Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Звездни компромати - Септември'22

 • 282 389
 • 2 899
 •   1
Отговори
 • Rock & Roll feeling ...
 • Мнения: 6 012

Двама срещу светът.  Кралица на едно сърце.
Хронология по години на най-грешната любов, устояла 5 десетилетия . . .  


1970
Скрит текст:
Чарлз и Камила се срещат за първи път на мач по поло в Windsor Great Park. Те откриват, че и двамата обичат полото и имат еднакво чувство за хумор. Камила се шегува с факта, че нейната прабаба е имала връзка с крал Едуард VII, казвайки: „Моята прабаба е била любовница на твоя прапрадядо. Чувствам, че имаме нещо общо." Те започват да се срещат, но Чарлз отива да служи в Кралския флот за осем месеца. Когато се завръща, Камила е сгодена за друг.
Истинската причина за това пътищата им да не продължат в една посока е, че по това време Камила е определяна от двореца като "неблагонадежден партньор за престолонаследника". Също така тя има много връзки зад себе си, които ѝ създават репутацията на „прекалено опитна“ за кралския вкус.

1973
Скрит текст:
През юли Камила се жени за Андрю Паркър Боулс - кавалерийски офицер от армията, седем години по-възрастен от нея (който преди това е излизал със сестрата на принц Чарлз, принцеса Ан). Те имат две деца- Том и Лора/ Лаура Паркър Боулс. Чарлз и Камила все още са приятели, всъщност принц Чарлз става кръстник на Том.

1980
Скрит текст:
Чарлз (31) започва да се среща с лейди Даяна Спенсър (18). Принцът се e срещал за кратко и с по-голямата й сестра, лейди Сара Спенсър, която си приписва заслугата: „Аз ги запознах - аз съм Купидон.“
Даяна ходи с него на посещения в кралските резиденции Балморал и Сандрингам и присъства на мачовете му по поло - един от които с Камила. Връзката им е заобиколена от медиен шум и спекулации, което кара Чарлз да побърза да направи предложение.


1981
Скрит текст:
Чарлз предлага брак на Даяна на 6 февруари. След като новините излизат на 24 февруари, той прави леко дразнещ коментар, когато телевизионен интервюиращ пита него и Даяна дали са влюбени. Даяна се изчервява и казва: „Разбира се;“ Чарлз добавя: „Каквото и да означава любовта.“


На 29 юли, с около 750 милиона зрители по целия свят - и с присъствието на Камила - те се женят в катедралата "Свети Павел".

1986
Скрит текст:
Камила и Чарлз започват да се виждат отново, въпреки че и двамата са женени с деца.
Даяна знае за аферата и дори твърди пред своя биограф Андрю Мортън, че сама се е обърнала към Камила. „Бях ужасена от нея. Казах, „Знам какво се случва между теб и Чарлз и просто искам да знаеш това.Тя ми каза:" Имаш всичко, което някога си искала. Всички мъже на света се влюбват в теб и имаш две прекрасни деца, какво повече искаш? Казах й: „Искам съпруга си". И добавих: „Съжалявам, че ви преча... трябва да е ад и за двама ви. Но знам какво става. Не ме третирайте като идиот."

1992
Скрит текст:
През юни излиза книгата на Андрю Мортън "Diana: Her True Story"
Принцесата на Уелс е записала няколко касети за писателя на свободна практика и книгата му шокира света, поради експлозивните истории за ревността на Даяна и отношенията на Чарлз с Камила. Възникват въпроси относно това дали Чарлз би могъл да бъде крал, ако се разведе и ожени  повторно - според времената не би му бил разрешен втори брак в Англиканската църква, тъй като кралят е светският глава на църквата. През декември министър-председателят Джон Мейджър обявява, че Чарлз и Даяна официално са се разделили.
Принц Чарлз и принцеса Даяна на последното си официално пътуване заедно, посещение в Корея.


