Астрология - 12 тема

• 70 818
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
  • в 1001-та нощ
Един по-нестандартен и буквален прочит на предстоящото пълнолуние:

Предстоящото пълнолуние е е на 9-ия градус в Стрелец и във 2 дом на картата за София. Фокус може да има над ресурсите, които имаме в духовен план или са някъде в далечни земи. Диспозиторът му Юпитер - е в 1 дом и това подчертава този акцент (духовност и иностранство) и прави голям воден тригон с Венера - диспозитор на асцендента на Лунацията и с Юпитер. Водата в тригона предполага емоционалност, а участието на Юпитер и Нептун насочва към духовното. Венера, диспозитор на асцендента във Везни  - предполага, че усилията ще бъдат насочени към търсене на хармония, баланс, разбирателство, чрез духовни или възвишени методи, а не с удар по масата или натиск.

В паралел към нашите ресурси (лунацията във 2 дом)  разглеждам и това, че Марс е на Имум цели в съвпад с южния възел и в секстил с лунацията. Ще има връщане към нашите корени и може би срещи с хора, за които имаме онова чувство, че се знаем от 100 години.

Десцендентът е на крачка от анаретна зона в края на Овен, а Уран е на 1-ия градус в Телец. По отношение на партньорствата следва да сме една идея по-зрели, овладели спонтанните нервни изблици и да правим първи крачки в прохождане към стабилното, чрез новаторски подходи Simple Smile

И пропуснах да включа нишката от новолунието в Телец - ако допуснем, че тогава започва лунния цикъл, а сега е кулминацията. То е в 9 дом в телец - пак предполага търсене на духовен подход, под влиянието на Венера.

Може би съм повлияна от ингреса на Уран в Телец, но смело предложих един нестандартен и буквален поглед Simple Smile

Ако трябва да се вместя в няколко думи - бъди духовен, търси хармония, очаквай срещи тип дежавю, бъди новатор в партньорствата и излез от познантите стари схеми Simple Smile

При мен лунацията не прави съществени аспекти, но е на МП Юпитер/Сатурн. С интерес очаквам новолунието в Близнаци, но за него - в следващата тема Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 май 2018, 16:15 от a.l.e.n.a

# 406
Здравейте, търсих актуална тема на тази тематика. Съжалявам че това което ще напиша не е точно тясно свързано с астрологията, но мисията ми е да достигне до повече хора. Името Снежана Рашкова набира бавно, но сигурно известност, дали с уменията си да чисти карма посредством същества наричащи се господари  на кармата или чрез астрологичните си познания, тази жена ще опитва да "излекува" хората, които са в моментно затруднение  и вярват на това повече от когато и да е било. ПАЗЕТЕ СЕ ОТ СНЕЖАНА РАШКОВА! Тази жена ми каза че ще премахне куките ми (хора които смучат от аурата ми) ще развали каквото има за разваляне и ще балансира чакрите ми. Каза ми че ще имам светли сънища.  Аз се съгласих. Следващите няколко дни започнах да се чувствам странно, не можех да спя добре, усещах че нещо не е наред. Докато не започна истинския ад. В момента в който идваше време да си лягам аз изпадах в ужас, заспивах и ужасни кошмари започваха,но по-странни и зловещи от другите сънища които съм сънувала. Имаше картини от детството ми, разни хора. Събуждах се 5-6 пъти на вечер, през деня усещах топли тръпки по тялото си и някакво присъствие околко мен, после си обясних всичко като и прочетох страницата и разбрах за така наречените господари на кармата. Излишно е да казвам че един месец не правих нищо освен да се моля в църквата, изследвах се, хормона  на стреса ми беше страшно завишен. Мислих че ще умра, но най лошото от всичко беше че усещах как главата ми се свива и ме боли....Това беше най-страшното нещо, което ми се беше случвало, дано повече хора видят историята ми и се пазят

# 407
Hope, аз изключително вярвам в езотериката и метафизиката, но това, което описваш ми прилича на резултат от трудния момент, който те е отвел при въпросната госпожа. Тя по-скоро не е направила съвсем нищо. Grinning Молитвата е прекрасно средство за упование и поддържане на духа. Освен това молитвите ни наистина се чуват от Бог. Вярвай във себе си и своите собствени сили да се справяш с трудностите и не си вкарвай мисли, че някой нещо ти е причинил. Прати добра мисъл дори към него и продължавай напред. Всичко ще е наред.

# 408
Mystic моля те не изкарвай хипотезите си върху моето страдание, пиша този пост за да предупредя хората, тази жена може да влияе енергийно и аз съм длъжна след това, което изживях да предупредя другите, които от любопитство или по др причина може да направят това изчистване

# 409
За енергийно балансиране съм донякъде съгласна, има такива методики. Ама как така някой човек, простосмъртен, може да ни изчисти или занули кармата? Има някаква заблуда или измама тук. Но средностатистическият човек е невеж и лесно става плячка на такива псевдо гурута.

# 410
Извинявам се, ако съм те засегнала, просто съм се чувствала по същия начин и реших да те успокоя. Успех.

# 411
Не знам какво чисти, но тази жена няма чисто и възвишено излъчване като погледнах една нейна снимка.
Възможно е човек със способности, преминал специално обучение, да е способен на намеса с енергийното поле на друг. Но никой не знае какъв ще е крайният резултат и с какви енергии отвъд той борави.  Тя може да си въобразява, че взаимодейства със същества от светлинната йерархия, а всъщност да ти натресе нещо зловредно в енергийното поле. И, което е още по-неприятно, да остави отворена вратичка към другия свят, и така енергийното тяло на обекта става пропускливо и губи естествена защита. Каква карма ще чисти, за бога? Кармата е това, което си посял и ще пожънеш! Това е метафизичен закон, а не зловреден софтуер, който може да бъде премахнат.

# 412
Sotis и аз като теб знам, че е невъзможно някой да ти чисти кармата, камо ли някаква енерготерапевтка, кога направих това изчистване и представа нямах за кармично изчистване, беше ми казано само енергийно балансиране изчистване от куки и разваляне на магии след това, от самата нея разбрах за пръв път за кармично изчистване и тогава отворих страницата и във фейсбук и прочетох вече всичко

# 413
Sotis БЛАГОДАРЯ ТИ, ти точно описа какво ми направи тази жена, освен че ми натресе...... не ми се и говори, остави и отворена врата... вкара ме в ада

# 414
Sotis БЛАГОДАРЯ ТИ, ти точно описа какво ми направи тази жена, освен че ми натресе...... не ми се и говори, остави и отворена врата... вкара ме в ада

Това мога да ти го кажа и без да съм карала курсове по енергийна /или "ангелска"/ терапия, защото просто имам известни познания в материята. Дори ако "терапевтката" не е била злонамерена, има риск нещо да е объркала по време на въпросната процедура или просто тя самата да не е наясно с какви йерархии от духовния свят е влязла във взаимодействие. А щом е заговорила за "магии", според мен вече пада на нивото на селските врачки и баячки. Язък за многото престижни сертификати, хаха! Но тук сме страна на абсурдите и суеверията, така че всичко е възможно. В друга държава, по-цивилизована, биха я осъдили за нанасяне на вреди. Само че енергийната вреда първо трябва да бъде доказана и установена с общопризнати диагностични средства. Тук вече имаме проблем. И какви са тия "куки"? Добре, че не е поискала да ти изчисти хард диска и да ти внедри друга програма. Направо ставаш нов човек!

Всъщност тази дискусия въобще не е за астрологичния раздел. Няма нищо общо с Астрологията.

# 415
Да знам, че няма, но не намерих по актуална тема, а много искам да предупредя хората, защото това наистина е много страшно

# 416
По-скоро е за раздела "Предсказания и паранормално", там се водят такива дискусии.

# 417
Здравейте! Имам следното разположение на Раху и Кету.
В Раши D-1 Рaху e в 12 дом, а Кету в 6 дом.
В Навамша D-9 е обратно:  Кету в 12 дом, а Раху в 6 дом. Знаем важността на двете карти.
Въпроса ми е, коя от двете карти ще е с по голяма тежест при анализа?

# 418
В контекста на партньорските отношения, брачната карма и духовния път – Навамша.
Раши картата показва цялостно нещата, по всички житейски сфери.

# 419
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт