Паническо разстройство - 31

• 84 257
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
Дончееев, ти днес много лежерно го раздаваш. Ще каже човек, че си цъфнал и вързал  Mr. Green Съгласна съм, че е в главите ни, но аз моята вече си я търпя 47 години. Не искам да я сменям!
Хахахха неее ебавам се вече и аз на такива "лозунги" и по скоро се забавлявам, Alinna а ти защо ме хапеш сега че съм цъфнал и вързал. хах Simple Smile))

Виж не ми говори за вълшебното хапче защото и затова също идея си нямаш и пак отговарям съвсем културно без да се заяждам, и КОЙ НЕ ИСКА ДА СЕ БОРИ! А какво е борба на мен не ми говори блажени са невежите, защото нямаш си и грам на идея аз с какво се преборих дори и останалите във форума си нямат на идея ако ми върнеш постовете ще разбереш не говорим за ПА и ПР и тревожности, говорим за наркомания в която попаднах заради некомпетентни лекари или можеби искаха да ме направят пациент/клиент, все тая но борбата войната която изнесох на гърба си и не знаех дали ще оцелея въобще и в момента се лекувам с еххл съм му махххта на всичко, тъй като нито съм на успокоителни нито съм на Антидепресанти, пия единствено витамин Ц, но да ми казваш без да знаеш! Всеки тук има история, Alinna, Renatta, Neji_s I и всички останали за които всеки от нас знае, ще се радваме да научим и твоята, но много хора се борят и мъчат с какво ли не и едни такива изслушани клишета от 1001 места както за някои могат да помогнат така и адски дразнят други! Поздрави

# 586
Ами защото още мрънкаш и подскачаш с ципралекса.....пък всичко от главата.... Добре де-и аз съм го прозряла и примерно емоциите си малко успявам да ги контролирам, ноооо физическите симптоми ми разказват играта. Ами колкото и да си самовнушавам какви ли не позитивни нещица, като изляза навън и като се разтреперя-стой та гледай. А вече ми е със задна дата по спешност явяването на интервюта за работа.

# 587
Ами защото още мрънкаш и подскачаш с ципралекса.....пък всичко от главата.... Добре де-и аз съм го прозряла и примерно емоциите си малко успявам да ги контролирам, ноооо физическите симптоми ми разказват играта. Ами колкото и да си самовнушавам какви ли не позитивни нещица, като изляза навън и като се разтреперя-стой та гледай. А вече ми е със задна дата по спешност явяването на интервюта за работа.
Alinna Няма вече Ципралекс подскачам без нищо щях да се похваля ама тук развихрилата се кавга ме грабна хахаха а това за главата и ти не схвана че си правя майтап. Колкото до физическите симптоми те са нещото което разказват играта на всички ни, и тия позитивните неща когато се тресеш много много не стават по скоро изобщо не стават виж пределно ми е ясно всичко просто както казах при едни ПА и ПР  е като разтревожих се пих валериан и дремнах и после "кво аз ква ПА" имах а други са като нас където нищо не помага и там е разковничето!
А и ето нещата пак се повтарят така именно тогава Драко подпали защото някои му говореше за книжки когато тои беше на дъното, така не става просто не става, в такъв момент...клишетата действат на обратно.

# 588
Ииии браво. Демек куцукаш си без патерици. Аз пък няма да се похваля, защото утре съм при поредната пси....Както е тръгнало скоро ще правя юбилей  Joy Направо ми писнааааааааааааа. наместо да си давам парите по почивки, по кръчми и за детето, аз пълня джобовете на лекарите и на аптекарите и пак съм в хора..... #2gunfire

# 589
Ииии браво. Демек куцукаш си без патерици. Аз пък няма да се похваля, защото утре съм при поредната пси....Както е тръгнало скоро ще правя юбилей  Joy Направо ми писнааааааааааааа. наместо да си давам парите по почивки, по кръчми и за детето, аз пълня джобовете на лекарите и на аптекарите и пак съм в хора..... #2gunfire
Разбирам те напълно, мен също ми писна и реших да сложа края на хапчета и псита и техните глупости, в момента изкарвам ОТНОВО страничните ефекти на прекрасните АД и това е края за мен нито на пси ще ида нито имам намерение да пия каквото и да е вече, от главоболие стигнах до ПР и ПА а от ПР и ПА станах наркоман в буквалния смисъл и накрая кво нищо не виждам смисъл във психиатрите и техните чудодейни отрови които ем влошиха 43024820938 пъти!

# 590
Ами не мога да се откажа от психиатри, колкото и да ми е писнало, защото все си е някаква надежда. Поне някой АД частично ми помагат-иначе все едно  да се оставя на течението и вкъщи да ме отглеждат.....

# 591
Ами не мога да се откажа от психиатри, колкото и да ми е писнало, защото все си е някаква надежда. Поне някой АД частично ми помагат-иначе все едно  да се оставя на течението и вкъщи да ме отглеждат.....
Аз мога след като ме направиха наркоман не ща да ги видя, за мен не са никаква надежда, аз все бях свикнал да пия нещо квото и да е за да съм ок ем майната му на всичко с тях не съм Ок а без тях тепърва ще видя какво ще е след години и нямам търпение, но каквото и да е с пситата приключих и с техните отрови! И друго че и черното дробче вече му писна и взе да се обажда, ща не ща при мен така стоят нещата.

# 592
Ами аз също се чудя как така са сгафили с ривотрила при теб. Аз до сега ходех при познати пси и винаги ме предупреждаваха да не пия ксанакс ако не е крайно наложително, защото се ПРИВИКВА. И аз понеже съм много послушна, го пих 4 години без прекъсване, та си ходих по мъките  в болницата тази година. Така, че на мен докторите не са ми виновни.....При мен всичко е от главата  Joy

# 593
Ами аз също се чудя как така са сгафили с ривотрила при теб. Аз до сега ходех при познати пси и винаги ме предупреждаваха да не пия ксанакс ако не е крайно наложително, защото се ПРИВИКВА. И аз понеже съм много послушна, го пих 4 години без прекъсване, та си ходих по мъките  в болницата тази година. Така, че на мен докторите не са ми виновни.....При мен всичко е от главата  Joy
При мен нещата 50/50. Но определено стократно се влоших заради тях, а след като бях добре вместо да ми кажат привиква се ми казваха пии си ги "това е детска доза" да не говоря че относно АД в цял свят се знае че не се знае точно как действат и всичко е хипотеза но не доказана. Изобщо приключих с всичко с тях с хапове и най вече с ПСИХИЧЕСКАТА СИ МОЯ ЗАВИСИМОСТ че за да съм ок трябва да пия нещо, то от това по голям мор няма.

# 594
Здравейте, не съм писала в темата, но я следя, ясно защо, имам дългогодишни подобни проблеми, ПА, ПР, социална фобия, и аз не знам. Но не ме накара това да пиша сега, а следя темата с надеждата да открия нещо или да чуя нещо полезно от други хора с подобни проблеми.

Останах възмутена от реакциите, които предизвика потребителката, която се включи в последните страници. Защо, какво е казала жената, дори думите и не звучат като лозунг, или тук не може да пишат хора, които са минали през това и сега са по-добре! И защо се напада един нов включил се човек или трябва само да пишат едни и също хора и да се оплакват! Жената е минала явно през много неща, споделя съвсем нормално, нито назидателно, нито ви казва че трябва да направите това и това!
Ами може пък някои хора да имат нужда да чуят, че все пак някога може да се излезне и от това състояние и да се чувства спокоен! Или ви носи спокойствие да чувате само оплаквания и колко му е зле на някой. Не всички сме еднакви, ама директно и заявихте, че не... тя не може да е минала през това, щом говори така и се оправила, не е имала ПР.
Та не знам мислех, че хора с подобни проблеми, са как да кажа - по-добри и разбиращи. Сами споделяте как се дразните от лошотията, клюките и т.н., а всъщност каква е тази реакция, наистина се възмутих!
Сега следва сигурно възмущение и след моя пост, но наистина не мога да схвана защо в темата се получават такива спорове.

