Откраднат живот - ТЕМА 30 Наближаване до Критична точка

• 41 831
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
Cамо халката да свали и е екстра Grinning

# 481
Задобряваме, до 27-ми имам усещането, че вече ще сме доста положително настроени, а не като в началото когато разбрахме за тях Joy

# 482
Никакъв чар няма този Sad Дано направят героя му читав, да компенсира малко Sad

# 483
Големият ли, бе, Дона? На мен ми е точно от онези мълчаливо-мрачни типове със златни сърца, които харесвам.  Даже Банков на неговия фон ми изглежда като приказлив веселяк Joy
Аз мисля, че колкото повече го гледам, толкова по-очарователно грозен ми изглежда Grinning

# 484
Големият ли, бе, Дона? На мен ми е точно от онези мълчаливо-мрачни типове със златни сърца, които харесвам.  Даже Банков на неговия фон ми изглежда като приказлив веселяк Joy
Аз мисля, че колкото повече го гледам, толкова по-очарователно грозен ми изглежда Grinning
Да, на някои снимки ми допада, на други не мога да го харесам, 50 на 50 съм засега.
А ако Банков е приказлив веселяк в сравнение с този - леле, какво ли ни чака Grinning Яко мълчане, я има 20 реплики, я не хахахахахах Зорница ще се измъчи да му вади думите с ченгел от устата Grinning Или той няма да говори, направо ще действа Smiling Imp

# 485
Малко думи, но на място. И нито дума за бивши жени Joy
Между другото, това, което ме побъркваше в репликите на Банков, беше, че започваха изведнъж, свършваха в нищото и понякога диалозите му ми звучаха направо неадекватно. Hushed

# 486
Ако трябва да съм честна, много неща у него бяха неадекватни - като да използва работното си време, за да изчете Мураками Grinning Когато не чете, оперира; когато не оперира, пие уиски (на работното място). В началото се опита да разбуни духовете и после спря. Добре, че накрая свърши малко работа Grinning

# 487
Дадоха ви достатъчно време да свикнете и както виждам след месец вече ще сте убедени че са един за друг. Miriel се грижи за това. Аз вече нямам претенции защото ако трябва да избира от наличните е по-добре да избере този и евентуално да е щастлива отколкото да бъде сама и нещастна. Още от сега ме бройте, че съм "за" стига и драмата покрай него да не е прекалена.

# 488
  • Разпиляна във въображението
И слухтеше по ъглите.

# 489
И слухтеше по ъглите.
За пореден път се убеждавам, че ако Банков не беше изигран от Вергов, нямаше да стане любимец на почти всички

# 490
Хаха, да, това с книгите не го разбрах, можеха да ни го показват как прави нещо с някакви документи. Уиискито по едно време го вкараха ударно, аз очаквах направо да се пропие, ма изоставиха внезапно тоя акцент...
И като цяло поведението му беше някак извадено от реалния живот. Аз поне хора, дето водят такъв тип „разговори”, не познавам - искам да ти обясня, после като дойде момента - кво да обяснявам, дай да се целуваме. И така не един и не два пъти. Sweat

Яху, принудени сме от обстоятелствата да потърсим положителното. Това е като в реалния живот - да те зарежат и ти вместо да продължиш напред, да тропаш сърдито с краче, че си искаш стария Smiley
Освен това аз съм му обидена и това ме прави по-благосклонна към новия Smiley

А Мириел е много коварна Joy Heart

# 491
Интересно ми е, ако харесаме новия (а засега май така се очертава) и ни покажат хубава история между тях, но и ако успеят да върнат Вергов, как ли ще го умуваме - кой от двамата всъщност искаме Grinning Grinning

# 492
Е то целувките са по-приятно занимание от говоренето за жената в кома Joy , като и кажеше, че бил уморен или сега не можел да и каже, ми идеше да го цапардосам с нещо.

# 493
Е то целувките са по-приятно занимание от говоренето за жената в кома Joy , като и кажеше, че бил уморен или сега не можел да и каже, ми идеше да го цапардосам с нещо.

Ми то си е уморително да четеш Grinning Grinning

# 494
И слухтеше по ъглите.
За пореден път се убеждавам, че ако Банков не беше изигран от Вергов, нямаше да стане любимец на почти всички
Не само това, химията между двамата беше взривоопасна, за мен това е най-силният фактор за привързаността ни, въпреки глупостите му.

Дона, за това не бих могла да гадав преди да видя новата история и доколко ще мога да „превъзмогна” старата Grinning

Между другото, някъде ми попадна информация, че нашите шемети не са приключили със Семейните войни и другата седмица пак ще участват, този път срещу отбора на Аз обичам България.

Общи условия

Активация на акаунт