Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 205 429
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Моля, някой, ако види някъде шредер- онова, което унищожава хартия/не гилотина/, да пише. Мерси много!
Днес имаше в Лидл Люлин  Peace

Скрит текст:

# 616
  • shumen
Миракси,аз гледам момчешките жилетки.Днеска взех една и я пробвахме и то взе,че се хареса на детето,а и му стана.

# 617
  • Асеновград
Малко помощ за парфюмите в Лидл, досега не съм купувала .Интересува ме кой е с по дървесен аромат, или по точно не силно изразен цветен. Сега се връщам от там от пазар но за парфюм не можах да реша тъй като тестерите са празни и явно отдавна изветрели. Пробвах само синята кутия от  5.99 но не е моя аромат.
От пазара джинджифил, банани, вафли  и пътечка https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=7819. Сега слагайки я на място ме е яд че не взех още една.Но определено не е изтривалка, от същия тип пускат изтривалки и те отдолу са гумирани това по скоро е малка пътека.

# 618
Някъде има ли останали топки за гимнастика, че трябва да купя

# 619
С дървесен аромат е този в паралелепипедовото шише, ръбатото. Цвят на кутия не помня обаче...
Имаше май снимка назад..
Ето го

.
Показаният ми е любим. И този също

# 620
  • Асеновград
Благодаря, в понеделник ще взимам. А в златистата кутия какъв е аромата?

И на този?

Последна редакция: сб, 10 фев 2018, 12:42 от Panayotu

# 621
Благодаря, в понеделник ще взимам. А в златистата кутия какъв е аромата?
Той е имитация на J’adore  и е много цветен !Много го харесвам.

# 622
От поне три години всички около мен знаят,че ползвам този лидълски Suddenly /Madame Glamour.За мен е приятен и траен.

Този е по-цветен май. Аз така и не можах да реша кой ми харесва повече...и поддържах в наличност и от двата.

# 623
  • Асеновград
Явно са трайни, от тестера пробвах на ръката си синия , и въпреки че няколко пъти вече се мия със сапун миризмата е силна и интензивна.Но пък има и една особеност че човек най силно усеща дразнещите го аромати.Аз не понасям миризма на българска роза сякаш ме удря директно в мозъка и парфюмите на тази основа ги избягвам.

# 624
Има ли извара в лидл?

# 625
  • Асеновград
Да в найлонов плик 400гр. , на Родна стряха в пластмасова кофичка тя май беше 500гр. и мисля имаше на Пилос в кръгла полиетиленова опаковка на нея не и помня грамажа.Аз взимам тази в кофичката,че ми е по удобна ако остане и се наложи да я съхранявам по дълго.

# 626
Интересни ми станаха тези парфюми и на мен, не бях обръщала внимание.
Suddenly Madame Glamour се води имитация на Coco Mademoiselle Chanel  Peace
Aura En Rose бил подобен на Lancome's La Vie Est Belle.
От мъжките видях че имали подобен на Acqua Di Gio  - Essence Aqua Fresh.
Непременно ще ги потърся да ги пробвам следващия път.
Казвате, има тестери, така ли?

# 627
  • Асеновград
Интересни ми станаха тези парфюми и на мен, не бях обръщала внимание.
Suddenly Madame Glamour се води имитация на Coco Mademoiselle Chanel  Peace
Aura En Rose бил подобен на Lancome's La Vie Est Belle.
От мъжките видях че имали подобен на Acqua Di Gio  - Essence Aqua Fresh.
Непременно ще ги потърся да ги пробвам следващия път.
Казвате, има тестери, така ли?
Има по едно  отворено шише за тестер, но при нас бяха празни повечето.Мъжките не ги погледнах че малкия звяр мрънкаше да си тръгваме.В понеделник надявам се да пазарувам сама ще огледам подробно.Може пък да си харесам аромат от мъжките.
Скрит текст:
Един от любимите ми аромати

# 628
Aura en rose има ли го в Бг? Не съм го виждала като че ли...А ако е имитация на La vie est belle, значи ще ми стане фаворит.

# 629
Днес, когато след ползване си миех робота забелязах, че е спукано от вътрешния край на ножа, има ли някой под ръка такъв робот да погледне дали са така или само моя е с дефект [/img]

Общи условия

Активация на акаунт