Астрология - 12 тема

• 69 270
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • в 1001-та нощ
Здравейте, имам питане - защо не ми върви в нищо? Нито кариера (все завистливи колеги ми пречат), нито личен живот. Дали трябва да се преместя в Лондон или Америка, та Chiron да излезе от 10-ти дом (страдание в кариерата)? Ама поне в любовта да ми вървеше... но съм невидим.

Скрит текст:

Чак пък в нищо да не ти върви Innocent Няма такива неща - всичко е въпрос на гледна точна. При теб - Юпитер на МС напомпва много очакванията, поставяш си нереалистични кариерни цели. Но по прогреси осите сменят знак и предполагам ще промениш нагласите си. По дирекции  МС+Юпитер - правят ингрес в Рак, а СД Слънце в Дева. Би следвало да има промяна и събития. Депресивно ти е сега, защото  Луната по дирекции е върху натални Сатурн и Уран ... Ами по дирекции имаш много указани за промяна, събитийност.

Прогресивната ти луна е тъкмо на К5 и прави съвпад с нат. и пр.Нептун Simple Smile Може пък да се влюбиш, но има го риска, характерен за теб - да ти се иска обектът на въжделенията да е нереалистично съвършен Simple Smile Това е капан, който ти е познат Simple Smile Хем си наясно, че няма такива хора, хем мислено си я доукрасяваш по твое желание с разминаване от реалността.

# 571
Катеричке, Сатурн ми е в първи дом, пунарвасу, 4 пада. Лагната ми е в Пушия. И да, не ми е малефичен, варготама е. Което не обезмисля онова, което написах. У7 и У8, като Венера и Меркурий са ми в 8Д. Аз, както е видно, не описвам кое как съм преживяла.  Просто трябва да се върви напред. За разлика от сатурновия възврат, доста по-тежко изживях саде сати периода, но и той мина, намести всичко по точните му места. Дисциплина и упорито, с рогата напред, ако ще и да е бавно и неусещаемо за момента. От позиция на времето го казвам.
Само по западната/тропична или как я наричате... не съм сигурна/ е в 12, до сами края му..

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 22:55 от luna

# 572
Катеричке, Сатурн ми е в първи дом, пунарвасу, 4 пада. Лагната ми е в Пушия. И да не ми е малефичен, варготама е. Което не обезмисля онова, което написах. У7 и У8, като Венера и Меркурий са ми в 8Д. Аз, както е видно, не описвам кое как съм преживяла.  Просто трябва да се върви напред. За разлика от сатурновия възврат, доста по-тежко изживях саде сати периода, но и той мина, намести всичко по точните му места. Дисциплина и упорито, с рогата напред, ако ще и да е бавно и неусещаемо за момента. От позиция на времето го казвам.
Само по западната/тропична или как я наричате... не съм сигурна/ е в 12, до сами края му..
Ах, по ведическата ти е в 1 дом, при Лагната....
 4 пада на Пунарвасу  се управлява от Луната, попада в първите градуси на Рак. Най - безкористната и божествената част от накшатрата.
Сатурн там със сигурност слага своя суров отпечатък на ограничения, болка, лишения и загуби. Disappointed

# 573
А има ли живот без болка, ограничения и загуби? Няма. Както и няма живот без радости, любов, успехи...

# 574
Саде Сати-то и при мен беше трудно, в личен план. Доста по-неприятно и разтърсващо от сатурновия възврат няколко години по-късно. Периодът след възврата беше най-градивен, когато преминаваше през Медиум Цели. Впоследствие докара и сътресения, проблеми с близък човек от семейството. Транзитите от Луната показват как ние възприемаме това, което ни се случва във външен план или вътрешен, как реагираме, какъв емоционален резонанс се получава.

# 575
То бая размърдване става!
Аз наистина усещам как все повече ми се действа, отколкото преди и го усещам с цялата си същност!

Обаче, ме е страх да не направя някоя грешка и все си повтарям, че не трябва да действам импулсивно!:smiles:

Това импулсивното ... ще ти дойде без да се усетиш Simple Smile по Уран. Той действа така, такава е неговата природа. Прочети за архитипа на планетата, за историята му. Той е висшата октава на Меркурий. Там са внезапните ситуации, които идват, като гръм от ясно небе, по него са революциите, неочакваните събития. В момента транзитния Уран прави хармоничен аспект с наталния и може да имаш попътен вятър. И увереност ще имаш Simple Smile

Като хронлогия при теб  около възврата:

20.12.2017г. - ингрес на Сатурн в Козирог
21.12.2017г. - нов цикъл Слънце-Сатурн в Козирог
25.12.2017г. - нов цикъл Венера-Сатурн в съвпад с нат.Уран и Сатурн
03.01.2018г. - съвпад на Слънце и Венера с нат.Марс
04.01.2018г. - възврат на Сатурн
08.01.2018г. - възврат на Марс в компанията на тр.Сатурн

Виждаш, че не е един Сатурн само "да ти мъти водата" ... След това - на 9 май - Уран прави ингрес в Телец, съвпада с твоя натален Юпитер на първия градус в знака и заедно тригонират наталните Сатурн и Уран. От тук е желанието за експанзия (Юпитер), импулсвност (Уран), и паралелно - здравия разум по Сатурн. През август - Уран ще тръгне назад, ще мине пак презнат.Юпитер, ще се върне в Овен за последно в този си цикъл и ще остане в Телец за идните 7 години. Така предстои още 2 пъти (окт. 2017 и април 2018) за мине през нат.Юпитер и на направи тригон с наталните Уран и Сатурн.

