Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 2

• 76 961
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Ако Снежи и Ана са наистина сестри, защо Снежа ще казва, че Ана е наследник на Дочеви? Нормално е да каже “ние сме наследници на Дочеви”.

# 631
  • София
Ако Снежи и Ана са наистина сестри, защо Снежа ще казва, че Ана е наследник на Дочеви? Нормално е да каже “ние сме наследници на Дочеви”.

Защото ако са сестри са от различни бащи.

Последна редакция: чт, 08 фев 2018, 21:15 от sea.sea

# 632
Аха. Може. Hands Thumbsup

# 633
  • Варна
От друга страна, май не си наследник ако не си законен/припознат потомък.
Да не би пък бай Дочо да е осиновил Ани, по някаква си причина. Примерно след смъртта на родителите им, ако Ани е била малолетна.

Сега това ми звучи най-логично.

# 634
Ако я е осиновил, щеше да я е вписал в завещанието при останалите наследници.И да не забравяме, че кметът Цветан, знае тайната и изнудва Снежа с нея.

# 635
Това пък кога стана ясно?  newsm78

# 636
  • тук, на мястото си
Цвъто изнудва Снежа заради Иван, имаше диск "Снежана" и сигурно е заснел как Ваньо се промъква нощем.
Аз се питам защо досега не са дали Снежа или Ани да ходят при баба Злата и тя да им говори объркани фрази за наследство и роднинство.

# 637
Само предполагат. Много скоро обаче ще го изяснят. Мъничко търпение още.
Промото за 21 е отново доста интересно, но този път се налага да чакам чак до понеделник.

# 638
# 639
Не мисля, че я изнудва заради Иван - тя щеше да му каже, както му каза, че Ани знае за тях. А вместо това, тя ги забаламоса,че я заплашвал с проверки от ХЕИ. В края на краищата, и двамата са необвързани, с какво толкова ги заплашва. По-скоро, като кмет, най-вероятно има достъп до личните данни на всички от селото- актове за раждане, сключени бракове, и др., или пък, като виден интригант, знае горещите клюки и компромати...

# 640
  • тук, на мястото си
Ако Снежа е родила извънбрачно дете, тя има пълно право да го запише с нейните имена. Така на пръв прочит са като сестри. Какви документи може да има в едно кметство, които да доказват че са майка и дъщеря, не знам.

# 641
Ами, не знам, но не вярвам връзката й с Иван да е великата тайна, заради която е готова да съдейства на Цвъто, въпреки,че не го харесва, меко казано.

# 642
  • тук, на мястото си
Да, не е за вярване, но най-големия приятел на Иван не знае за нея. То всъщност никой не знае, Ани нещо подхвърли, но не беше нарочно.  Тя се интересува само от собствените си проблеми.

# 643
Много ми харесва гласа на Снежа.

# 644
Друго знае Цветан, не за Иван. На кого му дреме, че кръчмарката самотна спи с Бай Ваньо също самотник? То няма никаква интрига.

Общи условия

Активация на акаунт