Дограма за София

• 1 638
  • 6
  •   1
Отговори
Моля препоръчайте ми фирма, която се занимава с изработка и поставяне дограма и стъклопакет в София.

# 1
ще ви изпратя една фирма на лични.

# 2
Ние ползвахме услугите на фирма Виал комфорт и останахме много доволни. Седалището и производствената им база е в Елин Пелин, но работят поръчки и за гр. София.

# 3
ще ви изпратя една фирма на лични.

Здравейте,
Видях, че преди време сте препоръчвали фирма за дограма в София. Ако все още я препоръчвате, бихте ли споделили? Предстои ми смяна на дограма на голям апартамент и търся надежден доставчик.
Предварително благодаря!

# 4
  • София
Ние работихме наскоро с Пласт маркет и сме доволни. Момчето в офиса им в Младост е много добър консултант.

# 5
Бих препоръчал профил Саламандър и обков Рото , в никакъв случай не правете грешката ми да сложите Профилинк - ПРАВИ СЕ ИЗЦЯЛО ОТ РЕЦИКЛИРАНА ПЛАСТМАСА с Вин хаус ОБКОВ от Теолино , още на първата зима гумата на профила се отлепи и се наложи да доплащам за замяна а уж беше в гаранция , на втората година  държачите на стъклопакета започнаха да падат и се наложи да я замения със Саламандър , сега вече нямам проблем .....

# 6
Някой с мнение за фирма Хитпласт? Нещо не ги намирам в нета, а ми ги препоръчаха техни клиенти....

Общи условия

Активация на акаунт