Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~184

• 54 033
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Ани Hug ,вече е качен! Peace

Истанбулска невеста 36 еп. - BG sub

https://youtu.be/jxt76RB73hI

# 691
Злати благодаря  Hug И в бокса вече е качен....Започнах там да гледам по навик - там правя по-добри стоп кадри, но забравих, че сега няма да правя...Но няма значение - картината е хубава, всичко е наред.... Peace

PS

Щях да пиша, че много ми хареса сцената със запалката - Адем и Фарук направиха много естествена игра  Peace Особено изненадата на Адем много ми хареса...беше истинска....

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 21:56 от MAMA-AN

# 692
  • Варна
 wavey
Ани, а защо няма да правиш стоп-кадри? newsm78 Нещо пропуснах ли? Аз си ги чакам и проследявам с огромен интерес. bouquet

# 693
wavey
Ани, а защо няма да правиш стоп-кадри? newsm78 Нещо пропуснах ли? Аз си ги чакам и проследявам с огромен интерес. bouquet

Защото направих стоп кадри с руския превод. Правя стоп кадри от моменти, които за мен представляват интерес. Така налагам всички да гледат неща, които може би не са интересни за останалите момичета...Отдавна мисля, че това не е правилно.
Скрит текст:
В допълнение - сега нямам много свободно време....годишно приключване, ДДС, осигуровки, други декларации, справки, отчети.......+лични проблеми...
Надявам се да мога да изгледам с български превод епизода, защото с руския не всичко ми става ясно...Вече дори изгледах 1 час  Peace Научих и нови неща....

# 694
Привет! Hug

Aни Hug,и аз съм на чай! Wink

Гости Hug,за музиката! Wink

Започнах да гледам ИН! Peace

Сиси Hug,как си днес?

Слънце мое, здравей,
все така съм. Е, има малко  подобрение, но гърлото си ме боли.

Още нямам диагноза -  утре на обед ще отида  при доктора да ми каже диагнозата и   каква терапия ще ми назначи.  После  ще ходя  в аптеката да си купя илачите и ще си ходя. Добре, че Трифон-Зарезан го празнувах на 1-ви,  иначе  щях да го  пропусна  и  щеше  да  ме е яд. Банкет и  джамборе не се пропуска!
Младите, четете и се учете - никога не се пропуска мохабет със или  без  музика  и  певачка.
Сега в момента  този гърлен  секрет,  който  доктора  ми  взе се  бърка, бърка се, джурка се,...джурка  се   в някакви си барабани и цилиндри, дето не ги , разбирам. Ще правят някаква си посявка - значи, че буболечките от  гърлото ми, а може и  гъби да са   поникнали  ще ги  посадят  в  разсад /дали ще  сложат и тор, че по-лесно да пораснат??? / и да видят  колко  ще пораснат и с какво ще ги  уморим.  Така се  церим в България - Бог да ни пази !
Благодаря ви за постовете. Лека нощ и сладки  сънища.

# 695
# 696
Ани Hug ,вече е качен! Peace

Истанбулска невеста 36 еп. - BG sub

https://youtu.be/jxt76RB73hI

Мили пчелички,
много четете, бавно пишете
и картинки сложете,
за да може Лу спокойно да се наслаждава
на Невестата с любов!
Благодаря на всички, които пишете, които дискутирате, които слагате новите серии и откъси! Рано е да Ви кажа НАЗДРАВЕ, но не е рано да Ви пожелая да бъдете весели, лъчезарни, обичливи и влюбени!

# 697
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Честит празник...на любовта...на виното...кой както го чувства...Но каквото и да правите...
"Гледайте с Любов, слушайте с Любов, яжте с Любов, лягайте с Любов и ставайте с Любов, учете с Любов, мислете с Любов. Каквото предприемете, правете го с Любов." Учителят Петър Дънов

Благодаря на целият екип за превода...господ здраве да ви дава момичета HeartFlowers Hibiscus
Сиси
Скрит текст:
бързо да се оправяш....хубаво е че ще ти направят посявка, за да установят причината...така няма да те лекуват на сляпо...

# 698
Добро утро! Hug newsm76

Честити празници,мили момичета! Two Hearts Wine Glass

Сиси Hug Praynig
Скрит текст:
Пиши какво е заключението на лекаря след прегледа!

Щастлив ден за всички! lovekiss  bouquet

# 699
Здравейте

Честит Свети Валентин Бъдете щастливи и влюбени - обичайте и обичани Нека в живота ви всеки дан да бъде Свети Валентин

Искам да честитя с малък подарък празника на всички момичета от темата, на Преводачите, на всички момичета от балкона, на модератора на темата и на екипа на БГ Мама, които правят възможно да сме заедно  txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves

Неумишлено пропуснах едно момиче, което от време на време пише в темата, но не можах да намеря  някой пост, за да видя ника й....Днес ако намине, ще бъде добре  Praynig Дано да не съм пропуснала някое момиче и да му разваля празника  Praynig Риска е голям, но...дано да нямам пропуск.... Praynig

PS подредила съм картичките с пожеланията по азбучен ред  Peace

# 700
Много мило, Мама ан! Хубав празник и много здраве е настроение!

# 701
Сиси  Two Hearts Лу  Two Hearts Гости  Two Hearts Злати  Two Hearts Вики  Two Hearts щастлив ден на влюбените  lovekiss

Нашите любимци които ни събраха  Hug

# 702
  • Плевен / София
Сиси  Two Hearts Лу  Two Hearts Гости  Two Hearts Злати  Two Hearts Вики  Two Hearts щастлив ден на влюбените  lovekiss

Нашите любимци които ни събраха  Hug

love001 newsm51
Ани, големи красоти твориш днес...хубав празник и от мен...
нека виното днес не ти горчи...

# 703

Хубав ден, хубави момичета!

Нека настроението се лее, нека ни замае ето, че ви нося "влюбено" кафе за тонус:

# 704
Гости - не знам дали творенията са ми красиви...но ей така празнично се стреснах, като гледам на коя страница сме...а бях изоставила въпроса с новата тема....Сега отново ще бъде на юруш.... Joy JoyНо пък ще я направя с много любов  txtloves

Криси благодаря за добавката към кафето  lovekiss

И да не казвате, че Еркан не се целува на екран...Документирано  newsm10  Grinning Тя май Хати го "поизнасили", но целувката е факт....

Общи условия

Активация на акаунт