Перилни препарати и омекотители – 51

• 74 642
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
  • София
В конкретната тема не виждам, може да е в безкрайните предишни.
Какъв е проблема да се ползва по-често?

# 646
  • София
49-та тема, мнение 246 на Guess Who. Копирам, защото темата е заключена и не може да се направи като цитат, а по-добре не мога да го формулирам:
"Постоянното ползване на дезинфектанти не е добра идея. Само при заразни болести, иначе – не. Бактериите развиват резистентност и се получават щамове, които нищо не може да убие. Да не говорим за ефектите върху кожата.".

Последна редакция: пт, 02 мар 2018, 11:21 от РРР

# 647
  • Sredets/Burgas
Като казахте за праховата суша. . .
И аз май много влязох в правия път,
и от поне една година с нищо не съм експериментирала.
Буквално спестявам от перилни препарати. Персил основно вземам и през един-два пъти Ариел.
Ще ви споделя какво "чудо" на чудесата ми се случи вчера за първи път живота. . . Simple Smile

Последния път, когато имаше намален Персил в ДМ си взех две торбички за цветно. . .
Ама да ме пита човек, аджеба защо не си взех и за бяло?!
И така не сме ходили тази седмица още на пазар. . .
(В този кочан навън не излизам и до кварталното магазинче.)
Та вчера останах без една прашинка прах за бяло пране.
Да изтръсквам наобратно кутията,
че да си досъбера дозичката за пералнята - никога не е било. Simple Smile

Скоро някой питаше за този прах:
https://felceazzurra.it/it/profuma-il-tuo-bucato/detersivi/class … ncentrato-polvere
Ще ми се пак да взема, само веднъж го бях купувала, миришеше страхотно,
но нещо не съм го виждала напоследък. . .

# 648
Искам препоръка за силно миризлив прах,за да си тествам пералнята...дали е от праха или от нея,че не ми мирише добре прането.
Персил колор гела е с много силен и траен аромат. Бих ти го препроръчала.

# 649
Аз пък не бих й препоръчала течен...защо, съвсем да й се доомирише пералнята ли?!?

Мистик..дълги програми, високи градуси ползваш ли? Прах или течен?

# 650
Толкова сте заразителни в тази тема , *начи , че се запасявам почти колекционерски , *начи.
Днес си взех и аз от перлите. Онзи ден пък Тема прах купих  Flushed, такова от години не съм купувала.

# 651
От кои перли бе, душко, взе...за какво са ти пък перли?Rolling Eyes

# 652
На Савекс . За цветно . Гес си ги купи и аз , да не остана по-назад Laughing
Утре ще тествам. В Елитис са за 4, 99 , не се сдържах просто.

# 653
  • оттам, откъдето започва България
Какво ще кажете за Тема колор течен. Има ли доволни? Днес вземах утре ще пробвам.

По-напред в темата съм писала впечатления. В началото прането ми миришеше на кекс, сега много ми харесва ароматът. Що се отнася до изпирането - доволна съм.
Тази Тема съм пробвала: https://www.google.bg/search?dcr=0&biw=1280&bih=666& … rc=CwLBWiY1mmN3DM:

# 654

Капсули да не е... Rolling Eyes

# 655
  • Пловдив
Аз пък не бих й препоръчала течен...защо, съвсем да й се доомирише пералнята ли?!?

Мистик..дълги програми, високи градуси ползваш ли? Прах или течен?
Peace
след препоръка тук пускам на дълги...бялото с прах,цветното с гел/в момента турски Персил/.

# 656
И аз като жабата дето видяла, че подковават коня. Отидох до нашето ЦБА за капсули Савекс, ама ги намалили от 8.99 на 6.99 . На тази цена, не, благодаря.
Та аз ли нещо не съм разбрала? Капсулите само в определени градове ли се предлагат? Благодаря.

# 657

Капсули да не е... Rolling Eyes
Ми виж колко съм сведуща.Joy
Помня аз по картинка. И , да , за СВА знаех , ако днес не валеше , щях да ходя до СВА за тези капсули ли , перли ли- на мен ми все приличат на едно и също. Утре ще видя дали ще ми се изпере едно петно от червено вино на 60 градуса  този субстрат. И ще пея "Люляка ми замириса "-отворих и ми миришат на люляк  Relaxed

# 658
Скрит текст:
И аз като жабата дето видяла, че подковават коня. Отидох до нашето ЦБА за капсули Савекс, ама ги намалили от 8.99 на 6.99 . На тази цена, не, благодаря.
Та аз ли нещо не съм разбрала? Капсулите само в определени градове ли се предлагат? Благодаря.
И в нашето СВА етикетът е същия... И си мисля... Кой ще ги купи на "редовна" цена от 9 лева за 15 капсули...

# 659
  • оттам, откъдето започва България
Това е, не мирясах, докато не ги купих. Клиент-мечта. Laughing
Скрит текст:
Докарали са ги много добре на външен вид. Приличат на цвете, а в кутията буквално блестят като кристални бижута. Красиви и естетически издържани, това е добре. Дано и производителността е като външния вид.
Тия са за бяло, между другото, но ще си ги ползвам за всичко.

Гес, ако не те затруднявам, сподели колко мл течен препарат съдържа една капсула.
Не, че ще си купя Simple Smile /все пак това си е течен препарат за пране, макар и красиво поднесен/, просто ми е интересно колко мл са предвидили за едно пране, предполагам 4-5 кг.

Общи условия

Активация на акаунт