1993
Скрит текст:
През януари препис на внушителен, тайно записан телефонен разговор от 1989 г. между Чарлз и Камила Паркър Боулс (известна като Камилагейт) е публикуван за първи път в австралийско списание и немски таблоид. Британските таблоиди редактират най-явните (и смущаващи) елементи от личния разговор. Новината излиза само месец след като са били публикувани преписи на тайно записан разговор между Даяна и мъж на име Джеймс Гилби (в който той я нарича с прякора "Squidgy" ).

Ето какво са си казали Чарлз и Камила в онзи разговор ...

Скрит текст:
Чарлз: Както и да е, това е нещото, от което човек трябва да се пази. И човек да умее да почувства пътя си, ако разбираш какво имам предвид.

Камила: Ммм. Ужасно си добър в това да усещаш пътя си.

Той: О, спри! Искам да усещам пътя си покрай теб, навсякъде по теб и нагоре и надолу по теб и навътре, и навън.

Тя: О.

Той: Особено вътре – вън.

Тя: О, точно това ми трябва в момента.

Той: Така ли?

Тя: Да, знаеш, че това ще ме оживи. Не мога да понеса неделна вечер без теб.

Той: О, Боже.

По-късно в сексуалния разговор Чарлз казва на любовницата си: “Пълня резервоара ти сега, усещаш ли?”

Тя: Да, правиш го!

Той: Значи се справяш.

Тя: Значи съм добре.

Той: Ами аз? Проблемът е, че имам нужда от теб няколко пъти седмично.

Тя: Ммм. И аз също. Имам нужда от теб през цялата седмица. През цялото време.

Той: О, Боже. Просто ще живея в панталоните ти или нещо подобно. Би било много по-лесно!

Тя: (смее се) В какво ще се превърнеш, чифт панталони? (и двамата се смеят) О, ще се върнеш като чифт панталони.

Той: Или, не дай си Боже, като тампакс. Какъв късмет! (смее се)

Тя: Ти си пълен идиот. (смее се)

1995
Скрит текст:
През януари Камила и Андрю Паркър Боулс обявяват, че ще се развеждат. През ноември Мартин Башир прави вече скандално телевизионно интервю с Даяна, където пита дали Камила е фактор за разпадането на брака й. Тя казва тъжно: „Е, бяхме трима в този брак, така че беше малко пренаселено.“
Развеждат се през 96та.По-късно разследване ще заключи, че братът на Даяна, Ърл Спенсър, е бил „измамен и склонен“ от Башир да организира среща с принцесата и че Башир е използвал измамни практики, за да получи нейното съгласие за интервюто. Би Би Си се извинява за това през 2021 г.

1997
Скрит текст:
Малко след като Чарлз организира парти за 50-ия рожден ден на Камила в провинциалния си дом Хайгроув, Даяна загива трагично в автомобилна катастрофа в Париж. Докато светът скърби за загубата на Принцесата на народа, Чарлз, заедно със сестрите на Даяна, лети до Париж, за да върне тялото на Даяна обратно в Англия.

Поради огромното изблик на скръб по Даяна, Чарлз спира кампанията си, за да запознае обществеността с връзката си с Камила.

1998
Скрит текст:
Чарлз представя Уилям и Хари на Камила, но все още изглежда невъзможно двамата някога да се оженят, ако Чарлз искa да запази позицията си на престолонаследник.
Kралицата не одобрява връзката им и отказа да присъства на частно парти за 50-ия рожден ден на Чарлз, защото Камила ще е там.

1999
Скрит текст:
През януари Чарлз организира парти за 50-ия рожден ден на сестрата на Камила в хотел Ritz в Лондон. Той и Камила пристигат поотделно, но напускат партито заедно пред очите на тълпи от репортери и фотографи, готови да ги уловят да се появяват публично заедно за първи път. По-късно същата година тя и Чарлз са на почивка в Гърция с принцовете Уилям и Хари.