Аленка, то и при мен е така ама нищо кой знае какво не стана с ингреса на Уран в Телец, съвпад с Юпитер.

Аз очаквах нещо хубаво да се случи ама си останах с чакането.

# 576
  • в 1001-та нощ
Хубавото - сами си го правим Simple Smile Не идва отнякъде Simple Smile Нали Innocent

# 577
Саде Сати е към края си на моето дете. Добре, че още не знаех какво е това, когато е бил в своето начало.
Отрази се силно и гранично в много направления....за майка му.
В момента Саде Сати върви в началото на племенника ми. При него Луната е в съединение с Раху.

Луничке, разбира се, че няма такива животи. Но има степени и много големи контрасти.
За мъчениците радостта е била да умрат за Христос, а не да се наядат с диня Wink
Като нямаме база за сравнение, на нашата локва казваме океан с цунами. Това не означава, че тя действително не е океан, в който дори можем да се удавим....
Скрит текст:
Ето един стих на човек,  със Сатурн в 12 дом по тропическия зодиак:

Със сълзи който хляба не е ял
и който, плачейки, по цели нощи
на своето легло не е седял,
той, богове, не ви познава още.

Изпращате ни вий в живота нас,
оставяте ни да се провиниме,
на мъки ни обричате тогаз,
че тук за всяко зло отплата има.
Гьоте

# 578
Хубавото - сами си го правим Simple Smile Не идва отнякъде Simple Smile Нали Innocent

Уж да ама виж някой път някои неща как се случват, когато не ги очакваш и хоп ... променя ти се света Simple Smile)

Защо не може нещо такова да стане и сега ама този път ПОЛОЖИТЕЛНО Simple Smile

# 579
Благодаря, Алена! Мен с тази Дева асц. много ме влече анализирането, но често това води до съдене, критикарстване. Затова и се опитвам да живея без много да анализирам, но тя ме дърпа...Е няма да стана журналист скоро, натоварва ме това анализиране на събитията.
Единият ми лунен възел е пак в Дева, другият, този, който трябва да развия е в Риби. Аз го тълкувам така, че трябва да спра да се бутам в кариери, където твърде много се иска аналитичност, трябва да заложа на креативно-творческото. Затова и напуснах финансова професия и сега се ориентирам към нещо по-креативно. Няма да е лесно на тази възраст да създам портфолио, дори и временните професии докато събера знания ще са вече поне нещо свързано с комуникации, а не финансови анализи. Сега имам Меркурий в опоз. с Плутон и все се забърквам в скандали.

# 580
Иван, аз също съм с АСЦ Дева и възлите са ми на същите места като твоите.

Аз пък съм много кариерно ориентирана, но и семейството е много важно за мен и двете неща ме вълнуват изключително много.

# 581
Сатурн срещу Венера ме прави твърде сериозен, трудно се отпускам да се радвам на живота. И жените ме смятат за скучен. Без тръпка и подсъзнателни бариери те също някак се държат на страна. Аз мисля, че просто вътрешния ми плам е изключен, а той според индийските вярвания с чакрите е свързан с надбъбречните и слънчевия сплит. Имам проблеми точно с тях (някой ми каза, че в наталната карта се виждали проблеми с надбъбречните). Като се лекувах преди време изведнъж имах отново самочувствие и вътрешна радост, чар и харизма, както преди хроничната умора. Бях истинското си аз от преди да стана с вяла енергия. Китайците дъщо вярват, че в надбъбрека била жизнената енергия...

# 582
Иване, почвай да четеш ведите, анализирането на Девата ти идва от Меркурий, който ти е АК. При това е чудесно разположен в своя знак, в 11 дом, освен това ти е и Варготама.
Имаш вътрешен плам, нищо не ти е изключено, Лагната ти е в Лъв, но там е и Кету. Имаш периоди, в които губиш увереност в себе си и си недооценен. Понякога съжаляваш за миналото (силно)и се безпокоиш за неща, които не можеш вече да промениш. У. на Лагната ти е в 12 дом, което дава успех и реализации далеч от мястото, в което си се родил. А също и духовност, ти я имаш, със сигурност.
Внимавай с доминираща или манипулираа партньорка.
Имаш ли кожни проблеми?

# 583
  • София
Отбягват те, щото за разлика от мене не знаят къде ти е Марса. Ама с тоя асцендент само мрънкаш. Я вземи се стегни и започни да ходиш на разни мероприятия. Със слънце в лъв и то 11 дом би трябвало да си доста социален. Баща ти каква зодия е? Да не е риба или рак?

# 584
Ама какво му е на АСЦ Дева бе и аз съм с такъв, хаха.
Анализираме, теоритизираме, задълбаваме ... какво сега Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт