Място за боси стоножки - 16

• 133 165
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Изкуствена са. Пише го отдолу.
Често пише едно, вижда се друго и некожените обувки се оказват съвсем кожени като пристигнат. Всеки, който е поръчвал достатъчно пъти, може да потвърди, че има доста такива случаи. Затова го споменах, защото ми изглеждат кожени, нищо че пише (и аз го виждам, мога да чета), че са от изкуствена кожа. Всеки решава какво му трябва и колко пари да даде. Аз баба си в ергономичен адидас няма да я обуя, пък и тя няма да иска, но ... идеи се приемат всякакви.

# 376
  • София
Всеки, който е поръчвал достатъчно пъти, може да потвърди, че има доста такива случаи.

Аз не мога. Не съм имала такъв случай. Обикновено е обратното дори. Нокой не продава кожени обувки на цени на некожени.

# 377
Амазон продава 😁

# 378
  • NE
От офиц.сайт на адидас в UK мога ли да направя поръчка с адрес до превозвач и да платя с БГ карта виза?Питам да знам дали да почвам регистрация?
Аз съм поръчвала. Платих с мастър кард и ползвах Габиели.

# 379
# 380
От IPANEMA един номер по-голям ли се взима?
Да

# 381
Момичета, можете ли да ми препоръчате ниски и удобни боти от мека кожа, за баба ми, тя има кокалчета отпред и е трудна с обувките. Носи 36-37. Само черни, разбира се. Благодаря предварително!
Не разбрах дали държите кожата да е естествена или просто да е мека и да отговаря на останалите изисквания като за баба (зависи на колко години е бабата също), но ето вижте това. Вашите номера са на много приятна цена
Тук 36 https://www.amazon.de/Jana-Damen-25405-Stiefel-Schwarz/dp/B071JN … mp;th=1&psc=1
Тук 37 https://www.amazon.co.uk/Jana-8-8-25405-29-001-Womens-25405/dp/B … GP?th=1&psc=1
И на мен тези боти ми изглеждат да не са само изкуствена кожа.

Още едни https://www.amazon.de/Jana-26431-Damen-Biker-Schwarz/dp/B00WHR2R … bin%3A14223258031

Благодаря на всички за предложенията, предпочитам естествена кожа или велур, разбира се...

Бабата е на 87, трудно ходи, тежка е, но показаното горе ми се струва ок, жалко че е изкуствено....

Ако някой се сеща за още нещо, с радост ще следя темата....

# 382
# 383
За възрастен човек не бих купила обувки без проба. Много е важно да са му удобни и стабилни на крака, да не се пързалят и да обхващат/поддържат стъпалото добре, защото едно падане на тази възраст може да има сериозни последствия. Отново споменавам Дайхман - обувките без намаление са около 100 лв, с намаление от немския онлайн магазин могат спокойно да се намерят за 40-50 лв, но може да се пробва обувката (или поне подобен модел/подметка) в повечето градове в България.

# 384
Би ли показала какво поръчваш,отдавна си търся сандали на ...ниска цена.. Simple Smile

# 385
От офиц.сайт на адидас в UK мога ли да направя поръчка с адрес до превозвач и да платя с БГ карта виза?Питам да знам дали да почвам регистрация?

Да, пазарувам и от UK и от немският с мастър кард.
Имат 100 дена за връщане на стока. Последно връщах едни маратонки до Германия, за 1 седмица парите бяха по картата ми.

# 386
  • гр. София
На  Napapijri  обувките отговарят ли си на номера?

# 387
  • Варна
Момичета, можете ли да ми препоръчате ниски и удобни боти от мека кожа, за баба ми, тя има кокалчета отпред и е трудна с обувките. Носи 36-37. Само черни, разбира се. Благодаря предварително!
mamaLina Flowers Cherry Blossom  
ако все още търсиш , тези са от склада ,естествена кожа и на добра цена
https://www.amazon.de/Rieker-57061-Slipper-Schwarz-schwarz/dp/B0 … mp;th=1&psc=1

https://www.amazon.de/Josef-Seibel-Damen-Sneaker-Schwarz/dp/B06X … mp;th=1&psc=1

Успех! Flowers Four Leaf Clover

# 388
  • При децата ми
За възрастен човек не бих купила обувки без проба. Много е важно да са му удобни и стабилни на крака, да не се пързалят и да обхващат/поддържат стъпалото добре, защото едно падане на тази възраст може да има сериозни последствия. Отново споменавам Дайхман - обувките без намаление са около 100 лв, с намаление от немския онлайн магазин могат спокойно да се намерят за 40-50 лв, но може да се пробва обувката (или поне подобен модел/подметка) в повечето градове в България.

Може ли да кажеш колко е доставката от немския онлайн магазин?

# 389

Може ли да кажеш колко е доставката от немския онлайн магазин?
Безплатно до адреса на превозвач в Германия и 2.99 на кг до офиса на превозвача в София, пристигнаха много бързо също така на немския адрес. После оттам до България зависи от превозвача.

Общи условия

Активация на акаунт