# 595
При мен нещата 50/50. Но определено стократно се влоших заради тях, а след като бях добре вместо да ми кажат привиква се ми казваха пии си ги "това е детска доза" да не говоря че относно АД в цял свят се знае че не се знае точно как действат и всичко е хипотеза но не доказана. Изобщо приключих с всичко с тях с хапове и най вече с ПСИХИЧЕСКАТА СИ МОЯ ЗАВИСИМОСТ че за да съм ок трябва да пия нещо, то от това по голям мор няма.
Тези психиатри в България ли?! Ти, вероятно, си гледал оня тричасов филм за антидепресантите, който определено може да подлуди човек.....Ами и мен ме хваща страх от страничните явления особено.....Ще събера още малко инфо за цветната терапия и за пореден път мога да "налапам въдицата".....

# 596
  • София
Здравейте.
Аз пиша в темата и някои знаят, че съм била зле и съм опитвала да спра деатскита , но не успях.Сега смело мога да кажа ,че нещата при мен на 90 % отминаха , говоря че почти нямам ПА  , а  ПР  не си спомням кога последно съм имала.Известно време , може би за около 4-5 месеца взимах всяка сутрин ксанак от 0,5 , но казах че не може да бъде така и го спрях от раз.
Наистина се чувствам спокойна.Не знам как станаха нещата ,нямам обяснение , може би ми писна да се притеснявам за всичко.Писала съм,че при мен ПА са от около 8-9 години.Сега през уикенда тръгвам на вън с мъжа ми и се разхождаме през прашните улици в София за около 3-4 часа ,минаваме към 7-8 километра ,просто ей така ,без цел.Разбира се в мен имам валидол ,вафла , хапчета за кръвно и т.н. , но съм спокойна ,мога да вървя ,дори влизам в магазини от типа на Метро.Ходя спокойно на работа , слизам по-рано от превозното средство и вървя пеша - около половин час.
Не знам до кога ще съм така , искам да остане вечно ,чувствам се като нормален човек.

# 597
Дааа, много хейтъри в тая тема! Scream

# 598
Наистина се почувствах сякаш съм виновна, че се осмелявам, един вид да "развалям" нещастието на някои потребители, които толкова са си свикнали с него, че чак им харесва. Не искам никой да обидя, само споделям усещането!

В интерес на истината, мен единствено деанксита ми е действал добре, но след като прочетох, че е вреден и бан-нат в повечето държави от Европейския съюз, го изхвърлих и не го пих повече.

Знам, че ви изглежда невероятно да съм минала през това, през което минавате вие, щом говоря така, но както каза Дончев, никой си няма и идея през какъв ад минава другия! Аз не се оплаквам и преди не съм, освен по форуми и доктори,просто защото не очаквах разбиране от никой, дори и от най-близките си! Борех се с демоните си сама. Сега искам да помогна и на приятелката ми, но първо трябва да се установи правилната диагноза и тогава ще се търси най-ефикасното лечение! Хубав ден на всички! 🌞

# 599
Здравейте.
Аз пиша в темата и някои знаят, че съм била зле и съм опитвала да спра деатскита , но не успях.Сега смело мога да кажа ,че нещата при мен на 90 % отминаха , говоря че почти нямам ПА  , а  ПР  не си спомням кога последно съм имала.Известно време , може би за около 4-5 месеца взимах всяка сутрин ксанак от 0,5 , но казах че не може да бъде така и го спрях от раз.
Наистина се чувствам спокойна.Не знам как станаха нещата ,нямам обяснение , може би ми писна да се притеснявам за всичко.Писала съм,че при мен ПА са от около 8-9 години.Сега през уикенда тръгвам на вън с мъжа ми и се разхождаме през прашните улици в София за около 3-4 часа ,минаваме към 7-8 километра ,просто ей така ,без цел.Разбира се в мен имам валидол ,вафла , хапчета за кръвно и т.н. , но съм спокойна ,мога да вървя ,дори влизам в магазини от типа на Метро.Ходя спокойно на работа , слизам по-рано от превозното средство и вървя пеша - около половин час.
Не знам до кога ще съм така , искам да остане вечно ,чувствам се като нормален човек.

Дано е вечно така.....Ето, това определено е хубава новина.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт