Кюретаж и забременяване след това - тема 77

• 57 933
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
Хулиганка, задължително е да се отърсиш от лабораториите,лекари .....и тн.Ще дойде скоро време ,в което ще направиш каквото трябва!Ще видиш, много скоро ще си готова да се втурнеш напред 😍, и ще сбъднеш мечтата си!

# 676
Ооо, Хулиганче Kissing Heart
Благодаря ти за палчетата, много мило Hug Благодаря ти и за положителната енергия към мен, още по-мило Kissing Heart Hug
Браво на теб, много бързо си свалила килцата. Аз сигурно месец и нещо се влачих като буре. Уж само до 9 г.с. бях стигнала, пък се подух доста. Луда работа. Stuck Out Tongue Winking Eye
Изчакай колкото време ти е необходимо. Тези неща не стават с графици и разписания. Имаш пълната ми подкрепа Hug

Сузи, ти как я караш?

# 677
  • Sofia
Добре,Кат 😍 Благодаря ти! Правим опити ( по сериозно от този месец 😄)и се надявам.Страх ме е , няма да лъжа ... след два поредни К ,но аз съм корава блондинка и вярвам,че третия път ще ми е на късмет!Само да стане 😝! На всички от тази тъжна темичка желая да сбъднат мечтата си 🤗

# 678
Късмет на всички,които са подновили опитите....нямам търпение и аз да започна пак да имам на какво да се надявам....
Един въпрос: сега чета, че е опасно,ако настъпи бременност преди нивата на ЧХГ да са спаднали след аборта.....знаете ли в какво точно се крие тази опасност...и кога се очаква всъщност да спадне ЧХГ до нивото на небременна?

# 679
CatGirl, стискам палци да хванете яйчецето и след 9 месеца да гушкаш здравото си 'зайче' ... И дано със suzana_b да си пишете заедно в отчетните теми Stuck Out Tongue Winking Eye
Хулиганка, много добро решение си взела..малко почивка. Да събереш сили и после спокойно да хванеш след великденско зайче.

Аз от своя страна изпадам в някакви странни състояния, готова съм да зарежа всичко и да хукна по доктори и изследвания, и още този месец да започнем с опитите. Бях напълно спокойна и позитивна след аборта, но от една седмица...от както ЧХГ-то падна изпадам в пълна депресия..все едно някой ме души, даже спокойно не мога да отида и до магазина..гледам бебенцата и направо бягам панически. Ще е наложително и аз да се събера, и да чакам спокойно..даже се замислям за някакви леки успокоителни Confused

# 680
  • София
Благодаря ви милички за подкрепата!
Хера,  ако решиш отиди на терапевт,  нито е срамно нито нищо. Аз съм ходила,  пила съм лекарства,  при всички положения е по-добре да се вземат мерки, от колкото човек да се заблуждава че всичко е наред.
Малко извън темата.Аз се заех с планиране на лятна ваканция.  Понеже решихме да посетим няколко дестинации, е необходимо да организирам смяна на полети , качване на кораб и други неща , които изискват "концентрацията" ми да планирам по дни.
Така успявам да изляза извън бебешката тема и вярвам , че е за  добро. Не че съм забравила,  напротив. Просто вторачването няма да донесе нищо добро.

# 681
Един въпрос: сега чета, че е опасно,ако настъпи бременност преди нивата на ЧХГ да са спаднали след аборта.....знаете ли в какво точно се крие тази опасност...и кога се очаква всъщност да спадне ЧХГ до нивото на небременна?
Няма логика да е "опасно", иначе нямаше превантивно в някои клиники да слагат прегнил заедно с трансфера. Прегнила е чхг. Също така в много клиники практикуват трансфер на два ембриона - много хубав и не толкова хубав с идеята втория да подпомогне имплантацията и развитието на първия. Даже напротив, мисля че според повечето репродуктивни специалисти, допълнителното чхг подпомага бременността.
На мен в Селена когато отидох при тях с кървене по време на бременността ми сложиха прегнил. Може би се има предвид, че ако си забременяла много скоро след аборта е опасно, но по други причини?

# 682
  • София
Оф, момичета искам и аз да споделя, че се побърквам вече. Около мен само бременни и раждащи на работа и не само. Тежичко ми е, по едно време и аз почнах да се задушавам. Сега съм решила тоя месец почивка и витамини и от другия месец опити. Горе долу ще гледам и да си подредя в главата при кой лекар да ходя и така...

# 683
  • София
ЧХГ след аборт е нормално да спадне до 0 след 6 до 8 седмици

# 684
Момичета, отдавна не съм писала, а и доста сте писали след това... не можах да прочета всичко, но се надявам да има нови бременно попълнения Heart идвам за да ви метна няколко нааканк памперса от много спокойно бебе Heart За всяка една от вас по едно Великденско чудо, а за някои и 2 дори Heart

# 685
Слънчице, овргалям се цялата в Акита 😂 по няколко пъти Simple Smile
Как сте вие? Щом сте спокойни вярвам, че всичко е наред 🍀❤

# 686
  • Sofia
Как сте Слънчице, радвам се че надничаш да ни видиш!😘😘😘

# 687
Благодаря ви, че питате! Ние сме добре.... радваме се на това щастие, което ни изтормози докато се случи....  не смея да се оплача дето се казва Heart чувствам се толкова обременена от всички тревоги, че чак не мога да се зарадвам и дори вече ми правят забележка мои познати как ги натоварвам само с моя призив да се изследват.... но човек като не е минал от там и си мисли “на мен не може да ми се случи” вие как сте, има ли нови треперещи мами?

# 688
Здравейте, и аз отдавна отстъствах! Честито и леко бременеене на бъдещите мами! Честито и на слънчице, такива радости само да ви сполетяват! За изследванията, аз също не съм си пускала след кюртажа. Малко по-различно ми е виждането. Горих обаче ранички, което беше наложително. От април, живот и здраве, имаме зелена светлина за опити.

# 689
Хайде успех на всички с новите опити и дано скоро се познаем в друга тема.И ние започваме от края на април...

Общи условия

Активация на акаунт