Искам да кажа ... (143) през февруари 2018

• 302 721
  • 5 749
  •   1
Отговори
# 5 625
  • ту тук, ту там
Хър, прилича на това. С това име излиза и също и като турски десерт обаче! 😊

# 5 626
Здравейте, дами!
От известно време се забавлявам с темата ви, сега вече се престрашавам и да пиша. Simple Smile Всъщност преди време се бях включила за кратко, но малкото Тайфунче не ме оставяше да формулирам повече от две думи. Wink Сега вече се е кротнала (е малко силно казано) и реших пак да се включа.
Относно снега - не ме дразни, радва ме, но това е, защото не ми се налага да го чистя. Simple Smile Използваме го само за забавление с малчоганката, по- точно аз се забавлявам, тя ми се чуди на акъла.

# 5 627
Ужасих се! Трябва да изляза и да купя около 70 броя мартеници. Съвсем забравих, че утре е първи!

# 5 628
  • ту тук, ту там
Охо, Дриймче, добре дошла! 😍🤗

# 5 629
Мерси, Елени Simple Smile Как е бандата?

# 5 630
  • sofia
Хър, прилича на това. С това име излиза и също и като турски десерт обаче! 😊
Ама то в кутията бяха десетина вида десерти. На снимките от сайта има само три от тях. Явно са си от този регион.

Ха-ха, Мари, на мен ми просветна вчера за мартениците и днес свърших таз работа.

# 5 631
Ужасих се! Трябва да изляза и да купя около 70 броя мартеници. Съвсем забравих, че утре е първи!

И аз. Но този път количествата ще са скромни. Нашите са чак на 6-ти на училище Mr. Green

# 5 632
Какво ще правите с толкова много мартеници?

Аз купувам за Калина за училище, и на колежките (4бр) но 2от тях не обичат да носят и ги свалят почти веднага.

# 5 633
  • ту тук, ту там
Мерси, Елени Simple Smile Как е бандата?

Всеки е по разпределение - работа, градина итн! 😝Шаваме въпреки снега! ❄

Кадаифният десерт, когато го хапвах аз, беше също няколко вида в една кутия! Беше нарязан на малки хапки, като бонбони почти!
Аз не разбрах дали някой знае къде го има в София?! Напоследък доста често се сещам за него (покрай обсъждането на турските стоки в темата) и много ми се хапва!

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 14:45 от elleni

# 5 634
  • София
Заздравител MICROCELL, поръчвам го от самия им сайт, на цена 26,20 лв, видя ми се малко скъпичък, но от няколко намазвания резултатът е видим!
На коя фирма е този заздравител?Струва ми се,че и друг ми го е препоръчвал?

# 5 635
Да, Тонка, ако не се лъжа го препоръча. При маникюристката, при която ходех, също го имаше и тя го хвалеше. Ще взема да опитам. Преди години съм пробвала йод, но не ми харесва пожълтяването.

# 5 636
Сесили, моите носят по 20-30 мартеници на училище. Ако им отпусна фъндък и още могат да раздадат Joy

# 5 637
И аз купих мартеници, миналата година имаше по-интересни. Тази не ми харесаха много, но свърших работа.

# 5 638
  • постоянно
Добре дошла лайкдриим Hug

# 5 639
Ооо за учениците сигурно още е символ на престиж да се окичиш с мартеници. Още си спомням как ги редях до лактите и после ги суших със сешоара. Simple Smile
Аз купих само 10, направени от децата от едно помощно училище. Утре ще има за семейството и приятелките от детската площадка. Социалният ми кръг в момента е силно органичен. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт