Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 205 406
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 675
===Аз бях направила тази беля със същия блендер, взе да мирише на изгоряло. От 3 годишната му гаранция оставаше 1 или 2 месеца до края и и отидох оставих го за ремонт, уж го бяха ремонтирали, но си ми го върнаха същия мирищещ на бакелит, а на протокола пишеше подменен с нов. Пак го върнах и те пак ми го върнаха след 2 седмици и накрая се ядосах звъннах на националния номер и има казах или нов да ми дадат или си искам парите, след като не ми отстраняват проблема и ме изпратиха в магазина с касовата бележка и блендера бяха им се обадили да ги предупредят и си ми върнаха парите.
----

Ако е същия , значи и мойта гаранция е 3 години???
Трябва да му намеря документите .
Работещ обаче точно в сервизната област и няма начин  да ти го сменят със нов , защото явно  нямат договор  за рез. части.
В последно време техниката е на принципа , вземаш 100 бройки  и ти дават 10 за рез.части. Като се свършат няма от къде да ти го вземат.Това че мирише на бакелит  не е проблем .Работил ли е след като са ти го дали??
Може да е имал защита и тя да е сработила , или както казах контакта  нещо не е контактувал???

Аз го взех заради стъклената кана , не ми се връща . Край нас има едни бобинаджии , пренавиват . Дали да не им го занеса да го пренавият. Хем ще го направят по мощен .
Аз съм инженер, но в последно време гледам китайчетата , навиват едни мотори не от жици , а от власинки.

То има и комбайни  500 вата.
Аз имах руски . Ония бяха железни , но ми открадоха блендера с двигателя.

[/quote]

Мисля, че 3 години е гаранцията, нека и другите да кажат за срока, но си спомням, че ме деляха 1-2 месеца до края и. Замириса на бакелит, бях го спряла навреме. Върнаха си ми го същия разпознах си го, а пишеше сменен с нов. Държах да си спазят написаното, мен ме хвана страх да не гръмне в ръцете на детето, тъй като и той се върти в кухнята да си прави шейкове.

# 676
Най-хубавите чаршафи, които имам са тези от Лидл. Имам от различни серии. Страхотни са. Най-любими са ми тези с айфеловата кула, материята е много, много хубава.

Най хубавите чаршафи са от памук , български.
Преди няколко години погледнах един комплект  в един магазин за шив.материали и бяха по 60 лв.
Е,  не са еластични .

Циганите по селата такива простират. Аз имам едни такива на село ,поне на 20 г . са , леки са на перце. Изсъхват  за нула време.
По колко са тия  които купУвате??? 

Имам български от 7 и от 10 години големи компелкти. Ами нищо общо нямат с лидълските. Много по-груби са българските. Изтъркаха се и се скъсаха.

# 677
  • София
Седмицата от 19-ти - мъжки дрехи и гръцка седмица.

Супер! Отдавна чакам тази седмица! Благодаря!

# 678
  • have faith and be patient ..
значи българско ли е - не ми го хвали Simple Smileродния текстил не ми е по вкуса - нито дрехи , нито нищо ... само от белотекс (само предполагам че работят с български материали , не съм сигурна )  ,  съм доволна за детско спално бельо - 15 лв беше комплекта за кошара 70/140 -идеаааално щампи мампи нищо не мръдна , сега с второ дете ги ползвам

# 679
Принципно с това месо, му е разказана играта, белндерите не са чопъри и не са мелачки. На тях им трябва и някаква течност, за да поемат ножовете, не случайно това са различни уреди!

# 680
  • на пъпа на Златията
Принципно с това месо, му е разказана играта, белндерите не са чопъри и не са мелачки. На тях им трябва и някаква течност, за да поемат ножовете, не случайно това са различни уреди!

Сложих де , покрих месото с гъбен бульон.
Правих пастет от домашно пилешко месо , малко дробчета и гъби.

# 681
Някой опитвал ли е пилешката шунка от филе на Пикок 0,500кг, която е намалена от другия петък? Дали е водниста или по- суха?

# 682

Ами при положение, че е било варено месото и е имало течност, мисля не би трябвало вече да е неправилна експлоатация, просто уредът е дефектирал. Той чупи лед (на пулсации), все пак.

# 683
  • на пъпа на Златията

==

Имам български от 7 и от 10 години големи компелкти. Ами нищо общо нямат с лидълските. Много по-груби са българските. Изтъркаха се и се скъсаха.
[/quote]

Аз говоря  за преди 25 г . Казвам че и сега същата материя я има и струват 60 лв , поне преди 5,6 години ги виждах.
Даже мисля че бяха за 'приста' ,  а не за спалня.
Вратица Враца работи на ишлиме за италиански хотели. И те са груби и шарени.

# 684
  • Пловдив
И аз не мисля, че заради един пастет е станало така. Върни им го.

# 685
  • София
Моят блендер със сигурност е сменен с нов. Направи ми впечатление, че на розовия в упътването не пише на Бг. Може да е произведен за друга държава.

# 686
При нас има 3 дни специална разпродажба на артикули по 1, 5, 7, 15, 20, 35 лв.
Кукличките на Елза са по 15 лв. Комплект дървени детска масичка с две столчета с пирати (в синьо) или еднорози (в розово) - 50 лв. Детски дървени играчки комплекти по 20 лв. Подматрачна рамка с надигаща се горна част и много добро качество дърво по 35 лв. Направо оставих 200 лв на касата. Малкия не може да му се нардва на влакчето с дървената жп линия. Страхотни са дървените сглобяеми играчки! Паркинг с коли дето по Коледа беше 50 сега е 25. Плюшените зимни олекотени завивки по 25. Лудница хора в магазина. Един селяк с голям бмв джип си позволи да паркира на вратата на магазина, щото няма свободни паркоместа. Освириха го, напсуваха го... Grinning Голям купон в Лидл тази седмица.

# 687
Ей тия лидълци ,големи мошенници, бекона вече е 18 лв ... сложили табела къдрава салата 1,60  отдолу набутали щайгите с копф салатата и джентилината дето са поблизо 3 лв... дръпнах една мома и я питам кое точно е къдрава салата на 1,60 и тя ме прати поне 5 метра в страни .. през 3-4 щайги ,е че там беше .. извинявам се ,не са подредени ... ко не са ,подредени са си точно както на васви утърва .. много се нервирах, а където беше промоционалната нитотабела ,не цена -нищо !!! Трябва да си басиловкия куповач ,да търсиш ,следиш цени ,вътре ,на касата .. все трябва да си нащрек да не те метнат  , е майка ми ,предполагам идруги  хора , беше напълнила в количката 4-5 шоколада от големите  ,дето са по 3-4 лв .. викам за какво са ти ? Тя ами как бе ?по 1,60 са ... отивам давидя -ами тя гледа долната цена ,на малкитеобикновенни шокота ,ма така ги подредили ,че наистина заблуждават , а цената на големите е видима по-скоро от  тавана ,атколкото от долу .. че такаде ,ядосана съм !!

Моето мнение е съвсем същото!!!
Това със салатите също го забелязвам редовно и няма сила която да ме убеди, че е неволно от тяхна страна. Целта е ясна-да се прецака клиента. Ама де е Моринга да размаха пръст, че нищо не отбираме от маркетинг и че всичко се прави с лИбоФффф към нас...😆

# 688

Ами при положение, че е било варено месото и е имало течност, мисля не би трябвало вече да е неправилна експлоатация, просто уредът е дефектирал. Той чупи лед (на пулсации), все пак.

Мият изпуши миналата година от една едро смляна лютеница. Смениха ми го с друг, но явно ремонтиран, че беше в ужасна опаковка. Сега го ползвам само за плодове.

# 689
Тук съм, Тета, тук съм, не бой се, ама ни изтриха коментарите предният път, та сега спазвам благоприличие  Laughing всевишните гледат - не били от полза за темата нещата, които разискваме Laughing иначе повярвай ми, не е като да нямам какво да ти отговоря точно пък на теб  Laughing Laughing Laughing, ОБАЧЕ това с къдравата салата и мен искрено ме дразни и двете с джентилината са къдрави на външен вид, който не е редовен клиент, наистина няма как да не се обърка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт