Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (71) - февруари'2018

• 180 654
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 1 710
  • София
В това гадно време най-накрая си получих възглавничката. (спечелена на 01.02) Grinning

# 1 711
# 1 712
това май е старо.

# 1 713
Здравейте!
Има ли някой друг който не е получил служебна бележка за раницата Wilson от играта на Coca Cola от игрите през началото на миналата  година. Защото на мен ми отговориха че не се декларира а мисля че стойността и беше над 30 лв.
Има ли други който не са получи наградите от тази промоция на coca cola http://coca-colabottles.bg ?

Кой ти отговори,че не се декларира?  И аз им писах преди 3 седмици вече, но отговор нямам от спаркса. Имам си декларация, в която пише сума над 80 лв, не помня точно в момента колко, но понеже не открих в папката си бланка за НАП, реших,че съм я загубила и им писах да ми пратят нова за моя сметка.
От формата за контакт в mysparx ми отговориха че не се декларира след като им писах да питам кога ще получа служебната бележка за нап защото при получаването им бях писал за служебната бележка и казаха че допълнително ще я получа което така и не се случи до края на януари.

# 1 714
Здравейте. От сладки времена печелившите иматели имейл или се пишеше адрес при регистрация? Забравила съм пък току що видя че съм спечелила чаши.

# 1 715
Имам няколко въпроса за Спаркса, моля, който има възможност, да ми пише на лични, за да му ги задам Smile

# 1 716
  • София
Не е старо
Ти се регистрира успешно и участваш в
томболата за ваучер от Costa Coffee.
Провери резултатите на 19.04.2018 г. тук.

# 1 717
за каква награда играеш?

# 1 718
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И мен ме няма в Спаркса  Crossing Arms

# 1 719
  • София
за каква награда играеш?
Ако към мен е въпроса

Вероятно си ценител на доброто кафе.
Но дали характерът ти се доближава повече
до събуждащо еспресо или до
сладостта на карамелена бисквита?
Разбери като отговориш на краткия ни тест.
И можеш да спечелиш ваучер за кафе
на стойност 30 лв.,
който да споделиш с приятели в Costa Coffee.

# 1 720
В тази игра се регистрират и кодове, а тегленето е всяка седмица. Само ваучерът за кафе ще се тегли в края на играта.

# 1 721
  • София
Не е старо
Ти се регистрира успешно и участваш в
томболата за ваучер от Costa Coffee.
Провери резултатите на 19.04.2018 г. тук.

Старо е в смисъл, че преди време е пускана в темата. И аз току-що сгафих, защото съм почти сигурна, че тогава се записах, но сега пробвах пак. Разчитах, че ще изпише "Вече сте се регистрирали!", но ми прие данните. А сега прочетох условията и пише:
Цитат
Всеки Участник, който се опита да наруши или наруши правилата на активността, ще бъде автоматично дисквалифициран от Организатора. Нарушение изрично включва действия за: а) получаване на повече от една регистрация от едно лице и от един електронен адрес; б) използване на повече от един електронен адрес от едно и също лице за участие в активността; в) използването на техники и/или технологии, които изменят ...

# 1 722
  • София
И аз направих абсолютно същото. Сега ще ни дисквалифицират ли? Mr. Green

# 1 723
Е, значи сме вече трима:smiles:
Днес голяма дсквалификация ще падне

# 1 724
  • burgas
Zewa ще имат игра от 1.03.Мярнах я в една брошура.Пак с едновременна покупка на тоалетна хартия и влажна такава.Пак първите 100 гарантирано печелят ....тоалетна хартия.

Общи условия

Активация на акаунт