Клуб на храбрата шивачка - тема 20

• 80 324
  • 787
  •   1
Отговори
# 555
Завърти врътката която се намира над иглата с две единици! Ако не се оправи, раздени конецът на иглата и го вдени, но при вдигнато краче! Ако пак не ти хареса, снимай в едър план фокусирано и пиши кое е налице и кое наопаки!

# 556
Малко се пооправи, но не съвсем.

Това е отдолу. Шевът отгоре е перфектен.

# 557
Раздени конецът на иглата и го вдени при вдигнато краче! Завърти врътката на 1! Преди да вденеш иглата хвани конецът с едната ръка и започни да го дърпаш! В същото време затягай на 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8! Трябва да усещаш все по-трудно дърпането. Като постигнеш това, вдени иглата, постави на 4, пробвай и пиши, или снимай!

# 558
Стана!!!!!!! Flowers Hibiscus Благодаря, благодаря, благодаря!!!!!!

# 559
  • Добрич
Вела, ето едно видео, което дава някои идеи. Ако вече не е късно...
Скрит текст:

Благодаря, но не питах аз.

# 560
  • Norge
Вела, извинявайййй  Embarassed Embarassed

# 561
Вела, ето едно видео, което дава някои идеи. Ако вече не е късно...
Скрит текст:

Благодаря, но не питах аз.

на мен ще ми свърши работа, благодаря!

# 562
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
някой има ли опит с текстилни пелени.
madame, ти ли беше питала преди за един специален плат за тях. newsm78

# 563
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
какво за пелените?
тънките бяха от тензух, а дебелите - от бархет, но убий ме, е си спомням колко бяха и какви размери.

# 564
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
не не, не тези...
чудя се дали е трудоемко да се шият многократни пелени. те са като гащички с разни вложки вътре.
аз намерих пасващата тема в другия подфорум, но там става въпрос за готови такива...

затова питам тук дали някой е шил. Mr. Green

# 565
  • FRANCE
Правих опити за шиене когато девойката беше 5 годишна а още се напишкваше нощем. Не исках да е с памперси но пък и ми писна да пера всичко.
А иначе бяха  отвътре от памук, (или микрофибър не помня вече) поларено парче и отвън използвах останал протектор от бебешки матрак . Но много бързо ми мина ентусиазма.
А иначе има разни платове които уж са за това.

# 566
  • край морето
Здравейте!
Искам да попитам нещо, благодаря предварително.
Колко метра плат ще ми трябват, за да ми ушият права, памучна рокля до коляното? Харесах плат с ширина 115см. в един сайт и после ще търся кой да ми я ушие... затова и няма кой да питам.

# 567
  • FRANCE
2 дължини. Тоест от рамото ти до желаната дължина и това 2 пъти. Ако искаш и ръкави добави и дължината на ръкавите. Например роклята ти е 90 см в готов вид , трябват ти 2х90 см (при ширина 115)+ евентуалните ръкави и 10 см примерно подгъви и т.н

# 568
  • София
2 дължини. Тоест от рамото ти до желаната дължина и това 2 пъти. Ако искаш и ръкави добави и дължината на ръкавите. Например роклята ти е 90 см в готов вид , трябват ти 2х90 см (при ширина 115)+ евентуалните ръкави и 10 см примерно подгъви и т.н
А за резерва/и и подгъв?

# 569
  • FRANCE
10-те см. 3см за подгъва долу. 1.5 горе при рамената. Ако искаш вземи и 15-20 в повече но ще ти останат някъкви дребни парченца.

Общи условия

Активация на акаунт