Астрология - 12 тема

• 69 872
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • При децата ми

Сега ще има второ, после и трето, докато Сатурн вече дръпне напред.

Алена го е написала, трябва да се стискат зъби докато премине периода ...

Сега! Кога е това второ Сатурново възвръщане!? И кога третото??

# 556
Хриспа, не ти знам картата, не мога да кажа кога е или е било при теб.

От телефона съм и не ми е удобно мн да пиша. После от вкъщи ще се включа

# 557
Испания, Португалия, Италия, Люксембург, Дания, Карибите, Бразилия.
Не са ми добри според АстроКартографските линии обаче тези? Над Копенхаген имам малка слънчева линия, но и аспект Марс quincux асцедента ми, който в друга страна правеше местните агресивни. AstroClick Travel използвам на Astro.com В Италия авто дизайнерите имат много школи, но там ми е лунна линия, с тази луна в Скорпион...

А сатурновите са първото на 28-30, второто на около 60, третото около 90? Така помня на телефон съм и не съм вещ...

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 20:06 от Iwan87

# 558
  • София
Аз нямам спомен да ми се е случило нещо забележително при моят Сатурнов възврат. На 30 г. започнах нова работа и се ожених, но ми се струва, че няма връзка със възврата. Като бракът беше абсолютен провал и лишен от всякакъв смисъл и сега съм пред развод по мое желание.

# 559
При мен възврата тече сега ... започна от началото на годината.
Еми не ми е леко, но се надявам всичко, което се случва, да е за добро.

Сатурн ми е У5, намира се в 4, съвпад с Уран.
Сега, както каза Аленка, транзитния е ретрограден. Връща се назад и пак ще мине през Уран, ще направи и квадрата със Слънцето, тригона с Юпитер от 9Д.

От няколко дена пак имам тъжни мисли, върнах се към нещата, които ми се случиха март месец, тъжно ми е, усещам липса и болка, но знам, че това ще е временно.

Писали сте и за Марс, моя също е в Козирог, Сатурн и през него ще мине, както и през Нептун Simple Smile

Много теми засяга при мен и прави много аспекти.

Асен е писал за Юпитер в 9 - моя също е там. Живея в чужбина от много години ама не мога да кажа, че съм супер щастлива. При мен Юпитер е У4.

# 560
На мен не ми помогна да се оженя, но моя Сатурн е в опозиция с Венера. Вече отписах любовта, дори забежки не се получават лесно. Като не ти върви в любовта спираш да я търсиш. Но и без търсене тя не идва. Сатурн в опозиция с Венера е най-трудния аспект за любовта. Тя ми е отказана сякаш. Ми хубаво.

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 20:22 от Iwan87

# 561
  • София
С приятеля ми сме с опозиция Сатурн-Венера. В началото аспектът беше труден. Намерих проработката в по-свободни отношения. И какво е това бързане за сватби? Я го дай малко по лъвски - 3 гаджета и 8 настрана за всеки случай.

# 562
Хриспа, четвърта година пишеш в темата, хайде прочети поне въведението в астрологията
На Иван да му подскажа, че Асен е би- Simple Smile

# 563
  • При децата ми
Хриспа, четвърта година пишеш в темата, хайде прочети поне въведението в астрологията
На Иван да му подскажа, че Асен е би- Simple Smile

Четох и продължавам да чета. Нещо лошо ли попитах!? Разбрах, че първия възврат е около 30-тата годишнина. Питах кога е втория? Вероятно около 60-тата годишнина!?

# 564
Питах кога е втория? Вероятно около 60-тата годишнина!?

Вторият е бял кахър, тогава вече няма да ти пука. Simple Smile)

# 565
 За Сатурн. По 2 години и половина в знак - 12 знака - пълен цикъл - 30 години. После още 30 години.
За моя сатурнов възврат/ по западната ми е в 12 дом, по ведическата в 1 дом/, се преместихме в нова къща,  щях да се разболея много, много сериозно и по мои разсъждения да прецакам живота на хората, които обичам и се нуждаят от мен, но това отключи пък желанието ми да чета за билките и природните способи за подсилване и лечение и да се самолекувам /тук със сигурност се прояви Венерата ми в Сатабиша, оттогава това ми е сред първите неща, които ме вълнуват/ и загубих бременност. Това са най-отличаващите се събития, всичко друго нормално, ежедневно, хубаво, радостно. И тогава, и сега не виждам абсолютно нищо лошо и ненужно в проявлението на Сатурн. Напротив! Затова и не разбирам, какво се шашкате. Всяко нещо, което ви е дадено да преживеете, ви е дадено, защото можете, способни сте и чрез него ще се изкачите едно стъпало нагоре.

