Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 205 536
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Върти ми се нещо, че Брадата беше споделила нещо отрицателно за огледалата още мин.година....но не помня какво? Thinking

СвинЦкото от днес ли беше....съвсем го забравих?
Ако днес не установя, че ме е направило 20 години по-млада, ще го връщам!

# 301
Здравейте

Amiamo би ли споделила за умния кантар? Добре ли работи, правилно ли показва? Има ли смисъл от всички зададени компоненти?
Въпросът ми е към притежателите на този умен кантар, но Amiamo е писала по- напред в темата, че го има, за това питам нея поименно  Peace

# 302
  • София
Колко пъти в годината пускат уреда с горещ въздух?

# 303
Взех и аз свинско , ще се готви тунайт  Mr. Green

# 304
Свинско аз не взех - не исках да се товаря, това първо, и второ в К не е ли вратлето и то на промоция тази седмица на около 6 лв за кило?

Огледалата много малки - в брошурата ми изглеждаха по-големички. моето е от левчето и двойно по-голямо, 7 кратно увеличава, а цената е на една трета от тази. Е, вярно че му се посчупи ъгълчето, но има доста повърхност, в която да се оглеждам...

Ииииии, една ме ядоса на ранина, мисля да я докладвам....извадила един палет с пилешко до фризерите с месото. Трябваха ми бутчета и се навеждам да погледна датата/срока на годност. Чувам из зад гърба ми груб, съскащ глес.. "Ама моля ви се, не ровете..."   .Rolling Eyes
"Да ме видяхте да ровя?" - я питам с леден тон....млъкна...

Сигурно и да гледам не мога, трябва да затварям очи, минавайки покрай палета й смотан....патка загубена...

# 305
Срокът на годност в палета е най-дълъг. От там ще нареди най-отдолу тарелките, горните са с изтичащ срок. Личен опит.

# 306
  • до едно тепе
Снощи успяхме да напазаруваме. Оставили сте ми кокосово мляко Grinning  Бяха пуснали детските софтшел якета от есента намалени на 20 лв. Тогава се чудех на едно за синковеца, но сега го грабнахме. Той си го хареса много.
Пратих мъжо на щанда за сирене и кашкавал. И двете ги е сгафил. Сиренето меко и не съвсем узряло май, а вместо кашкавал взел гауда. Мъжка му работа.
За пъстърва се бях засилила и като видях в едната опаковка едната риба с поокапали люспи се отказах. Rage

# 307
При нас рибата беше плачевна вчера - само Скумрия и 2-3 тарелки Сьомга. Това бях предвидила за вечеря, но смених менюто.
Нямаше  и хубави Чери домати - едни зелени. Турските на клонка горе-долу ставаха. Повечето останали зеленчуци бяха завехнали.

# 308
  • Перник
Здравейте

Amiamo би ли споделила за умния кантар? Добре ли работи, правилно ли показва? Има ли смисъл от всички зададени компоненти?
Въпросът ми е към притежателите на този умен кантар, но Amiamo е писала по- напред в темата, че го има, за това питам нея поименно  Peace

Вчера писах за кантара - върни се 2-3 страници назад, да не се повтарям Hands V Показва правилно, освен като му се изтощи батерията - тогава свалям по килограм на час Joy Това за теглото, за останалите показатели като кости, мускули, не знам - не съм си ги мерила на друг уред, за да направя сравнение. И отново уточнявам, че моят е на 2-3 години вече, дизайнът му е малко по-различен.

# 309
Някой купил ли си е този Уред за полиране на зъби? https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=7706
Доволни ли сте?

Последна редакция: вт, 06 фев 2018, 11:15 от jey

# 310
  • София
Относно умния кантар: имам го от вчера. Нямам друга база за сравнение. В книжката с упътване е указано как се задават параметрите и се запазват. Купих го, защото имахме неумен кантар,
 който се развали, хвърлихме го и този добре ми дойде като предложение.
За всичко, което е указано че измерва след време ще мога да споделя повече. Доста функции са дадени -
 телесно тегло, телесни мазнини, колко калории да приемам, водно съдържание, мускулна и костна маса. Цената не е лоша.

# 311
  • Бургас
Върти ми се нещо, че Брадата беше споделила нещо отрицателно за огледалата още мин.година....но не помня какво? Thinking
Тц, не съм била аз. Освен да съм споделила как се пУаша кат се видя толкоз отблизо... знам ли...

# 312
  • Пловдив
Искам да ви попитам, тук бях чела, че има кърпички за почистване на очила - индивидуално опаковани мокри ли са или някакви други? И къде ориентировъчно стоят? Може пък другия път да не забравя и да си взема.Ill

# 313
Кърпичките са мокри и стоят на касите.

# 314
  • до най-прекрасния мъж
Индивидуално опаковани мокри са и сложени в обща картотена кутия по 54 бр /дано не се лъжа за бройката/. Обикновено има на касите, но скоро не съм виждала /не съм търсила/. Последно бяха 2 и нещо като цена.

Общи условия

Активация на акаунт