Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (71) - февруари'2018

• 180 681
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 1 800
  • Вестерос
Момичета, карък голям съм, от два номера регистрирах бележката на Милка и двата пъти опитай пак. Joy
ееее, трети път?

# 1 801
Имам спечелена раница от Кока Кола ит 15.01, която все още не съм получила. Звъннах им и казаха, че имали проблем със Спиди и много скоро да съм очаквала раницата. Така, че който не я е получил да знае Simple Smile
Моята раница е от 28.12., въобще не са ми звънели. Водим някаква безумна кореспонденция, никакъв резултат. Звънях на номер, публикуван тук преди време. Няма връзка. Моля, дайте номер, дано се свържа. Благодаря предварително.

# 1 802
+359898650765 на този звъннах

# 1 803
Момичета, карък голям съм, от два номера регистрирах бележката на Милка и двата пъти опитай пак. Joy
Не спирай, давай от 3-ти път за късмет:smiles:

# 1 804
Хаха, няма такъв ЪпсурТ. Твърдят, че са се мъчили да се свържат с мен, но не са успели и много вероятно е да съм отпаднала от наградите, защото имало и 30 резерви.

# 1 805
  • Сливен
За Кока-Кола раниците

10.7. Срокът за доставка на наградите от куриер, за сметка на Организатора, е 2 месеца от теглене/обявяване на печелившите и най-късно 2 месеца след датата на приключване на Промоцията. На печелившия се предоставя номер за контакт с представител на Организатора, в случай че е възпрепятстван да получи наградата си по обективни, непредвидени причини (0800 12345). Ако печелившият не може да получи наградата си тогава, когато тя бъде доставена от Организатора по причини, за които последният не носи отговорност, печелившият ще разполага с 2 седмици да вземе наградата си от офиса на куриера, считано от момента, в който печелившият е надлежно уведомен (виж т. 9.4). 

Два месеца...  Grinning Ще чакам да "пукне "пролет..

# 1 806
  • Под Слънцето
Ох, успокоих се- раниците Уилсън от миналата година няма да се декларират . Отпадна една мъка, че съм затрила бележката, а то.. Емотикона със забърсване на пот има лЕ?  Joy

Каменицата и те се правят на улави- и моята бележка е празна и никой от фирмата  не си дава зор да обясни кое, как и защо..

# 1 807
  • София
Хаха, няма такъв ЪпсурТ. Твърдят, че са се мъчили да се свържат с мен, но не са успели и много вероятно е да съм отпаднала от наградите, защото имало и 30 резерви.
На мен от кола ми се обадиха за раницата и ми казаха да я очаквам до 2 седмици. Е, те минаха и заминаха - сега какво, да не се окаже, че и аз някак съм се отказала от нея, понеже куриерът не ме е намерил (не ме е търсил, всъщност)...
Няма ме нито в тегленето на дронове, нито при камерите, а децата сума кола изпиха заради тях - мръннн

# 1 808
  • Бургас
Ох, успокоих се- раниците Уилсън от миналата година няма да се декларират . Отпадна една мъка, че съм затрила бележката, а то.. Емотикона със забърсване на пот има лЕ?  Joy

Каменицата и те се правят на улави- и моята бележка е празна и никой от фирмата  не си дава зор да обясни кое, как и защо..
Потвърдиха ли ти на 100% за раницата от Уилсън , че мъжа ми спечели и да не вземе да отнесе някоя глоба заради мен, ще ме попилее Simple Smile Само някакъв протокол се въргаля в къщи.

# 1 809
  • Под Слънцето
Морски бриз, да. За всеки случай имам и запис на разговора със служителката.

# 1 810
Аз пък не намирам бележката от ММ бонбоните за куфара, уж я бях отделила да не я запилея, но имам време ще я търся. Напоследък съм изключително разпиляна, чак се възмущавам от себе си Simple Smile

# 1 811
Аз Ви следя с интерес, но все не печеля. Е днес след като някой тук сподели, че е спечелил лигавник, видях че съм спечелила голямата награда: бебешки халат. Това ми е третата награда от форум мама, май само от тук печеля. Иначе много Ви се радвам като печелите:)

# 1 812
  • sofia
Служителката те е насърчила да нарушиш закона ли? Аз моята си я декларирах! Така пишеше в правилата и в декларацията, която получих.

# 1 813
  • Бургас
А какво ще се случи ако ние си декларираме наградата, а фирмата не? И за тях ли ще важат глобите?

# 1 814
  • Под Слънцето
Служителката те е насърчила да нарушиш закона ли? Аз моята си я декларирах! Така пишеше в правилата и в декларацията, която получих.

С какво да я декларирам? Да си нарисувам сама бележката за НАП ли?  И ма ко тогава ми каза, че не са по изисквания член. А и трета седмица никой от спаркс не си прави труда да отговори на запитването ми.  Кой е виновен?

Общи условия

Активация на акаунт