не мога да стартирам?

# 381
В торентите от 15 еп. минаха на 17еп. Къде да намеря 16-сти. Излизат някакви онлайн, които не мога да стартирам?
В кои торенти?

# 382
Тя Снежа в едната сцена като се прибра разстроена Ани и каза нещо  "..... моето дете", децата са окупирали телевизора иначе щях да върна серията.

# 383
В кои торенти?

АРЕНА, АЛЕИН..

# 384
Тя Снежа в едната сцена като се прибра разстроена Ани и каза нещо  "..... моето дете", децата са окупирали телевизора иначе щях да върна серията.
Да, и Ани й се тросна, че не е нейното дете. Всичко сочи, че Снежа е майка на Ани. Аз просто се надявам, че ще направят нещо, за да не се окаже, че наистина са братовчеди.

# 385
Ако някой се окаже дете на баба Злата то трябва да е жена заради куклата и няма как да е Борис каквото предположение имаше.

# 386
  • София
В кои торенти?

АРЕНА, АЛЕИН..
Имайте едно на ум, че в темата има ПРЕДАТЕЛ(потребител и просто наблюдател), който ни следи.

Ето какво последва, след като аз предоставих тук линковете и то без каквато и да било, лична изгода.
Цитат
Здравейте,
Публичното разпространение на неизлъчваните епизоди, както и свалянето им и предоставянето от друг източник, представляват нарушаване на авторски права.
Въпреки, че грешката с предоставянето на достъпа до новите епизоди е на автора, копирането и разпространението им се класифицира като закононарушение и се санкционира.
БТВ предявиха претенции към форума, пожелаха премахването на публикациите с линкове към свалените епизоди и заявиха намерението си да Ви подведат под отговорност.
Премахваме въпросните  публикации и апелираме да ограничите подобни действия в бъдеще.

# 387
  • густо майна Филибето
Е, за да следват модната линия , трябва някой да е разменено бебе - я Станислав, я Ани Joy
Друг вариант за разменени бебета ми се върти във връзка с баба Злата. Но там ми е много мътно още с кого и защо си е разменила бебето.

# 388
  • София
Едва ли чак предател, сигурно някой от БТВ следи темата. Жалко...  Rolling Eyes

# 389
То на тази логика да съдят и торент сайтове, и тези, които излъчват онлайн...
В 6 вечерта в нелепо да го дават, така че сега ще си носят последствията...

Общи условия

Активация на акаунт