Моите любими торти!!!-2

• 116 128
  • 429
  •   1
Отговори
# 135
Ирелена ,тортичката ти е много хубара!!Ще може ли рецептата???

# 136
Толкова се вдъхнових от вас, че реших и аз да поглезя с нещо домочадието. Не ме бива по сладкишите, може би просто защото не ги правя Laughing
Блатът го направих от уроци стъпка по стъпка!Премерих всички съставки с домакинска везна, но въпреки това стана като каучукова подметка!Мазах с крем, с разтопен натурален шоколад, ръсих орехи, оставих да отлежава 20 часа!Не и не!Кремът дори не бе дръзнал да пробие таз нечовешко твърда консистенция!В пристъп на аматьорско безсилие надупчих проклетата торта като решето и я залях с карамелен сироп!
В крайна сметка вкусът беше доста задоволителен! Rolling Eyes
[url]http://images07.snimka.bg/000791349.jpg[url]

Последна редакция: нд, 11 юни 2006, 19:51 от Dazy

# 137
Dazy, тортата ти изпитание хич не изглежда зле! Може би си очаквала нещо по-различно? Не се ядосвай, с опитът всичко си идва на мястото! Позволих си да покажа тортата ти, защото ми хареса. Нещо линка не си сложила добре. Не се сърдиш, нали?

тортата - изпитание на Dazy Grinning

# 138
Labrex, Господ да те поживи!Никога не съм се чувствала такъв кръгъл глупак, както в момента, в който тръгнах да прикачвам снимка !Ужас, драги зрители!
И аз имам претенции, че компютърът е моето второ аз!Да, ама не!Не можах да се оправя, признавам си!Четох, препрочитах, пробвах 20 пъти!Сигурно съм малоумна Embarassed
Благодаря ти Hug

# 139
Като гледам парчето торта, вкусно ми изглежда - шоколад, черешка, орехи.......... Heart Eyes Май ще се пробвам и аз някоя вечер. Ще напиша за резултата. Grinning

# 140
  • гр.Варна, сега Германия
Днес направих тези торти за първият рожден ден на синът ми Simple Smile
http://community.webshots.com/photo/549436289/2754701850052570334qIwNzN
http://community.webshots.com/photo/549436289/2741319690052570334xuIxVz

Последна редакция: пн, 12 юни 2006, 13:39 от Milli

# 141
Dazy, тортата изглежда много добре и доста апетитно. А щом казваш че ти е първи опит, то представям си като се поошлайфаш какво ще бъде. Добре че нямам снимка на моя първи опит, че има да се чудиш на какво прилича произведението на изкуството ми  hahaha.

Milli , страхотни торти. да ти е живо и здраво порасналото момче   bouquet!

ама кажете най-накрая, откъде тези хубави бои? Мили, казвай бързо, от де взе боята Thinking?

п.п. Оф, ей сега видях, че не си в БГ. Ясно от къде ти е хубавата боя  newsm45 .

# 142
Браво! bouquet Чудесно си се представила!   chef Такива весели торти си спретнала. Много са красиви, а сигурно и вкусни. Дай и подробности! ЧРД на синчето ти, да ти е живо и здраво!

Последна редакция: нд, 11 юни 2006, 23:19 от labrex

# 143
Milli,и двете са страхотни.Да ти е живо и здраво момченцето.Каква е глазурата отгоре?

# 144
Milli,щастливо детство на твоето детенце

# 145
  • гр.Варна, сега Германия
Благодаря ви момичета!
Зори, за боята не мога да ти кажа.Аз съм в Германия и е купувана от тук.На Schwartau.Ако искаш потърси в БГ.
http://www.schwartau-backwelt.de/backsite/blob.bin?blobId=153
Лати, глазурата е разтопен бял шоколад, сметана и желатин.Блатовете са пандишпанови, сиропирани с компот от ананас.Крема е смета na+ течен шоколад.
Другата тората е желираната торта, кисело мляко, сметана + желатин, само че млякото е оцветено.

# 146
  • София
Milli, честито ти пораснало момченце!  bouquet

Снежи, какво ще рече готова шоколадова глазура? На коя фирма е това чудо?

# 147

Тази глазура е за една торта и е много хубава.На Победа е и струва 0.95лв.

# 148
  • София

Тази глазура е за една торта и е много хубава.На Победа е и струва 0.95лв.
Сериозно? В пакетче като нишесте ли е, как се "казва"?
Аз досега си мислех, че в БГ такива неща още няма. newsm78

# 149
Ей сега ще ти го снимам и ще го пусна!

Последна редакция: пн, 12 юни 2006, 17:15 от sneji_

Общи условия

Активация на акаунт