ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] - темата на ЧАЧО #6 [251]

• 83 810
  • 720
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро Hug

Някакъв красавец, стриган по модата и облечен от ен стилната стилистка шества из темата! Добре дошъл да е! Kiss

ПП Страшка се е презапасила като му е купила шуба с 4 номера по-голяма Joy

Аз ... ще свикна, вие по- ентусиазирано го хвалете, де! Stuck Out Tongue Winking Eye

Появил се е малък Защитник- голям сладур Kissing Heart

В дизито, Хазар щяла да е аверчето на Чачо, чудничко! Smiley а Айча, сътрудничка на голям бизнесмен, интересуваща се от Чачо... още не им знам дизи имената, а и да ги знам, не ми се произнасят, особено едното... женско Rolling Eyes
А и вие откъде ги знаете, като Ани Hug още не им е направила визитките Thinking

https://vk.com/video-128333062_456240041

# 556
Добро утро  food010

https://televizyongazetesi.com/cagatay-ulusoy-sehrin-karmasasind … tm_medium=twitter

Чачо не си е купил триетажна вила, а си наел четириетажна с басейн  Grinning за 16 000 лири на месец  Wink И вече организирал първото си парти  Grinning Grinning

# 557

Джадъ, Hug Heart Eyes това ти ли си? Примряла си по Чачко, че чак сърчица ти хвърчат от очите. Heart Eyes Heart Eyes

ъхъъъъ.... бен, бен JoyHeart EyesHeart EyesHeart Eyes

оле мноУ сладък дребак са ни дали Heart Eyes

Гале, друга Джансу имах на идея...... Stuck Out Tongue Closed Eyes  ама и за тая ще си кажа - що бееее, що?? JoyJoy
ама треят им ми хареса Laughing сигурно щото го няма бледоликия Laughing

Таре, с мухлясалия компот наистина е Чачо
LaughingLaughing

https://televizyongazetesi.com/cagatay-ulusoy-sehrin-karmasasind … tm_medium=twitter

Чачо не си е купил триетажна вила, а си наел четириетажна с басейн  Grinning за 16 000 лири на месец  Wink И вече организирал първото си парти  Grinning Grinning
ох.... Stuck Out Tongue Winking Eye машаала! Joy
откриха и подземието JoyJoy

# 558
  • Яко в Матрицата...
Привет! Hug

Голям сладки е малкият Хакан Heart Eyes

Из изявлението на Нетфликс:

В сериала ще гледаме Чаатай Улосой, който ще се превъплъти в ролята на Хакан - последният страж/защитник на Истанбул и Окан Ялабък като Файзал - успешен бизнесмен, който завижда на Хакан. Айча Айшин Туран ще е в ролята на Лейля, която е мениджър във фирмата на Фейзал и в същото време проявява интерес към Хакан, а Хазар Ергючлю ще е Зейнеп, верен приятел/довереник на Хакан. Мехмет Куртулуш пък ще се появи на екран като Мазхар, дясната ръка на Файзал.

Знам, че повечето сте го чели, ама да има следа Grinning ... както казва Галка Heart Eyes

# 559
# 560
  • Sofia, Bulgaria
   Добър ден на всички! Hug

Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Ренка,благодаря за инфото Hug

# 561
  • ... да усещаш мириса на море ...

В дизито, Хазар щяла да е аверчето на Чачо, чудничко! Smiley а Айча, сътрудничка на голям бизнесмен, интересуваща се от Чачо... още не им знам дизи имената, а и да ги знам, не ми се произнасят, особено едното... женско Rolling Eyes

Ами пишеше го в изявлението на Нетфликс, която част Рени  Heart преведе ...

Малкия наистина е голям сладкиш, не му ли пише името?Thinking

Çağatay Ulusoy’un pişti gecesi

и за въпросната вила: Çağatay Ulusoy’un yeni evi

Ако е въобще тя, не изглежда като 4-етажна Thinking

Последна редакция: пт, 09 мар 2018, 14:03 от tara_lezhka

# 562
  • Яко в Матрицата...
Таре Heart Eyes, брой тавана и мазето и готово Joy

# 563
  • Sofia, Bulgaria

Ами пишеше го в изявлението на Нетфликс, която част Рени  Heart преведе ...

Малкия наистина е голям сладкиш, не му ли пише името?Thinking

Çağatay Ulusoy’un pişti gecesi

и за въпросната вила: Çağatay Ulusoy’un yeni evi

Ако е въобще тя, не изглежда като 4-етажна Thinking

Тара,има ги Wink Smile Ама не знам за какво му е такава голяма къща Thinking

# 564

Рени, благодаря! Kissing Heart

Не съм чела изявлението на Нетфликс, мернах инфо при рускините и сложих тук, което ми се видя най- достоверно... Joy Joy  Имената... реших, че са ги объркали Grinning
Не помня имена. Таре Hug , да, имаше на малкия името...

