Взаимопомощ

• 54 862
  • 327
  •   1
Отговори
# 210
 didche_,  borislavabgmamma, dol_phine,  Polqrna zvezda   прегръщам ви всички и ви вдъхвам голяяяяяма надежда! Hug Hug Hug

# 211
Аз на моменти се чувствам странно, че възприемам втората загуба, като загуба на бебе, а първата някак я разглеждам много медицински без да влагам особенно чувство. И днес се замислих, че не съм права. И в двата случая съм загубила дете. Това, че втория път го усещах в мен и знаех какво е не е причина да умаловажавам първото загубено. Чак се почувствах гузно, че скърбя само за второто...

Всичко ще се нареди, мило момиче! Не си навивай такива неща, скръбта ти се струва повече сега заради хормоните, операцията, настройката, че чакаш дете .... плановете, мечтите ... и куп такива неща. В първите месеци това е доста мъгляво и затова така ти се струва. Всичко ще бъде наред, знам че сега ти изглежда невъзможно, но е факт, още само няколко месеца

# 212
Уф сигурно ще трябва да ида на гинеколог по-рано,че и аз имам бяло течение и да го видим какво е.

# 213
И ние лекувахме такова преди няколко месеца ... Милички, всички имаме притеснения и страхове, но съм сигурна че с общи усилия и подкрепа догодина тази тема ще е пълна с бебешки смях Simple Smile

Аз се филмирам пак, цикълът ми последните 2 пъти е на 40+ дни ... лекарят нали ми препоръча да тествам овулация .... казах че и двата пъти на първия месец забремях, той каза -чист късмет. Мъжът ми, който не е баща на първата ми дъщеря, има предишна 12 годишна връзка, в която последните 2 години не са успели да си направят дете ...
 Притеснена съм обаче сега с тия цикли и овулация и тестове, и с това да знам, че той имаше проблем (виждала съм изследвания от преди).
Може да съм забременяла случайно, така да е. Притеснява ме обаче, и че съм на 36, а искам деца. Не искам да ми става фикс идея, не искам да пикая на тестове, не искам да се филмирам, но след подобна загуба мисля, че не е възможно.

Последна редакция: сб, 14 апр 2018, 07:56 от dol_phine

# 214
Оф филма е задължителен със или без проблем,трябва да сме спокойни иначе и това се отразява,аз се бях вманиачила и първия път и една приятелка ми разказа за двойка,която не е успяла 1 година и се успокоих,че може да няма проблем никакъв и забременях същия месец.Та тренирайте си психиката много спокойствие и постоянно да си викаш "май..та му".

# 215
Да ви кажа момичета вчера бях стъписана от една магазинерка,която е страшна клюкарка и в същото време облекчена.Та докато бях бременна постоянно ме разпитваше за много лични въпроси за бременността и за мен,постепенно започнах да я отбягвам, че ми беше писнало и като родих продължих да я отбягвам,защото знам каква клюкарка е,и до скоро ме гонеше направо по улицата,а аз все и обяснявах,че бързам,докато веднъж не започна да ме гони по улицата и да крещи ей момиче ти роди и човек не може да ти види очите,как е бебето,какво прави и аз и обясних какво е станало.Та вчера се наложи да пазарувам от нейния магазин и обикновенно гледам мъжа и да е там,колата беше отвън,обаче и тя беше вътре,влязох и ги поздравих с "добър ден" жената се обърна и каза много пренебрежително:аааа здрасти.Все едно съм чумава,почувствах се толко използвана,все едно съм и изяла яденето.Дано и занапред не ме разпитва повече за нищо,но все пак вместо когато е станало нещо да са по-любезни хората те отбягват,все едно има радиационна зона около теб.

# 216
Скрит текст:
Да ви кажа момичета вчера бях стъписана от една магазинерка,която е страшна клюкарка и в същото време облекчена.Та докато бях бременна постоянно ме разпитваше за много лични въпроси за бременността и за мен,постепенно започнах да я отбягвам, че ми беше писнало и като родих продължих да я отбягвам,защото знам каква клюкарка е,и до скоро ме гонеше направо по улицата,а аз все и обяснявах,че бързам,докато веднъж не започна да ме гони по улицата и да крещи ей момиче ти роди и човек не може да ти види очите,как е бебето,какво прави и аз и обясних какво е станало.Та вчера се наложи да пазарувам от нейния магазин и обикновенно гледам мъжа и да е там,колата беше отвън,обаче и тя беше вътре,влязох и ги поздравих с "добър ден" жената се обърна и каза много пренебрежително:аааа здрасти.Все едно съм чумава,почувствах се толко използвана,все едно съм и изяла яденето.Дано и занапред не ме разпитва повече за нищо,но все пак вместо когато е станало нещо да са по-любезни хората те отбягват,все едно има радиационна зона около теб.
Аз си мисля, че това се получава от факта, че не знаят какво да ни кажат като ни видят. Започват да ни избягват, защото не знаят как да се държат с нас. Така си мисля де, но все пак си има хора, които като чуят такава новина и повече не искат да ни виждат да не би случайно да ги накачим с нашия "късмет"....

