ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] - темата на ЧАЧО #6 [251]

• 83 809
  • 720
  •   1
Отговори
# 525
на мен дуду-вата по-ми харесва Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes
дано му го вирне..... перчема
Stuck Out Tongue Closed Eyes

Пораснала е баба ти Angry

Хейтърка  Stuck Out Tongue Winking Eye
Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes
баба остарЕ и вече нищо не й растЕ  Laughing
ама Чачи дано не стигне батЮ Laughing  по нос
JoyJoyJoy

# 526
  • ... да усещаш мириса на море ...
на мен дуду-вата по-ми харесва Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes
дано му го вирне..... перчема
Stuck Out Tongue Closed Eyes

Е, как ще му го вдигне, нЪл ШЪ прай съпротивление и нема мой да лети? Stuck Out Tongue Winking Eye

ама Чачи дано не стигне батЮ Laughing  по нос JoyJoyJoy

LaughingLaughingLaughing

# 527
# 528
  • Яко в Матрицата...

Като млад немски юнкер е Joy

# 529
# 530

Последна редакция: ср, 07 мар 2018, 19:17 от Venetat

# 531
# 532
Вече хвърчат глави  Mr. Green Mr. Green

# 533
 wavey wavey wavey

Нещо не успя да ме впечатли визията на Чачко, която той така усърдно криеше. Няма нищо общо с образа на Явуз, който аз си изградих в главата след прочетеното в книгата.
Дали заради прическата, или пък заради снимката, но в лице ми изглежда доста бухнал - големи бузи, голям нос, дебел врат, абе не ми хареса и това е.
В туитър направо примират, от година на година Чачко все по-млад ставал, чак ме запуши смях. Напротив, много по-възрастен изглежда за възрастта си..

# 534
  • Sofia, Bulgaria

Joy Joy Joy

# 535
  • Пловдив
Добро утро!
Прекрасен, усмихнат и положителен четвъртък!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ПРЕКРАСНИ ДАМИ!!! Пожелавам ви много усмивки и хубави емоции днес!

# 536
Добро утро  Hug Hug Hug

И на мен новата прическа много - много не ми харесва. Даже май предпочитам тази на Сарп  Grinning Peace
Така с шапката е добре  Crazy Crazy Crazy Ама защо толкова си кри къдричките и не ни се показа преди да го окастрят Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Ето го и клипчето
https://video.twimg.com/ext_tw_video/971665605165273089/pu/vid/1 … BSRWdqPOnL1gs.mp4

Последна редакция: чт, 08 мар 2018, 10:45 от Venetat

# 537
  • Яко в Матрицата...
Привет, мацки! И честит празник! Heart Бъдете много обичани, ценени и щастливи! Heart

Новата прическа не знам дали ми харесва... Ще се изкажа, когато го видя в сериала Joy Харесва ми, че е в различен образ. На мен пък точно с тия бузки и тази прическа ми изглежда по-млад... баш като немски юнкер Joy Очаквам всеки момент да вдигне ръка за поздрав Stuck Out Tongue Winking Eye

# 538
# 539
ЖЕНА, това значи любов, сила и надежда!  Heart Eyes
Само тези, които не са дорасли за тази титла, не знаят цената й.
Трудно е!  Whistling Whistling Whistling
Постоянно ти се иска да си купиш нещо, да пребиеш някого, да отслабнеш... и торта.  Laughing Laughing
Затова честит Осми март, жени! Честит да е и девети, десети, двайсети март, петнайсети юли, пети август или осемнайсети ноември! Както и всеки следващ ден, в който достойно носите титлата си ЖЕНА!  Grinning
Бъдете винаги усмихнати, прекрасни и щастливи!  Hug Hug Hug

... баш като немски юнкер Joy Очаквам всеки момент да вдигне ръка за поздрав Stuck Out Tongue Winking Eye

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Спри бе, момиче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes спри и на мен ми се "яви" чак - с мустачки под носа  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт