Перилни препарати и омекотители – 51

• 74 788
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
До сряда и в Била Персила за 20 пранета е на същата цена-седем и нещо, на когото му е по-близо Била, да не се разкарва до К...

# 121
  • Pazardjik
Това Коколино ще е намалено?Какво ви е мнението за него-омекотяване и остатъчен аромат?

# 122
  • вкъщи
На мен това Коколино не ми харесва, никакъв почти аромат не усещам. Най-доволна си оставам от черния Медикс.

# 123
  • На изток от Ада
Лелка , кой Медикс ,алвина ли ? Ако да за колко прабвта ?

# 124
  • вкъщи
Черен Медикс Алвина, май е за 20 пранета, колкото и повечето. Но има много траен аромат, същевременно е нежен и приятен. По-траен от този не съм ползвала, а съм пробвала всичко почти. Мания са ми омекотителите. А и цената му е перфектна. В момента в Лили е на 2,65.
Ще заредя доволно.

# 125
  • Pazardjik
Черен Медикс Алвина, май е за 20 пранета, колкото и повечето. Но има много траен аромат, същевременно е нежен и приятен. По-траен от този не съм ползвала, а съм пробвала всичко почти. Мания са ми омекотителите. А и цената му е перфектна. В момента в Лили е на 2,65.
Ще заредя доволно.
отказвам се от Коколиното ще пробвам и аз Медикс.

# 126
  • На изток от Ада
Взех този дрнк мит за деликатни дрехи и солта им дето Гес я,показа.

# 127
  • оттам, откъдето започва България
Аз си взех днес от прах Денк мит за бяло - новата опаковка, която съвсем малко се различава от старата.
Как пере няма да мога да споделя скоро, че си имам още от старата опаковка.
Естествено, уважих и цветоулавящите кърпички.
Другите покупки не са за тази тема. Yum

# 128
  • На изток от Ада
Другата страна в Каудланд има Ленор 2 по 63 планета или 2 по 45 за 9 лв.
Също и Еssex  прах за 108 пранета за 14 лв. Еssex аз го харесвам не е кой знай какво, но бива.

# 129
Видях аз брошурата на Кауфланд, но съм ЖЕЛЯЗНА, за известно време спирам да се вълнувам от промоции.

# 130
Има и Персил на промоция в Кауфланд какво ще ме посъветвате да взема ли да пробвам за бяло като са променили денк мит какво да взема сега

# 131
Аз си взех от новия Денкт Мит за бяло и вече изпрах пердетата. Бели са си, добре са изпрани. Не съм ползвала от стария за да направя сравнение.

# 132
В Кауфланд гледах, че има намален течен перилен препарат "Medix" за 40 пранета, върху 7,45лв.
Не съм го ползвал до сега. Заслужава ли си? Добре ли изпира, и как ухае? Защото примерно "Savex" не го понасям, ако е за завивки. Не ми е приятен този сладникав аромат. Предпочитам свежите аромати. Иначе цената на "Medix" е доста добра. Имате ли идея, каква е тази марка по народност? Български ли са?
"Рекс" уж са немски на "Henkel", но са некачествени, разтварят се зле и аромата изчезва бързо, макар че ми харесва. Иначе за изпиране не е лош рекса, силно замърсени работни дрехи се изпират много добре.

# 133
Производител на течния Медикс Алвина е МЕКСОН ООД гр. Пловдив.
Аз ползвам тъмно лилавия Медикс, но само за по-слабо замърсени дрехи. Има лек остатъчен аромат, който лично на мен ми харесва.
Рекс при мен изпира по-добре силно замърсените дрехи, но както бях писала по-назад, вече доста ми е омръзнал аромата.
Бях споменала и за течната Тема, която в момента е на цена 3.99 лв. в ДМ. Харесва ми как изпира. В началото имах чувството, че прането ми ухае на кекс, но сега ми харесва лимоненият аромат, който остава след изпиране.
Тоест, сравнени Медикс и Тема, според твоите изисквания за остатъчен аромат, би ти харесала повече Тема.

# 134
Ще заредя доволно.
отказвам се от Коколиното ще пробвам и аз Медикс.
На Bingo черния е супер!

Общи условия

Активация на акаунт