# 566
Преместване имаше и при мен. В рамките на града, но в по-хубав район и по-просторно жилище. Възвратът беляза една по-спокойна година, да не повярва човек. При мен Сатурн е Раджа йога карака, управлява 4 и 5 дом, намира се в 10ти от Лагна. Проблеми и разочарования е носил доста, но вече смятам, че всичко това е имало смисъл. В момента много по-леко му понасям трудните транзити. От време на време има пристъпи на меланхолия, но без драми и сътресения в събитиен план.

# 567
  • в 1001-та нощ
То бая размърдване става!
Аз наистина усещам как все повече ми се действа, отколкото преди и го усещам с цялата си същност!

Обаче, ме е страх да не направя някоя грешка и все си повтарям, че не трябва да действам импулсивно!:smiles:

Това импулсивното ... ще ти дойде без да се усетиш Simple Smile по Уран. Той действа така, такава е неговата природа. Прочети за архитипа на планетата, за историята му. Той е висшата октава на Меркурий. Там са внезапните ситуации, които идват, като гръм от ясно небе, по него са революциите, неочакваните събития. В момента транзитния Уран прави хармоничен аспект с наталния и може да имаш попътен вятър. И увереност ще имаш Simple Smile

Като хронлогия при теб  около възврата:

20.12.2017г. - ингрес на Сатурн в Козирог
21.12.2017г. - нов цикъл Слънце-Сатурн в Козирог
25.12.2017г. - нов цикъл Венера-Сатурн в съвпад с нат.Уран и Сатурн
03.01.2018г. - съвпад на Слънце и Венера с нат.Марс
04.01.2018г. - възврат на Сатурн
08.01.2018г. - възврат на Марс в компанията на тр.Сатурн

Виждаш, че не е един Сатурн само "да ти мъти водата" ... След това - на 9 май - Уран прави ингрес в Телец, съвпада с твоя натален Юпитер на първия градус в знака и заедно тригонират наталните Сатурн и Уран. От тук е желанието за експанзия (Юпитер), импулсвност (Уран), и паралелно - здравия разум по Сатурн. През август - Уран ще тръгне назад, ще мине пак през нат.Юпитер, ще се върне в Овен за последно в този си цикъл и ще остане в Телец за идните 7 години. Така предстои още 2 пъти (окт. 2018 и април 2019) за мине през нат.Юпитер и на направи тригон с наталните Уран и Сатурн.

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 23:55 от a.l.e.n.a

# 568
За Сатурн. По 2 години и половина в знак - 12 знака - пълен цикъл - 30 години. После още 30 години.
За моя сатурнов възврат/ по западната ми е в 12 дом, по ведическата в 1 дом/, се преместихме в нова къща,  щях да се разболея много, много сериозно и по мои разсъждения да прецакам живота на хората, които обичам и се нуждаят от мен, но това отключи пък желанието ми да чета за билките и природните способи за подсилване и лечение и да се самолекувам /тук със сигурност се прояви Венерата ми в Сатабиша, оттогава това ми е сред първите неща, които ме вълнуват/ и загубих бременност. Това са най-отличаващите се събития, всичко друго нормално, ежедневно, хубаво, радостно. И тогава, и сега не виждам абсолютно нищо лошо и ненужно в проявлението на Сатурн. Напротив! Затова и не разбирам, какво се шашкате. Всяко нещо, което ви е дадено да преживеете, ви е дадено, защото можете, способни сте и чрез него ще се изкачите едно стъпало нагоре.
Не дей да сравняваш твоя Сатурн с този на другите. Сатурн за Лагна Пушия е неутрален, със сигурност не е малефик, още повече, че ти се намира в 12 дом, а управлява духстана.

На Иван картата дава потенциал за много реализации и успехи. Да кажа само, че моят шеф има стабилен брак , а е с опозция Сатурн - Венера. Wink  Е не кипи кой знае каква романтика в жена му, малко е суховата , но пък са си прекрасно семейство. Твоята Венера е силна, не мога да си представя да останеш ерген.

Много се развеселих от днешното ви хортуване тук Wink

Специално да кажа на черна орхидея относно практиките- въпросът ти е зададен много мило и спонтанно, но не функцонират така нещата....
с вълшебната пръчица- "хоп, седнах в поза ОМ, казах си мантрата и от утре всичко е розово."
Пътят е да се вгледаме и разберем своите уроци, своите задачи, да сме смирим така, че да можем да носим кръста си. А това става бавно: чрез изпитания и духовни трансформации. Тогава, евентуално, го носим с радост и благодарност. Че ни е даден живот.Все по- осъзнато продължаваме пътя си, придобиваме нови сили  и се стремим да поддържаме духовните си очи будни, за да влизаме все по- малко във вътрешни и външни  заблуди, страсти и грешки.  

# 569
  • При децата ми
Питах кога е втория? Вероятно около 60-тата годишнина!?

Вторият е бял кахър, тогава вече няма да ти пука. Simple Smile)

Така е! И аз това си мислех!:smile:

Алена, благодаря за отговора!

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 22:38 от Hrispa76

Общи условия

Активация на акаунт