Астрология - 12 тема

• 70 001
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
  • SF
Situs, благодаря за отговора. Карта не съм приложила, защото не искам да ангажирам някой от вас да ми разгадава ситуацията, а с учебна цел, каквато е темата.
Въпросът ми не е дали ще ми се обадят за новата работа, а кой дом се гледа за обаждане с цел нова работа. Броя 6-и от 6-и дом, което прави 11-и дом. 6-и в картата е сегашната ми работа, а 11-и новата, но сигурно греша.
Да, става въпрос за труд на работническо най-ниско изпълнителско ниво, без възможност за кариера (естеството на работата ми не предполага израстване, а и не за такова ми е въпросът).
В хората Луната управлява именно този 6-и дом, който е интерсептиран в рак.
На луна-Меркурий имат секстил, който ще бъде точен след 6 градуса - предстоящ. Слънце и Плутон нямат отношение към въпроса ми.

# 451
Мисля, че е желателно да се прилагат карти и при разглеждане с учебна цел, в противен случай нищо по същество не може да се каже, нито да се научи. Например аз обръщам внимание и на часовия управител, по него се прави оценка на радикалността, това без карта и данни също не може да се види. Гледат се и антисии, рецепции, сходящи и разходящи аспекти, предаване и събиране на светлина, обсада и т.н.

А по 6ти от 6ти стигаш до 11ти и това са парите от работодателя – 2ри от 10ти.

Въпреки това длъжността като такава се гледа по 10 дом. По 6 дом се гледат работната атмосфера, рутината, отношенията с нисшестоящите. Но това е по Традиционна астрология, докато в малкото останали форуми у нас се "твори" нова астрология... не знам откъде черпиш информация. Simple Smile)

Отварям книга по класическа хорарна астрология и ето какво пише там: при въпроси дали ще получа дадена длъжност, дали ще остана на работа /длъжност/, дали ще имам успех в професията, каква професия да избера се гледа 10 дом.  А 6ти от 6ти какво е – това са подчинени на нашите подчинени. По 6 дом са неравностойни отношения, с хора от по-нисък ранг.

Последна редакция: ср, 20 юни 2018, 15:37 от Sotis

# 452
  • При децата ми
Добре, като е добре да се прилагат карти, аз мога ли да попитам нещо: Защо в личния ми живот все не ми върви ... някак си! Какво в картата предполага сложни взаимоотношения и връзки? Тъкмо си помисля, че съм си научила уроците и изникне нещо друго... SadPensive
Ето картата:
Скрит текст:

# 453
Аз имам въпрос по ведическата. Пример. За асцендент рак, венера и меркурий са малефици, но какво се случва, ако и двете са варготама - меркурий в скорпион, а венера в дева? Бенефици или малефици!?

Някаква моя логика ме кара да мисля, че са бенефици, обаче не съм съвсем сигурна, пък и защо, ако...

Последна редакция: ср, 20 юни 2018, 15:56 от luna

# 454
Здравейте отново момичета,

Да попитам някой може ли да ми каже, къде мога да прочета за период Сатурн с под период Венера/за мъж/.

# 455
Здравейте отново момичета,

Да попитам някой може ли да ми каже, къде мога да прочета за период Сатурн с под период Венера/за мъж/.

https://www.google.bg/search?q=saturn+mahadasha+venus+antardasha … rome&ie=UTF-8

# 456
Благодаря.

# 457
Защо в личния ми живот все не ми върви ... някак си! Какво в картата предполага сложни взаимоотношения и връзки?

Силно желание за независимост и да се справяш сама с житейските предизвикателства.
А който може сам, за какво му е силно мъжко рамо? В един момент ставаш и самодостатъчен.

# 458
  • в 1001-та нощ
Една статия за предстоящите ретроградия http://zvezdennavigator.com/wordpress/?p=2752

# 459
  • При децата ми
Защо в личния ми живот все не ми върви ... някак си! Какво в картата предполага сложни взаимоотношения и връзки?

Силно желание за независимост и да се справяш сама с житейските предизвикателства.
А който може сам, за какво му е силно мъжко рамо? В един момент ставаш и самодостатъчен.

Сотис, благодаря за отделеното време!

Така е, но аз се справям пряко волята ми сама.Sad Т.е. така се стекоха нещата... Аз не съм искала никога да съм сама, а сега вече много ми идва в повече.Sad

# 460
  • в 1001-та нощ
Hrispa76, по мои наблюдения - повечето хора си мислят, че точно на тях не им върви ... На другите някак им се получават нещата, но при тях удря на камък. Човек се вглежда в своите си неволи, и на чуждите гледа с друго око Simple Smile

# 461
  • SF
Hrispa76, по мои наблюдения - повечето хора си мислят, че точно на тях не им върви ... На другите някак им се получават нещата, но при тях удря на камък. Човек се вглежда в своите си неволи, и на чуждите гледа с друго око Simple Smile

А аз само допълвам. За подобен начин на мислене се гледа как е поставен Юпитер в картата на човека. Юпитер отговаря и за завистта, особено ако прави и твърди аспекти с Марс. Но когато очакваното от Юпитер благо, късметът...., не се изсипва при нас, все си мислим, че е отишло нечестно и незаслужено при другите.

# 462
  • в 1001-та нощ
Да не говорим, че носи по много и от лошото ...

# 463
  • София
Hrispa76, имаш малко кофти поставен Сатурн - в лъв, 7 дом. Разбирам те чудесно, защото моят е в 5 дом и темите за любов и партньорство са много на преден план. Сатурн определено бележи проблем, върху който трябва да работим. В случая трябва да се научиш да даваш свобода на партньорите, за да се връщат сами без да усещат натиск и задушаване, отделно, трябва да се научиш да полагаш физически грижи за тях и в никакъв случай да не се обвързваш прибързано!. Със стелиум в 10 дом имаш отлични умения в социален и професионален план, които трябва да развиеш още.

# 464
Така е, но аз се справям пряко волята ми сама.Sad Т.е. така се стекоха нещата... Аз не съм искала никога да съм сама, а сега вече много ми идва в повече.Sad

То и аз не съм искала сама да оцелявам, но така се стекоха обстоятелствата.
Човек не може да избяга от съдбата си, а тя е закодирана в момента му на раждане. А някои казват, че още по време на зачеване, нали се прави и такава карта.

Ако фокусът в хороскопа ти не е върху личните връзки и партньорства, а други сфери от живота консумират голям процент от твоя енергиен заряд, по стечение на обстоятелствата все там ще бъдеш ангажирана. В наталната ти карта няма акцент върху партньорски квадранти. Сатурн в края на 7 дом в квадрат с управителя на дома. Доста планети има в лъчите на Слънцето. И силен Марс в съвпад с него. Юпитер е в опозиция с тях, това дава много борбена енергия.

Общи условия

Активация на акаунт