ПП  Адал Индже 
Скрит текст:
Цитат
Директор агенства, специализирующегося на детках-актерах, Лайла Ширин поделилась новостью, что малыш из ее агенства Адал Индже присоединился к касту первого турецкого сериала от Netflix и будет исполнять роль героя Чагатая в детстве - маленького Хакана.

Много сладък единия басейн на снимките от Чачовата къща Joy - този на кокилите Joy
И виж ти, как в другия ракурс е със съвсем обикновен олимпийски размер... Thinking

Виж, с тези къщи Чачо има повече общо в момента Satisfied

Последна редакция: пт, 09 мар 2018, 16:32 от Анонимен

# 565
Ама не знам за какво му е такава голяма къща Thinking
за купончета и стриптизьорки  
Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes
BeersBeerBeersTadaWine GlassChampagneCocktailCocktailIcecreamNotesNotesMusical ScoreMicrophoneMusical KeyboardTadaPeople DancerPeople DancerPeople DancersPeople Ok Woman

Много сладък единия басейн на снимките от Чачовата къща Joy - този на кокилите Joy
И виж ти, как в другия ракурс е със съвсем обикновен олимпийски размер... Thinking
дур бе, нали са два различни Rolling EyesRolling Eyes
от кой ъгъл да гледам
Joy

# 566
  • Sofia, Bulgaria
BeersBeerBeersTadaWine GlassChampagneCocktailCocktailIcecreamNotesNotesMusical ScoreMicrophoneMusical KeyboardTadaPeople DancerPeople DancerPeople DancersPeople Ok Woman

от кой ъгъл да гледам
Joy

Йок бе мила Hands Raised Hand Чачи кога работи не близва алкохол Stuck Out Tongue Winking Eye Камо ли пък стриптийзьорки Joy Joy Joy

Лу,според мен това на кокилите му викат батут Wink Kissing Heart

# 567

от кой ъгъл да гледам
Joy

Йок бе мила Hands Raised Hand Чачи кога работи не близва алкохол Stuck Out Tongue Winking Eye Камо ли пък стриптийзьорки Joy Joy Joy

Лу,според мен това на кокилите му викат батут Wink Kissing Heart

Joy Вай, бе, Искре Kissing Heart! Значи никакви близнати стриптизьорки на батута!  Blush

Иве, Kissing Heart мани ъглите, Grinning батутът е кръгъл Stuck Out Tongue Winking Eye

# 568
  • ... да усещаш мириса на море ...
Hug Heart

Вай бе, ами като не се сетих Joy

Тез снимки, дето днес се въртят по всички медии, малко фалшименто падат. Първата е от сайта на фирмата, откъдето е наел вилата, втората с батута е от реална вила.  Да му се не види и батута, и аз го помислих за басейн Joy и си викам, как така без басейн, а с това пластмасово "коритце" Open Mouth, ама нали е наблегнал на градината, може заради това да няма голям  Sunglasses Laughing

Лу, благодаря ти за името на малчугана. Оказа се, че още една девойка от тази агенция ще участва:

Хелин Кандемир (Helin Kandemir)

пп Ако режисьорО на третият ден изглежда така, представям си как ще е накрая Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 10 мар 2018, 02:27 от tara_lezhka

# 569
  • Sofia, Bulgaria
Hug Heart

Вай бе, ами като не се сетих Joy

Тез снимки, дето днес се въртят по всички медии, малко фалшименто падат. Първата е от сайта на фирмата, откъдето е наел вилата, втората с батута е от реална вила.  Да му се не види и батута, и аз го помислих за басейн Joy и си викам, как така без басейн, а с това пластмасово "коритце" Open Mouth, ама нали е наблегнал на градината, може заради това да няма голям  Sunglasses Laughing

Лу, благодаря ти за името на малчугана. Оказа се, че още една девойка от тази агенция ще участва:

Хелин Кандемир (Helin Kandemir)

пп Ако режисьорО на третият ден изглежда така, представям си как ще е накрая Rolling Eyes

Таре и в крайна сметка не е наета сега а още преди да замине за Америка  Wink Joy
Това е инсаграмът му когато ни съобщи,че ще има сериал на Нетфликс - вижда се зелената дървена барака Smile

https://www.instagram.com/p/BXxbLeZgFKh/?taken-by=cagatayulusoy
И на вчерашните снимки пак я виждаме Wink Nerd

Общи условия

Активация на акаунт