# 217
Нищо не,поне да не ме занимава с нейните глупости повече,че ме дразни много.Вие как сте момичета,като,че ли колкото повече слънцето пече навън,толко повече и надеждата ни изпълва и чакам вече да минава по-бързо времето,didche_,надявам се да успеем от раз и да сме в една тема,горе долу ще минаваме през едни тревоги,та поне ще имаме подкрепа една от друга.Подред всички да запълним бременните теми.И 9 месеца по-късно всички в отчетната тема.

# 218
Нищо не,поне да не ме занимава с нейните глупости повече,че ме дразни много.Вие как сте момичета,като,че ли колкото повече слънцето пече навън,толко повече и надеждата ни изпълва и чакам вече да минава по-бързо времето,didche_,надявам се да успеем от раз и да сме в една тема,горе долу ще минаваме през едни тревоги,та поне ще имаме подкрепа една от друга.Подред всички да запълним бременните теми.И 9 месеца по-късно всички в отчетната тема.
Ами дай Боже, дано всичко да ни се случи и наистина да се подкрепяме и след това, защото следващите 9 месеца няма да и приличат по нищо на предните. Искам всичко да ни е наред и вече само положителни емоции да ни съпътстват.

# 219
Да,наистина,дано да се случат така нещата и всичко е наред.А то,че няма да е същото като първия път е ясно,ще ни е много по-притеснено,но нещата не завършиха добре първия път,така,че съм съгласна най-ужасната бременност да имам само накрая да имам живо и здраво бебче,което да гушкаме.Вчера за пръв път си представих бъдещето и се отнесох прекалено далеч не за деца,ами каква ли баба ще съм.Нещо не си се представям,да си плета чорапи.И гледах "приятели"та Рос беше решил да прави по едно нещо,което никога не е правил и ми се стори добър план за запълване на времето и натрупване на спомени,та смятам да го изпробвам,от тук нататък искам само положителни емоции и се замислих,че ако ги чакам може и да не дойдат,трябва да се постарая за да ги създам.

# 220
Оооо да, напълно съм съгласна. Трябва да действаме - хубавите спомени не идват просто така. Ето ни едно малко разнообразие в темата - какво бихме направили, което не сме правили?

# 221
Съгласна съм и аз с нещата, които не сме правили ... добра идея и ще си нахвърлям няколко още днес. Аз се люшкам тия дни в емоциите си, на едно обучение съм цяла седмица без малката, без ММ, всяка вечер плача като се прибера в стаята ... Малката е при майка ми и нещо беше пострадала онзи ден, та се наложи да я водят на хирург за някаква рана ... майка ме филмира, че била инфектирана, гноясала, дълбока мале, оле ... антибиотици. Лошо ми стана, така се разтреперих, разревах се пред колегите, направо като си помислих че нещо може да стане и с това ми дете .... много ми слаба психиката вече, просто всяка кофти емоция ме изкарва от равновесие

# 222
И аз съм много по-емоционална,никога не съм ревала на филми,но след случилото се рева даже като видя някой да плаче,та дори и от щастие да плаче.
А за това всеки ден да правиш нещо ново и аз се чудя какво да направя,адреналина не го харесвам,та да изкачвам нещо отпада,тия опасните селфита като ги видя и ми причернява.Та не знам нещо,което носи приятно емоция без адреналин,ще бъде трудно да го измислям всеки ден,имаше едно пречистване  с лимони отдавна се каня да пробвам дали има ефект може да опитам,казвайте и вашите идеи,може да открадна някоя,че не ми идва на ум никоя интересна.

# 223
Милата ти /dol_phine/... Много е кофти това, което е станало. И аз като бях на обучение ми беше много криво. Предполагам е така, защото оставаме сами на друго място, с други хора /за мен бяха непознати, защото бяхме от различни градове/... Та веднага започнах да си мисля, че сега трябваше да съм си у дома и да си гледам детето...
Ами какво зареждащо можем да направим без изкачване и т.н.... Малко време ще ни трябва да помислим.

# 224
Момичета, имало си обяснение защо така ме избива на рев тия дни. Понеже така и не ми дойде никакъв цикъл, ММ ме изнуди да направим тест и той е с 2 чертички ... Направих още 2 и те са така. Голям рев падна. Не знам на кой свят се намирам, да се зарадвам ли? Как така от нищото? Не се пазихме след прегледа, но той беше съвсем скоро, а и нямаше изгледи да стане веднага. Ще направя кръвен тест утре за потвърждение и другата седмица на доктор.
 Много съм уплашена, направо се сковах. Първото, което ми мина през акъла беше как ще го опазя тайна? Не искам на никой на казвам, ако мога да изчезна някъде ... Тепърва ще ми се намества в съзнанието тази новина, как ще се справя не знам. Дано всичко да е наред този път! Споделям с вас, защото ще се пръсна иначе. Милички, чакам скоро новини и от вас!

Общи условия

Активация на акаунт