Благодарско на всички за всичко...........
и добър ви ден....
По повод новите поли.....
на ДжадЪ......първоначално реших ,че е трезвен Жижу.....

на ДжадЪ......първоначално реших ,че е трезвен Жижу.....

кажете кой замести Мунир поне

сега ще гледам, ама първо да покажа красота
и крака 

, ще се разбере защо Туфан замести кедито, малко търпение, а дедко подпали един съд, взе досиетата и започна да раздава правосъдие. Невра я замеси, защото я направиха медийна звезда. Нали и тя обясняваше, че иска да е добър човек, като дедко... Поне аз така го разбрах 
И дизито ми хареса, и дедко, и Джансу, и внука, и Митя даже. А как съм се хилила на танца с патлака 

Рускините не са превели песента за съжаление, но текстът е в 10-та
В третата серия също има много комични ситуации, а бе страхотни са Япъма
Бравус! 
тия всичките женски трупове от прожекцийката, все той ли ги е оставил? 
на мен кадрите от високо ми дойдоха добре 

ама е голям сладур 

рошав ръб!
добре, че беше музиката 

, не помня дали са го превели рускините, но на първата жертва дедко сложи надпис: "Днес се запознах с едно момиче. Името й е Невра Елмас." После показаха как дедко си чете вестникарските изрезки. И си права - стилистките са се престарали
По-добре Пончик да вземе да уреди някоя нова фото-сесия, че да освежим постовете 
, не помня дали са го превели рускините, но на първата жертва дедко сложи надпис: "Днес се запознах с едно момиче. Името й е Невра Елмас." После показаха как дедко си чете вестникарските изрезки. И си права - стилистките са се престарали
По-добре Пончик да вземе да уреди някоя нова фото-сесия, че да освежим постовете 

нали?
нали?

вие кво си прайте.....?
ама е голям сладур 

рошав ръб!
добре, че беше музиката