2000
Скрит текст:
Чарлз и Камила все още се сблъскват с препятствието да получат официалното одобрение на кралицата за връзката си – ключов въпрос, който позволява на Камила да се появява публично на кралски събития и евентуално да се присъедини към кралското семейство. В крайна сметка кралицата приема покана за събитие в Хайгроув - парти за 60-ия рожден ден на краля на Гърция - знаейки, че Камила ще бъде там. Това се тълкува като знак, че тя приема връзката.

2003
Скрит текст:
Двойката се премества в Кларънс Хаус. Кралското семейство дава да се разбере, че парите на британските данъкоплатци няма да бъдат използвани за декориране на стаите на Камила.

2005
Скрит текст:
През февруари Чарлз и Камила обявяват годежа си, 35 години след първата им среща. На 8 април те се женят на гражданска церемония с принц Уилям като кум (от страна на Камила също кумува сина й). Кралицата не присъства на сватбата, но отива на приема след това. За да може Даяна да остане единствената принцеса на Уелс, Камила получава титлата Нейно кралско височество херцогинята на Корнуол.


2016
Скрит текст:
На 9 юни Камила (както и принц Уилям) е назначена в Тайния съвет, група от най-старшите съветници на кралицата. Има спекулации, че кралицата е искала да гарантира, че и двамата ще присъстват, когато Чарлз бъде наречен крал след нейната смърт.

2017
Скрит текст:
На 27 май, наближавайки 70-ия си рожден ден, Камила дава интервю за Daily Mail, където косвено споменава аферата си с Чарлз и вниманието на пресата, което я съпътства. „Беше ужасно. Беше много неприятен момент и не бих искала да го пожелавам и на най-лошия си враг . Не бих могла да го преживея без подкрепата на семейството ми.” Попитана дали е добра в това да продължава напред, тя отговаря: „Със сигурност, да.“

2020
Скрит текст:
Двойката се самоизолира в Биркхол, техния дом в имението Балморал на кралицата, на фона на пандемията от коронавирус. Чарлз дава положителен тест за вируса, но го преживява леко и се възстановява бързо.

За да отбележат 15-ата си годишнина от сватбата, двойката пуска своя снимка  с кучетата си Блубел и Бет:

2022
Скрит текст:
Кралица Елизабет II заявява в разпространено писмо, че би желала, когато престолонаследникът принц Чарлз един ден стане крал, неговата съпруга Камила да получи титлата кралица консорт.
В писмото по повод 70-годишнината от нейното възкачване на британския трон Елизабет казва, че размишлява за лоялността и привързаността на обществото, оказвани й от британската общественост.
"И когато му дойде времето и моят син Чарлз стане крал, знам, че вие ще окажете на него и съпругата му същата подкрепа, която оказвахте на мен; и моето искрено желание е, когато дойде времето, Камила да бъде кралица консорт и да продължи своята лоялна служба"
Принцът и херцогинята са били "трогнати и почетани от думите на Нейно Величество".
По-късно двойката се появи заедно с кралицата на балкона на Бъкингамския дворец по време на финалното събитие на платинения юбилей. За разлика от Trooping the Color, където всички  кралски особи бяха на балкона, на платинения юбилей бяха само най-пряката линия на наследяване - принц Чарлз и принц Уилям - и техните съпруги, заедно с децата на Уилям , изпращайки фино послание за бъдещето на монархията.


„Понякога не е лесно, но винаги се опитваме да придадем смисъл в тази част от деня, когато успеем да се срещнем. Понякога сме като кораби, които преминават през нощта, но винаги сядаме заедно, пием чаша чай и обсъждаме деня.
Най-хубавото е, че всъщност седим и четем книгите си в различни ъгли на една и съща стая. Много е релаксиращо, защото знаеш, че не е нужно да водиш разговор. Просто си седите и сте заедно...“
Камила


Добре Дошли в Новата Тема!

