"София - Ден и Нощ" - 25

• 83 447
  • 768
  •   1
Отговори
# 135
Девойката с 600 чифта чорапи отиде на срещата със същите чорапи.

# 136
  • Gotham City
Докато Симона и Асен се караха казах на ММ "Ако така ми тръгнеш по нощите към някаква мърла, може да не ми се връщаш" и точно 30 секунди по-късно и Симона го каза  Laughing ми така де

Изключително противна е Марияна

# 137
  • Варна/Филаделфия
Марианка е много джиджана.😁😂😂😂😊
Много, много, милата! С прозрачен потник и вълнена пола. С т р о ш и! Joy

# 138
А Юлиян май няма да го дават повече  Smile

Боби явно не се е поглеждал скоро в огледалото, на мен не ми прилича като на 40. SmileSmile

# 139
На Юлиян 50% от говоренето се състоеше от: "ммммм......., аааааааа......, в смиииисъъъълллл.....", ужасен е откъм излъчване и игра.Май на никой няма да липсва.....

# 140
Според мен Джулия е с перука  #Silly

# 141
Тц, още си е с такава коса Smiley

# 142
Джулия с тази коса не ми харесва. Дори ми заприлича на Зара в един момент. За разлика от нея Стела много ми харесва с този цвят. Всъщност Стела няма нищо общо с образа си, с който се появи в началото. Не знам тогава някакви проблеми ли имаше, но имаше страшен анорексичен вид. Сега изглежда добре.

# 143
Много се забавлявах с шушитата. Забелязахте ли Асен как се усмихваше, когато се караха със Симона в стаята за Мъра?
Харесвам Джулия с този цвят на коста.

# 144
# 145
имам чувството,че на повечето персонажи/особено женските/ако им вържат ръцете няма да могат да говорят.За Сашо пък да не говорим
,той и с поглед да говори пак ще маха ръце.

# 146
Харесва ми Сашо, изпълва ми душишката. Много добре играе ролята си, а и образът му не е някакъв натоварващ.
Относно Мариянка - щях да я гоня с ритниците. Интересно ми е какво ще открие Асен, когато отиде да я търси.
П.п. След още 300-400 епизода - Боби празнува 41-я си рд. Joy

# 147
  • Gotham City
имам чувството,че на повечето персонажи/особено женските/ако им вържат ръцете няма да могат да говорят.За Сашо пък да не говорим
,той и с поглед да говори пак ще маха ръце.

Добре де, а как си представяш, че ще изглежда, ако спрат да си движат ръцете докато обясняват нещо Mr. Green

# 148
  • Варна/Филаделфия

Относно Мариянка - щях да я гоня с ритниците. Интересно ми е какво ще открие Асен, когато отиде да я търси.
П.п. След още 300-400 епизода - Боби празнува 41-я си рд. Joy
Само да не се самоубива пак. Ще стане банална Joy

Много ме разсмя с рд- то на Боби. Joy Знаете ли на колко е години актьорът наистина?
За Митака знам, че е '89 набор. С една колежка в университета са били в един клас в Шумен.

# 149
  • Gotham City
Мара, хем виновна, хем сърдита  Joy

Страшно е положението тука. Теодора плаши. Другата се контурирала, ама не го разнесла  ooooh!

Последна редакция: вт, 06 фев 2018, 22:48 от Harleen

Общи условия

Активация на акаунт