Бързи здравословни въпроси и отговори – 12

• 61 236
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Щом имате излишни пари....

# 526
  • Тра-ла-ла
Благодаря, много полезна информация  bouquet А пробиотици пих само по време на антибиотичното лечение.
Чела съм, че се пият поне още 20 дни до месец след АБ. Някои хора със стомашни проблеми ги пият и по-дълго.

Щом имате излишни пари....
Ако тръгна да пестя от пари за здраве...после пак там ще отидат, но с лошо Whistling

# 527
  • София
И аз съм скептично настроена към всякакви добавки, витамини и подобни, предлагани в търговската мрежа. Подходящ хранителен режим ми се вижда по-добра алтернатива.
Аз не купувам никакви витамини и не мисля, че пестя от пари за здраве.

# 528
Наистина ли мислите, че с днешните плодове и зеленчуци и тн. си набавяте всичко необходимо?
Отдавна нивата на витамини и други е поне наполовина на това което е било преди 30 години да речем. Добавките са горе долу добра идея. Какво е качеството им е друг въпрос. И до колко се усвояват.

# 529
  • София
Добавките са горе долу добра идея. <----> Какво е качеството им е друг въпрос. И до колко се усвояват.

Ето тук виждам противоречие.

# 530
Здравейте, от повече от седмица ръцете ми са страшно сухи и се белят през цялото време. Не съм имала допир до силни препарати, храната, която приемам не се различава по нищо от досегашната и не знам от какво се появи това нещо...
Мога ли да си помогна без да посетя лекар, някакъв крем или нещо, което би могло да помогне?
Качвам и снимка, защото май не успях да обясня добре (двете ми ръце изглеждат по един и същ начин):
Скрит текст:

# 531
  • Тра-ла-ла
От студ и ледена вода може да е. Пробвай с кремчета за ръце от типа "SOS" и "Cold". Mixa имат такива. Аз ползвам това:
Скрит текст:
l

Иначе има и по-тежка артилерия:
Скрит текст:

# 532
Чакайте сега....витамини и детокс какво общо имат?
Питането беше как да се детоксикира дамата....
Детокс за мен е измишльотина пълна.

Вит Д3, Б12 и т.н. от зеленчуци няма как да се набавят. Пийте си витамините. Аз съм за.
Ама да вярвате, че с добавки от аптеката разни ... се детоксикирате, е наивно да вярвате.

# 533
Чакайте сега....витамини и детокс какво общо имат?
Питането беше как да се детоксикира дамата....
Детокс за мен е измишльотина пълна.

Вит Д3, Б12 и т.н. от зеленчуци няма как да се набавят. Пийте си витамините. Аз съм за.
Ама да вярвате, че с добавки от аптеката разни ... се детоксикирате, е наивно да вярвате.

И за мен. Peace
Какво като е пила АБ? Те хората цял живот пият лекарства, АБ не са най-голямото страшилище.

# 534
То и трудно може да се каже какво точно значи да се детоксикираш...
АБ се трупа в черния дроб. Свършил си е работата АБ и е излекувал човека. Сега какво се иска...АБ да се изтрие като с гума от черния дроб ли, що ли....не разбирам....

# 535
  • София
Аз също искам да се изчистя от токсини, но не вижам как това ще стане - нито плодовете са плодове, нито зеленчуците - зеленчуци, камо ли месото. На вода и лимони няма как да изкарам, та още си проучвам най-благоприятния метод. И много ми е иска да направя нещо ударно, нямам никакви заболявания и нямам с какво да се съобразявам, освен с ниското ми кръвно и ниските нива на кръвна захар чат-пат, но това си е нещо нормално.

# 536
Би ли изброила част от тези токсини?

# 537
  • Тра-ла-ла
В детокса пак залягат определени витамини, хим. елементи, минерали, екстракти от билки, плодове и т.н. На прима виста при обикновен сърч в гуугъл може да се види състава на хранителни добавки, промотирани като детоксикиращи или антиоксидантни. Друг е въпроса как се отсяват боклукчавите продукти от действащите. И ако човек няма сериозен проблем - трудно ще схване разликата пред/след.

Какво като е пила АБ? Те хората цял живот пият лекарства, АБ не са най-голямото страшилище.
2 години. Слънчева алергия от глезените чак до брадичката ooooh! След последния прием на АБ по онова време коремът ми се поду направо от под гърдите и гордо се развявах цяло лято като бременна в 5тив месец. Не помогна гастроенетрологът Whistling След детокса ми се промени дори цвета на очите Laughing Коремът спадна за 2 седмици. Да не говорим, че честото блъскане на АБ може да доведе до резистентност. Но пак казвам - при мен помогнаха билки. А не чайчета, сокчета алое, купешки продукти и т.н.

# 538
Аз си лекувам синузита със Синупрет. Още след второто-третото хапче главоболието минава и носът ми се отпушва.

# 539
Ти се лекуваш....
Аз не разбрах от кои токсини искате да се чистите..

Общи условия

Активация на акаунт