Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 203 566
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 485
Леле, който е стигнал днес до Лидл, е смела душа. Хич не си и помислих да трамбовам в преспите Crazy

# 1 486
Здравейте!
И ние минахме през Лидъл днес. Малко ми се видяха нещата от Италианската седмица. Детето искаше паста Триколоре - фусили. Тц, само спагети. Склони и на спагети.
Купих обичайните неща - Нарязаната мортадела, Прошуто кото. И един италиански салам на Дулано, който не съм купувала преди.
Имаше намалени печени бадеми и Мини бананчета - последните изглеждаха трагично.
Взех и Ориз Арборио за ризото, надявам се да е хубав. Не сме го пробвали и него.
Ние щем не щем трябваше да отидем да пазаруваме, защото не ми се мисли утре какво ще е. Заредихме и основни храни, че тук времето е ужас. Почистването няма да коментирам и то в централна градска част.

# 1 487
Препаратът за петна действа безотказно. Утре отивам да купя още 5-6 за работата

Как изглежда препарата за петна?

# 1 488
Имаше намалени печени бадеми и Мини бананчета - последните изглеждаха трагично.
Аз редовно купувам на бебето от тях, едно бананче й идва точно за десерт. Последната седмица бяха меко казано ужасни - отвън изглеждат прилично, вътре на тъмни петна. Иначе цената си им беше редовната.

# 1 489
Дамските ел. самобръсначки добри ли са? Дали щипят и порязват и могат ли да се позват за бикини зоната?

# 1 490
  • София
Препаратът за петна действа безотказно. Утре отивам да купя още 5-6 за работата

Как изглежда препарата за петна?
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=8515

# 1 491
  • Асеновград
Дамските ел. самобръсначки добри ли са? Дали щипят и порязват и могат ли да се позват за бикини зоната?
Да не порязват.Не е по лоша от приставките на епилаторите, които са за бръснене.

# 1 492
  • Пловдив
Някой с идея защо в различните магазини в един и същи град сиренето в металната кутия е на различни цени? Вярно, разликата е 50 стотинки. Но все пак...

# 1 493
Нещо тая акция блясък не ме впечатлява. Хубаво са изкарали няколко нови препарата, ама какво пречеше и да намалят редовните? Ето този за прозорци не е в акцията, разни блокчета и гелчета за вц също не са ги включили...

# 1 494
  • shumen
Кристи,и аз като теб.В това време и не си помислих да отида до Лидл.

# 1 495
Кристи,и аз като теб.В това време и не си помислих да отида до Лидл.

Аз моя го пратих Simple Smile И отиде ,дори Simple Smile Поне зареди памперси на дребчо и провизии до края на седмицата

# 1 496
  • shumen
Е,ти имаш кой да пратиш.Аз нямам,а и детето беше болно у дома.

# 1 497
Пропуснах стълбичката миналата седмица. Дали някой е видял все още да се продават някъде такива. Точно вчера имах необходимост от стълбичка. Предварително благодаря на отзовалите се!

# 1 498
  • Асеновград
Пропуснах стълбичката миналата седмица. Дали някой е видял все още да се продават някъде такива. Точно вчера имах необходимост от стълбичка. Предварително благодаря на отзовалите се!
В Асеновград видях вчера и бяха повече от една.

# 1 499
  • have faith and be patient ..
На мен пък ми се наложи да ползвам памперси пуфис , лидълските внезапно свършиха , ми то няма токава гадост - мирише на химия , твърди са като кора .. много зле , сега оценявам преимуществото на тужурс или лупилу , нямам търпение да свърши този пуфис ..

Общи условия

Активация на акаунт