ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] - темата на ЧАЧО #6 [251]

• 83 766
  • 720
  •   1
Отговори
# 600
  • Яко в Матрицата...
на Капалъто вече така ли му казват ...  Laughing
Joy
Откак Чачо второ дизи минава оттам на б/пазара му порасна работата Joy
На английски са го направили Grand Bаzaar, иначе по нашенски си е Капалъ Joy

# 601
  • Sofia, Bulgaria
  Не знам дали е наперена,ама е много е странна походката му Flushed Joy

https://twitter.com/KarakalemArgOfi/status/973130667444797440

# 602
Откак Чачо второ дизи минава оттам на б/пазара му порасна работата Joy
JoyJoy

SunglassesSunglasses

кофи тайм CoffeeCoffeeJoy
https://twitter.com/CUworldwidefans/status/973189371842236416

Последна редакция: пн, 12 мар 2018, 16:14 от cadı

# 603
Я, ямурлучето от Кара калем... вече и в синичко, в Бели Вит дизи...  Smile Joy Joy

# 604
  • ... да усещаш мириса на море ...
HugHeart
Това видео от тези дни ли е или е старо? Thinking Рени, ще преведеш ли за какво си хортуват?

Хаканчо в свободното си време, от спасяването на света, разносвач на чай ли ще го играе? Wink Smiling Imp

пп Туба абла, от Ичердето, май пак щяла да се развежда ...Rolling Eyes

# 605
  • Пловдив
Добро утро!
Спокоен, приятен и усмихнат вторник!

# 606
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Hug

Това видео от тези дни ли е или е старо? Thinking Рени, ще преведеш ли за какво си хортуват?

Таре Heart, старо е това, от времената на Далибал. Бяха ги хванали с Пончик да пазаруват, той не искаше да говори, защото беше болен. Сега не мога да чуя какво точно си говореха...

Енгин е сложил изявлението на Нетфликс в инста си. Малко реклама и за него все пак... Joy

Пак само оставям следи Wink

Сериалът ще проследи епичните приключения на Хакан, млад търговец на дребно, чийто модерен свят се обръща с главата надолу, когато разбира, че е свързан с тайна, древна заповед да защитава Истанбул. В началото на историята, Хакан е много далеч от това да е герой - той е просто един младеж от 15 милионен град, където Изтокът среща Запада и миналото среща бъдещето. Той трябва бързо да научи, че родният му град е изправен пред опасност от мистериозни, мистични Безсмъртни и че задача му е да ги спре. Това е задача, за която той не само не е подготвен, но и на която се съпротивлява - ще осъществили ли съдбата си като последния защитник?

После пише онова за актьорите - Чачо ще е Хакан, Айча - Лейля, шефка във фирмата на Файзал и към която Хакан има любовен интерес, Хазар ще е Зейнеп - якън достът на Хакан Stuck Out Tongue Winking Eye

# 607
  • ... да усещаш мириса на море ...
Благодаря Рени Heart Продължавай да оставяш следи ... WinkHug

# 608
  • Sofia, Bulgaria
 Добър ден на всички! Hug

Рени Hug

# 609
Привет Hug Hug

Ренка, Hug Heart Eyes благодаря ти за превода, миличка bouquet bouquet

Благодаря на всички други момичета за снимковия материал и за коментарите bouquet bouquet bouquet

От всичко, което видях досега, мога да кажа, че Хакан ми харесва..

# 610
  • Пловдив
Добро утро!
Приятна, лежерна и успешна сряда!

# 611
охааа.... жена, крака  Stuck Out Tongue Winking Eye и пистолет в ръка.... Heart EyesHeart Eyes  че и откачена LaughingLaughing
шЪ гледам
Stuck Out Tongue Closed Eyes

https://www.instagram.com/p/BgR4oBaB2Fr/?taken-by=turkishhlovee

Blue HeartBlue Heart

# 612
Хубав ден на всички любими фтички Heart Eyes

охааа.... жена, крака  Stuck Out Tongue Winking Eye и пистолет в ръка.... Heart EyesHeart Eyes  че и откачена LaughingLaughing
шЪ гледам
Stuck Out Tongue Closed Eyes

https://www.instagram.com/p/BgR4oBaB2Fr/?taken-by=turkishhlovee

Blue HeartBlue Heart

Много ме накефи Джансула снощи с тоя фраг Heart Eyes колкото бледоЛикия ме дразни,  толкова тая девойка ми харесва Stuck Out Tongue Winking Eye та...  Станахме за гледане две,  Ивче,  можем спокойно да опнем транспарантта " Мрън,  мрън"

# 613
  • Sofia, Bulgaria
  Добър ден на всички! Hug

Joy Purple Heart

# 614
Много ме накефи Джансула снощи с тоя фраг Heart Eyes колкото бледоЛикия ме дразни,  толкова тая девойка ми харесва Stuck Out Tongue Winking Eye та...  Станахме за гледане две,  Ивче,  можем спокойно да опнем транспарантта " Мрън,  мрън"

Добър ден на всички! Hug

Joy Purple Heart
JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт