Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 205 540
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 360
  • Сливен
В Сливен днес следобед имаше около 10бр от уреда за полиране.

# 361
  • София
Момичета,усетихте ли по-тежкия аромат и вкус на маслото Родна стряха?Намалено е на 2,15 пам от 0,125гр...тая вечер намазах филии...ами горчи и имс дъх!

П.п.да го върна,а? Stuck Out Tongue Winking Eye
Масло на Родна стряха никога недей да взимаш, не е добро. Няма партида - лошо е, с ниско качество . За тези пари ще купиш Пилос и винаги ще си доволна.
За каналчето на душ-кабината ползвам само м-р Мускул и грешка няма. Този препарат от Лидл не върши  достатъчно работа.

# 362
  • shumen
Аз пък съм доволна от маслото Родна стряха.
Кърпички за очила аз ползвам от Лидл,а за канала М-р Мускул.

# 363
Да ви питам за рибите, конктетно ципурата. Лидълската в сравнение с кауфската? Гледах, гледах докато е на промоция, с левче по-евтина от нормалната цена в К, и ми се стори, че на лидълската не са й почистени люспите, докато на К е без люспи.
Пастърва също предпочитам от К, по-прясна ми се вижда вакуумирана, от колкото в тарелка.
И да кажа, че ципурата на контактния грил става идеална, но след две ципури, тоя уред пожълтя от страни доста. И не е от мазнина. Купих го в бяло (между бяло и червено) и за има няма 4-5 ползвания, пластмасата пожълтя. Нормално ли е?

# 364
тоя уред пожълтя от страни доста. И не е от мазнина. Купих го в бяло (между бяло и червено) и за има няма 4-5 ползвания, пластмасата пожълтя. Нормално ли е?

От Т е Peace

Ципура съм правила само в морска сол-ако не сте, опитайте
Wink

# 365
За зехтина Коста д'оро екстра върджин най-на сметка ще е сега в ФФ на цена от 10,99 за литър. И въобще всички стоки след като започнат промоция в една верига на нормалната си за мен цена, обикалят всички по-големи вериги седмица след седмица. Пример е и Филаделфията 175 гр., която по миналата беше 2,99 в Б, миналата на същата цена във ФФ, а иначе се продава до 3,89 където се сетите. Така също е с Доместос, Мр. пропър, превръзки, захар и т.н. Контра филе в момента гастролира във ФФ на цена 6,99 (до 08.02) и в К на цена 7,39. За маслото - това с краварката, знаете къде на "промо цена" 2,49/125 гр. или 4,69/250, но е и въпрос на вкус кое масло в крайна сметка.

# 366
Като цяло не одобрявам продуктите на Родна стряха. Каквото и да съм взела, не струва според мен.

# 367
Обаче вярно че К са копирали идеята за продукти от серия Родно, нашенско, народно....някой писа за това преди време.

Лещата ми харесва на мен РС.
Бобът е леко люспест като се свари....има какво да се желае. Маслото и то е рисково...наистина по-добре Пилос и ирландското да се вземат...

# 368
  • Пловдив
Момичета,усетихте ли по-тежкия аромат и вкус на маслото Родна стряха?Намалено е на 2,15 пам от 0,125гр...тая вечер намазах филии...ами горчи и имс дъх!

П.п.да го върна,а? Stuck Out Tongue Winking Eye
Масло на Родна стряха никога недей да взимаш, не е добро. Няма партида - лошо е, с ниско качество . За тези пари ще купиш Пилос и винаги ще си доволна.
За каналчето на душ-кабината ползвам само м-р Мускул и грешка няма. Този препарат от Лидл не върши  достатъчно работа.
разбрах го аз,ама... Grinning дали да не направя чийзкейк с едното пакетче  Thinking

# 369
  • Сливен
Олиото на РС е хубаво,реално е олио Бисер.

# 370
Кашкавалът РС е страхотен. Нямам търпение пак да го пуснат на промоция.
Портокалите за сок само някоя от седмиците ли бяха или ги има постоянно сега?

# 371
    Доволни/недоволни от
туристическите обувки [/list]в лидл?

# 372
    Доволни/недоволни от
туристическите обувки [/list][/b]в лидл?
Доволни са май. Върни се малко...има мнения за тях. Положителни.

# 373
Олиото на РС е хубаво,реално е олио Бисер.

Аз, честно казано не съм правила разлика между никое олио, което съм купувала. За мен си е все олио Simple Smile

# 374
Настъргания пармезан дали е хубав?

Общи условия

Активация на акаунт