Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 2

• 77 494
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
Нашите актьори ми харесват повече. Само е трябвало да пооправят малко сценария като са преписвали, да намалят пълнежа и можеше да се получи много по-успешен сериал.

# 421
 Peace bouquet  Много забавно! Това е от преди 3 години , защо излиза  нещо си ...  Нова ТВ ?
Mile & Stipe - Kud puklo da puklo (Nova TV)

Последна редакция: нд, 04 фев 2018, 14:29 от Ели-фен

# 422
Нашите “Миле” и “Стипе” са ми по-симпатични, но иначе стайлингът е еднакъв, с тези рибарски елечета.
И Станислав е по-готин от Томислав.

# 423
Нашите всички са много по-готини от хърватските им колеги  Sunglasses

# 424
  • Враца
На мен също нашите актьори ми по-харесват.
Особено Милица сравнена с другата е уникална!
И Станислав също.
Онзи не прилича на син на майка си , а като да е на нейната възраст.

Столичани е от 02.03.2018г.  Peace

Последна редакция: пн, 05 фев 2018, 01:37 от vmarinska

# 425
  • тук, на мястото си
Как от 02.03., не беще ли от 09.03., или пък  Полицаите бяха тогава? Забърках ги нацяло, една седмица дори реклама не съм гледала като хората.

# 426
  • София
Как от 02.03., не беще ли от 09.03., или пък  Полицаите бяха тогава? Забърках ги нацяло, една седмица дори реклама не съм гледала като хората.

На 02.03 - Столичаните, на 09.03- Полицаите.  Simple Smile

# 427
  • ENGLAND
Аз гледам и Столичаните, но Полицаите за първи път чувам. Може ли малко повече информация-сериал, български или...?
Не знам коя серия дават по бг. телевизия, аз снощи гледах 16 и 17. Никога не съм се смяла така, Диянчето вече ми е любимка.

# 428
  • София
Има тема за полицаите, ако искаш я потърси, сегс съм през телефона и не мога да дам линк.

# 429
Тъкмо щях да кажа да не издавате нищо за епизоди 16 и 17 защото не са излъчени още, но съм писал и преди, че така и играта на Диана няма как да бъде преразказана, тя трябва да се види. Чудя се само кой ще успее да я изтърпи. Чочо няма да е със сигурност.

# 430
  • тук, на мястото си
То Дианчето горкото, да вземе да тръгне с Косьо и татко си Иван, тримата са си лика прилика. Така като си я гледам и се смея  на акъла и,  си давам сметка колко много има като нея, че направо ми се приревава.
Тоя Горки да вземе да си пише името под цитата, какво да го правиш такъв човек! Grinning Grinning Grinning

# 431
Чудно ми е защо Борис толкова се ангажира с издръжката на Анка - и да не били заедно , нямало да се тревожат за пари с каката   newsm78
После пък, без да се замисли ,снесе 5 бона инвестиция в нищото , защото онова леке  не заслужава да се ангажират толкова хора  .  Не вярвам  да го "поправят" , пак ще се издъни , хазартът е болест . Баба-магьосница трябва да му направи амулет против  хазарта .
Дида  е направо  отделен филм във филма  Joy
...Така като си я гледам и се смея  на акъла и,  си давам сметка колко много има като нея, че направо ми се приревава....Grinning
И аз напоследък често  се сблъсквам  с такива ../да не обиждам кифлите/ .Имам чувството ,че ги отглеждат  целенасочено  за унищожаване  на нацията  newsm78

# 432
  • София
За мен именно Дианчето е актьорската находка в сериала!

# 433
И аз много харесвам играта на Диди, баба Злата също добре играе ролята си. Не харесвам Милица поне на този етап, неестествена ми е.

# 434
Не я вземам насериозно Диана и предимно се смея с нейните бисери. Приемам, че всичко при нея е изопачено до максимум за да се постигне най-вече комичен ефект.

Общи условия

Активация на акаунт