Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 2

• 76 973
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • USA
Съмнявам се,че е Петър,той е просто някакво име,колкото да има причина за съществуването на образа на Васил.Няма да има интрига в такъв случай,докато ако Марин се окаже бащата на Ани - ще имат сюжетна линия за развитие в 50 епизода.

Аз пък разбирам Ани.Колко пъти вече ги спипва насаме да си гугукат,млада е,не умее да се контролира и е първична.Напълно нормално държание според мен,но безумна грешка направи.Борис е този,който видимо поема инициативата
с Катя.Пред брак си,дръж се на положение.

# 616
Не виждам нищо лошо в това Борис и Катя като приятели от деца да си се харесват, разбират и да разговарят заедно. Не са прекрачили още никаква граница, която може да се интерпретира като изневяра и не са показали един към друг никакви чувства освен нормалната приятелска симпатия. Ани започна да изперква само като ги види заедно и ако наистина е толкова ревнива проблемите й ще са непрекъснати дори и Катя вече да я няма. Ани е била покровителствана толкова дълго от сестра си, че не е в състояние да се справи сама с нищо по-значимо. Нейните по-сериозни проблеми според мен тепърва предстоят. Дано само да не се окаже бременна.

# 617
  • USA
Приятелска симпатия?
Затова почти се целуваха в гората.Добре,че беше телефона,за да ги прекъсне.
Без да споменавам погледите,неудобството,когато са в близост,свенливостта на Катя(точно като момиченце,влюбено в приятелчето)и наблюденията на странични хора,когато ги виждат заедно.

# 618
Така ни загатват само, че има някакво привличане между тях, но досега не са направили нищо нередно. Какво е можело да стане е съвсем друга работа. Важното е какво реално се е случило - нищо. И според мен няма да допуснат да се случи докато Борис е сгоден за Ани.

# 619
Абсолютно неподходящо се държат и хората знаят, че между тях има нещо повече от приятелство.
Представям си скандалите между Марин и Венета като скоро се разбере, че Марин е баща на Ани. Милица ще е постоянно на черешата от радост.

# 620
  • София
Явно актьорът, играещ Чочо не е могъл да снима тези дни и за това, за да не го дават е пуснал коня...  Joy

# 621
  • София
Това за Тарзан или Винету ми хареса, ахахаха  Joy

Абе в един друг супер популярен сериал в световен мащаб има инцест между брат и сестра, че и деца имат, тук се кахърим за секс между братчеди...  Laughing Wink

# 622
  • Варна
Абе в един друг супер популярен сериал в световен мащаб има инцест между брат и сестра, че и деца имат, тук се кахърим за секс между братчеди...  Laughing Wink
Да, в един измислен свят.

То и тук в реалния живот си имаме 12 годишни булки, дето забременяват от братята си. Но нека не го превръщаме в норма и в нещо, което не е кой знае какво.

# 623
Diavolo, за Игра на тронове ли говориш, те не бяха ли леля и племенник ?
За мен емоционалната изневяра е по-голяма отколкото физическата такава, че Ана омаза пейзажа, омаза го с това със Станислав, но женската интуиция не я подценявайте, усеща, че има нещо между Борис и Катерина, реално те не са направили нищо, но че се е зародило нещо между тях да.

# 624
Брат и сестра близнаци бяха, Майче.

Дори и емоционална изневяра няма. Има близост, топлина и приятелство. Погледнали се, не знам си какво...отново си припомнете, че Ани изтрещя в момент, в който Катя помагаше на Борис като лекар, а репликата, че й липсва се отнасяше до работата й. Нищо не оправдава Ани за поведението й.

# 625
  • София
Diavolo, за Игра на тронове ли говориш, те не бяха ли леля и племенник ?

Ааа, те не знаят още.  Laughing Лика-прилика са със Станислав и Ана.
Тц, за близнаците Ланистър имах предвид.

Хексе, ако не знаят не е грях. Да, гнусно е, но не е неморално, защото не го правят умишлено, със знение. По-скоро както казваш, Снежа е за бой, че си трае толкова време и най-вече ония умници от БТВ-то.

# 626
А за други значи Grinning E то и в двата случаи е извратено.
Ана изобщо не я оправдавам, тя ще си носи последствията за действията си рано или късно. Но аз продължавам да съм на мнение, че има  емоционална връзка между Борис и Катерина, която е повече от приятелска.

# 627
А за други значи Grinning E то и в двата случаи е извратено.
Ана изобщо не я оправдавам, тя ще си носи последствията за действията си рано или късно. Но аз продължавам да съм на мнение, че има  емоционална връзка между Борис и Катерина, която е повече от приятелска.
Има разбира се. Щом всички останали я забелязаха и на няколко пъти имаше подмятания. Включително и от Станислав репликата към Катерина, че вече може да му пусне без да я измъчват угризения на съвестта.
Иска им се да се награбят и на двамата, просто се въздържат, че нали обвързани и двамата, ама искри и флуиди имаше. Едни приятели така не си гукат, не си говорят и не си доближават лицата в такава близост, още повече пък такива, които не са се виждали с години и чак сега се засичат. Дори Борис в началото се направи, че не я помни. Пък за стеснителността да не говорим.  Това всичкото нещо Ана го усети. Това разбира се не оправдава поведението и след това, но всичко е факт и нейната интуиция и го подсказа.

# 628
  • Разпиляна във въображението
Сценарий 1: След брака си Марин остава с жена си на село. Ражда му се дъщеря и между другото взема, че забременява и друго младо девойче в селото?

Сценарий 2: Марин се влюбва в жена си, женят се, живеят в големия град, но е щастлив броени години - три или четири. Снежи не знае, че той е женен, тя може би учи в града. Имат връзка, забременява. Напуска го, ражда го и го дава на майка си и баща си, за да го отгледат като свое дете и се връща на село и никой не се пита - как майката без да е била бременна идва с бебе. А може да са обяснили, че е осиновена?

Други хипотези?

# 629
Е тя Снежа нали отиде с пушката при Стани.
Ама то  трябваше да озапти и сестра си, но....нищо не трябва да нарушава комфорта на Ани.Мама/ кака/ ще оправи нещата
Май, май мечешка услуга и е направено на Ани.
Не успях тази вечер да го гледам.
Стана ли нещо интересно.

Общи условия

Активация на акаунт