Искам да кажа ... (143) през февруари 2018

• 302 744
  • 5 749
  •   1
Отговори
# 5 490
  • Sofia
.Баш невисоката Т, до 37.5 много мори (фибрилна).

субфебрилна Hands Ok Hand
а,ето,сигурна бях,че имаше нещо преди фебрилна  Hug
Ох,много се налапахме,чудно прясно зеле със свински мръвки пекох в глината  chef.От мъка по Григор и добре си пийнахме  Crossing Arms и сега съм раздвоена- МШ или "Откраднат живот"  newsm78.
Белинда, аз като замивам джамлъка,все си вали след туй,та така и с колата.Пари на вятъра  Crossing Arms

# 5 491
Ми и двете,Джена,Откраднат живот е сега по Нова,след него и МШ-от 21,00 часа

# 5 492
  • Пловдив
Аз например бих си мила колата когато се изцапа от вътре - от вън стават свински много бързо. Ма моят благоверен ми я води на мивка по-често.

# 5 493
  • Варна
Девойката прави баница- занулихме я.
Сега почиваме.
Днес се почувствах като в зимен курорт с този ми ти сняг. Simple Smile Чак ръкавици и зимни обувки слагах.

# 5 494
  • Sofia
Ми и двете,Джена,Откраднат живот е сега по Нова,след него и МШ-от 21,00 часа
Баш така си е, ей сега видях. Ей,ще се почерпя по тоз случай  Mr. Green.
Ааааа,моята кола си я пазя и отвън  bowuu,вътре не давам да се яде и карам тенисистът да се преобува преди да влезе,ако идва от корта...абе,направо голи и боси да ми влизат в колата. Ама те мойте са писюри, хич не ми отразяват рестрикциите  Crossing Arms.На мивка аз карам и двете коли (не едновременно,де,не съм толкоз умятна  Mr. Green),докато съм на спорт.Най-удобно ми е.

# 5 495
  • Варна
Някоя от вас ако е пила протеин на прах да дава акъл за читава марка. Предпочитам да е с вкус на шоколад.

# 5 496
  • София
Ох, сега като го написа това Джена...Сетих се преди няколко години как щяхме да купуваме с мъжа ми една кола втора ръка...И отиваме да се видим ние със собствениците - оказва се мадама. А колата голяма, семейна, отвътре цялата в много светло бежово, почти бяло - свети, свети! И като взе да обяснява тази ми ти жена как не дава да се влиза вътре с мръсни обувки, как не дава на детето вътре да яде, на дълъг път спират на бензиностанции и там се хранят...и аз като се сетих за наш'та кочинка, отзад солети, бисквити, хартийки всякакви Joy Само дръпнах мъжа ми и викам - кръгом! Знам си аз - кУпи си в лайнян цвят, да ти е мирна главата! Само сега с тия столове що така се подлъгах, не знам...Joy

# 5 497
  • Sofia
Оооооо,само си говоря аз и заплашвам, инак кат ' съм сама гриза бисквиДи и замитам трохите под седалките  Whistling. Аз съм взискателна към другите,към себе си-не толкоз  hahaha.Обаче страшно завиждам на чисти коли,гледани в гараж. Татко ми много си гледа колите-много,винаги е чистичко,ароматизирано, всяка седмица-на мивка, има си една гюдерийка, позабърсва тук-там...направо ми е неудобно да седна,че да не му изцапам  Laughing
ММ е писюр, за него колата е само средство за придвижване.  Crazy

# 5 498
  • Пловдив
Аз съм виден писюр (тоз' варненски лаф го знам какво означава), в моята кола се яде, пие, разлива. Мъжът ми обаче ... откачена работа. Наскоро едно от децата се разрева и му вика "ти тая кола я обичаш повече от нас", та мааааалко е посмекчил положението. Аз такъв скандал му спретнах - може ли така да ги тормози за такава дреболия, тая кола е за да служи на нас, не аз да и угаждам и да си тормозя децата, ай сиктир и таралясника му с таралясник, някакви ламарини са това, а децата помнят как баща им е ги е тормозил. След 20 години какво - децата с тия спомени, таралясника ще е забравен.

# 5 499
  • Sofia
Янтре,подкрепям  Peace
писюр=палачор  Mr. Green(мърльо,демек,парлопанин  hahaha...абе,знаете  Whistling)

# 5 500
  • София
Признавам си, че и за мен е така. И телефонът е само средство за говорене/снимане/цъкане в нета, и чантата е торба, в която си нося вещите, и т.н, и т.н. И също така, признавам си, че колкото и да се опитвам да съм непредубедена към хората, когато срещна някой, който влага много старание и отделя много внимание на тези си вещи, ставам подозрителна Rolling Eyes Не казвам, че е лошо, даже може би по-скоро моята мърлящина  и небрежност е лошото, но...не ми иде отвътре. Веднъж видях мъжа ми да си чисти часовника с една клечка - да не му се наслоявала прах в улейчетата - майкоууу, 6 месеца го побърках от бъзик.

# 5 501
  • Варна
Много си обичам колата, но спрях да й треперя толкова. Реално това си е работна кола. Мъкна кашони, мъкна себе си и детето. Няма как да е идеална. Вътре дребната яде бонбони и сладолед, аз хапвам в движение като нямам друго време, щерката е драйфала като е била болна, сокове е разливала какви ли не. Хич не си го слагам на сърце. Нямам и време много за мивки, така че я огрява от време на време. Но технически си я поддържам и не жаля време и пари. Дет се вика - хубавия кон и под съдран чул се познава Simple Smile

# 5 502
Янтре,подкрепям  Peace
писюр=палачор  Mr. Green(мърльо,демек,парлопанин  hahaha...абе,знаете  Whistling)
Точно парлопанин не бях чувала. Ама, ей на, научих нова дума.

# 5 503
  • Sofia
Белиндааа, и аз с клечка чистя часовниците  hahaha,как ме подсети...обаче все по-рядко и все по-малко внимание обръщам,повредих се нещо.
Колата ми е още новичка-на няколко месеца, за това си я къткам. Money

# 5 504
Някоя от вас ако е пила протеин на прах да дава акъл за читава марка. Предпочитам да е с вкус на шоколад.
Матрица да е, ето този  взимаме ние, по много професионална препоръка Wink По-скъп е, но си заслужава.

Ох, аз нашата кола колко трябва да я пера на пролет вътре... латето, на което седнах в края на почивката ни, а онзи ден от една кутия на обяд направих беля на задната седалка... само да се стопли и ще пусна перящата прахосмукачка.
А от вчера имам такава гадна болка в срамната кост, че направо едва ходя. С кръста свикнах - тя изчезна, тази се появи. Уф бе.

Общи условия

Активация на акаунт