Да си я спишем с настроение и кеф! CoffeeFlowers LeavesFlowers Maple Leaf

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 03:33 от Летящ Кактус

# 1
 • Мнения: 3 499
Честита нова тема, интересна и чудесно оформена! Кактусче ❤
Даяна ми беше любимка и не понасях Камила, но сега, след толкова години се радвам на тази дълга и романтична, доказала се с годините любов. Личи си, че се обичат и са родени един за друг, дай Боже всекиму!

# 2
 • Мнения: 11 299
Честита нова тема, интересна и  любопитна, както винаги, благодаря, Кактус.
Има любови, по- силни от време, неприемане, невъзможност и всичко! Има хора родени един за друг, Чарлс и Камила са точно такива. И двамата не симпатични по- отделно, но пример за голяма любов заедно. Жалко че не са се събрали от начало и двама човека са били нещастни партньори на двамата влюбени.

# 3
 • Мнения: 13 919
Благодаря за темата.
От предната тема видях Ваня Щ. Онзи ден я видях на живо и добре изглеждаше.
Донков съм го гледала само в театъра и е чудесен актьор.

# 4
 • Мнения: 32 442
Чудесен първи пост!
Аз също не я харесвах Камила преди. Но явно има голяма любов там . А и те остаряват доста добре. Честно казано, сега са ми много симпатични.

# 5
 • Мнения: 2 703
Благодаря за темата! Снощи гледах повторение на Моят плейлист точно с Деян Донков. Определено не  беше от тия гости дето има какво да кажат,  Не знам уморен ли беше, ама един такъв флегматичен, вял...мъжката Радина.

# 6
 • Мнения: 7 343
Zendaya на 26. Чрд!
Скрит текст:

Romeo Beckham на 20. Чрд!
Скрит текст:
Gloria Estefan на 65. Чрд!
Скрит текст:

# 7
 • София
 • Мнения: 7 282
На последните две снимки Зендая е страхотна.

Даяна не ми е била никога любимка, рицарят на печалния образ не ми е любима поза. Но е била сърцата жена за други неща, не за личните си дела. То по принцип идеята за принц, бял кон и хепили евър афтър е сбъркана в днешно време и не работи.

# 8
 • Мнения: 4 370
Благодаря за темата и интересния, както винаги, първи пост!
Аз да кажа, че Катето Евро не ми изглежда толкова добре за възрастта си.
И за Деан Донков, никой не може да ме убеди, че не е насилник. Знам някакви неща от достоверен източник. И за това не мога да го приема, като добър актьор. Мое мнение.

# 9
 • Мнения: 4 239
Благодаря за новата тема.

Записвам се с Руши Видинлиев, който ми кифлее леко с тези филтри. Май му се ще да е пак на 20+.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 10
 • Мнения: 3 049
Благодаря за новата тема! Изчетох я от край до край. Много интересна! Ромео Бекъм е много хубав. И Виктория е хубава преди години, а сега не ми харесва.

# 11
 • Мнения: 19 969
Катето Евро е толкова мазана на снимките...нормално на тях да изглежда прилично.

# 12
 • Glasgow
 • Мнения: 1 557
Чарлз и Камила са ми много любима двойка, малко и от моята колекция.  Тук на посещениев Нова Зеландия, с традиционно облекло (на посещения винаги се обличат според местните обичаи
Скрит текст:

Една от първитеим срещи на поло мач 75та
Скрит текст:
Първата им поява официално заедно след смъртта на Даяна...напускат заедно хотел Риц
Скрит текст:

# 13
 • Мнения: 19 325
Сезонът на лютеницата започва. Рая Пеева вече е готова

# 14
 • София
 • Мнения: 1 522
Какви филтри на Руши? Човекът реално изглежда така. И старее чудесно, впрочем.

Общи условия

Активация на акаунт