"София - Ден и Нощ" - 25

• 82 711
  • 768
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна/Филаделфия
Да, взе 1000лв от Зара.
Аз пък искам да имам приятелка като Галя. На всички намира работа по всяко време и то за солидни хонорари. Grinning

Майката на Миленита каква е долна! Close

# 676
Майка и искаше "с един куршум-2 заека"- секс с Бочко и после изобличаване....
Боби и Миленита изобщо не си пасват визуално, а и всякак-много изкуствено ги събраха заедно.

# 677
Майка и искаше "с един куршум-2 заека"- секс с Бочко и после изобличаване....
Боби и Миленита изобщо не си пасват визуално, а и всякак-много изкуствено ги събраха заедно.
Хахаха извинявайте, но не можах да си помисля друго, щом прочетох "Бочко".

# 678
А пък аз съчувствам на Галчето, толкова е заета и натоварена, че чак асистент й трябва.. Ужас, милата тя, как по-рано не се досети да си наеме асистент. Joy
А пък майката на Миленита колко е долна.. И това да го причини на собствената си дъщеря.. Close
А пък аз си мислех, че Кети ще целуне Митко докато гледаха филма, но явно това ще стане по-нататък.
За предложението за работа на круизен кораб съм сигурна, че е отправено към Джулия. То няма към кой друг да е.
И се надявам Стела да не започне работа при Лазар, че имам лошо предчувтвие, ще вземат да ги скарат нещо..

# 679
Взела е 2500 и останалите 1500 са си за нея , не знам какво странно има в изказването й Simple Smile   

# 680
  • Варна/Филаделфия
На мен не ми стана ясно какво точно ще работи Стела в тоз сервиз?! Joy колкото да се води на работа май. Joy

А за Митко и Кети - смятам, че толкоз беше с харесването. Grinning Сега ще се мъчи да са приятели. Повярвах и, да видим!
Някой ако иска да се обзаложим Money Laughing

Ако и Джулия откаже работата 'в името на любовта' вече ще стане като турски сериал! Rage

Последна редакция: сб, 03 мар 2018, 12:54 от Mery D Eve

# 681
Джулия може и да откаже заради Марио Общи....😁

# 682
Стела ще води сигурно поръчките и документацията в сервиза,както Софи правеше навремето  smile3523

# 683
Тая Миленка само мен ли ме дразни ? Simple Smile

# 684
Ооо, категорично НьЕ! Simple Smile

# 685
Някой се изказа, че само на нас жените не ни харесва Миленита... е не е така, коментираме си сериала и с мъже.. та повярвайте ми, не сме само ние жените....
не е грозна, но не е и красавица... нормално момиче

# 686
Аз се учудих за парите. Учудих се колко много пари получи за 1 мин дрифтиране. Някак нереално ми се видя. То едно модно ревю май се плаща по 200- 250 лв, а това???

# 687
Следващия петък няма да го има сериала. Cry

# 688
  • София

Защо?!

# 689

Защо?!
Защото по програма по това време ще има Полицаите от края на града..
Аз не разбирам защо трябва някой други предавания за са сметка на СДН трябва да го дават всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт