"София - Ден и Нощ" - 25

• 82 705
  • 768
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Може да дадат малко почивка на участниците или ще го изместят в друг час.

# 691
  • ВАРНА
Някой се изказа, че само на нас жените не ни харесва Миленита... е не е така, коментираме си сериала и с мъже.. та повярвайте ми, не сме само ние жените....
не е грозна, но не е и красавица... нормално момиче

А имах си хас да кажат нещо различно от мнението на жена си - женен мъж и то в компанията на жени !  Нали ще ще го попилее като се приберат! 

Добре си е Миленита!

# 692
  • ВАРНА
Като гледам следващият петък 9 март  са отделили два часа за новия сериал  на Нова тв.

- Очевидно търсят ударно - гръмко стартиране на новият комедиен сериал за 9 март с два епизода наведнъж!

-  и от следващият петък 16 март вече по 1 епизод и ще има СДН от 22 часа!

# 693
А имах си хас да кажат нещо различно от мнението на жена си - женен мъж и то в компанията на жени !  Нали ще ще го попилее като се приберат! 

Моят мъж не се притеснява да каже в мое присъствие дали една жена му допада визуално или не. Както и аз нямам проблем да кажа същото за отсрещния пол. Тези закостенели схващания са много неуместни.

# 694
Съгласна съм с AraBesqUe. Плюс, че самата аз нямам проблем да кажа за една жена, че е красива - стига да я смятам за такава. На бялото - черно не мога да кажа. Smirk
За този Петък да не стане така както с подлите камериерки и да дадат само 1 серия на полицаите от града и да има СДН.

# 695
Печикамъков, по тази логика не казвай пред жена си, че ти харесва Миленита...да не те попилее...Simple Smile
Мъчих се да си спомня гаджетата на една от най-оборотните жени в сериала-Галя.Кажете, ако изпускам някой: Марио, Драго, арабина, Даню, един с който изневери на Даню, Бранко, Жоро.

# 696
"Арабина" и "един с който изневери на Даню" не са ли един и същ...

# 697
Печикамъков, по тази логика не казвай пред жена си, че ти харесва Миленита...да не те попилее...Simple Smile
Мъчих се да си спомня гаджетата на една от най-оборотните жени в сериала-Галя.Кажете, ако изпускам някой: Марио, Драго, арабина, Даню, един с който изневери на Даню, Бранко, Жоро.
С Марио кога беше? Че нещо не мога да се сетя..
Иначе за арабина се сещам казва се Самир.

# 698
Ние не сме били свидетели да са били, но той беше споменал в началото, че в миналото им са имали нещо (най-вероятно креватно)...

# 699
  • Варна/Филаделфия
Значи Марио не се смята, не е сигурно какво е станало.
Единият е доста бивш и я е тормозел, двама заминаха, изобщо не ми се виждат много.. Отделно, че Галя винаги има връзка, не са случайни.
Нищо 'оборотно' не виждам, нито са много на брой за 20 и няколко годишна неомъжена жена.

# 700
Галя много лесно зарязва една връзка и започва друга. С арабина беше, когато имаше връзка с Бранко.Нали той после купи същия апартамент за Галя.
Имаше един възпитан младеж с когото Галя изневери на Даню и той разбра.Беше еднократно, по времето на някакво ревю.
А Марио е казвал, че са имали нещо.То с Марио какво друго може да е освен "креватно"....

Последна редакция: пн, 05 мар 2018, 14:46 от #Frozen#

# 701
# 702
Джулия много ми харесва като излъчване и характер, но като че ли нещо образът й няма голямо развитие..да видим в следващия епизод

# 703
# 704
  • София
По Кино нова дават епизод от старите...колко са младии...

Общи условия

Активация на акаунт