Щото Япъмът ми е най на сърцето 
Добро утро... то ден станало вече
и пистолет в ръка.... 
че и откачена 

Щото Япъмът ми е най на сърцето 

Горкичкият 

по сутрешното клюкарско предаване са казали, че писателката Ипек Гьокделен се била обидила, че не споменали името й в официалното изявление на Нетфликс, че по нейна книга щял да бъде сниман сериалът. Ранини днес тръгнала да върти телефони, да пише имейли, за да разбере за какво иде реч. Ами нещата се оказали ето тъй: Гьокделен е продала правата на романа на O3 Medya Те пък съвместно с Нетфликс са решили да правят сериал по него. Но явно са ,,забравили,, да споменат името на писателката. И тя се обидила.

и пистолет в ръка.... 
че и откачена 

, благодаря за разясненията. Вчера стигнах само до постовете на Ранини в Туитър и се зачудих откъде се появи изобщо тази тема, а то какво било
Може и да се е обидила Ипек ханъм, че са я забравили по пътя, но и аз ще кажа като теб - това е Турция все пак, Балканите... И клипчета ще изтичат, и снимки, и информация, и каквото се сетите друго, което може да тече покрай едно дизи
А за Ранини - аз си мисля, че за нея по-скоро е важно да е потвърдила информацията, да е публикувала вярното, е, ако може и да е първа - ще е супер...
, не му е за пръв път на Клунито негови дизита да се излъчват в един ден. Миналия сезон в понеделник вървеше "Вътре" по Шоу ТВ, а по Фокс даваха "Научи ме да обичам", в сряда по Стар - "Кара Севда", а по АТV - дизито на Керем Бурсин. Но за мен е загадка защо се съгласява на нещо такова.

да заобиколим стадото 

но пък ако оцелее..... добре дошло!
Препоръчани теми