Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 205 326
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 735
Лидл продават ли стек носни кърпи и на каква цена са?
Да има за 1 лев двупластови и за 1 и нещо трипластови. Много ги харесвам защото нямат аромат и не се късат лесно.

# 736
Благодаря ви.

# 737
Има...но вътре не са на пакетчета по 10бр...а така, в  обща опаковка. Под целофана на стека кърпичките са "голи", а не опаковани в малки пакетчета...ама го обясних...

Как? Опаковани са си по отделно по 10 бр. Simple Smile

# 738
Така ли?
Струва ми се, че гледах едни общо опаковани.
Не съм купувала де...

# 739
  • София
Така ли?
Струва ми се, че гледах едни общо опаковани.
Не съм купувала де...
Почти съм сигурна, че съм виждала и такива, макар и не много скоро. Но има и на пакетчета.

# 740
Да, имаше едни Фрото в единични пакетчета...
Но и тези общо опакованите ги има, те са дори под лев май...заглеждала съм ги и веднъж им се чудих каква е идеята и как точно се ползват..😊

# 741
  • have faith and be patient ..
Гел капсулите определено ги нямаме.. за жалост

# 742
  • Перник
Заквасена сметана в кофа купувах веднъж и не ми хареса. Предпочитам кофичките от 400 гр. Най-малката разфасовка не съм пробвала.
Носните кърпи са си в пакетчета по 10, аз купувам по-евтините - преди бяха Фрото, сега са Флоралис.

# 743
Здравейте!
Да, смениха им името на носните кърпички. И аз основно от Лидъл купувам. Не намирам хубави салфетки обаче нещо, да са плътни.
Засилих се за Патешко филе обаче много малка годност имаше.
Пиле Дюк и бутчета Дюк бяха намалени.
Другата седмица, ако е Гръцка ще ходя за мариновано сирене.

# 744
  • София
Носните кърпички са едни от най-хубавите, които сме ползвали, купуваме само от там. Опаковани са си, 10 пакетчета, много са удобни и евтини, мисля, че бяха около 1 лв.

# 745
Издирвам черен клин, с надписа на талията който е, един единствен имаше при нас малък размер, има ли ги някъде още?

# 746
  • София
http://2.bp.blogspot.com/-GoWh6cBDhHk/T0GCsByAoOI/AAAAAAAAAII/Td … ocket+Tissues.jpg ето ги кърпичките носните - ок са си, ние все такива си взимаме, обаче цената напълно ми е избягала в момента. В единични опаковки са вътре.

# 747
Много хубави носни кърпички са наистина,на цена от 0,99 ст.и една от малкото стоки въобще на които намалиха цената преди година(от 1.19лв.).Показаните от Angel са 4 пластовите,също хубави,но малко по-скъпи!

# 748
Посъветвайте ме за матрак 120/200 какъв р-р долен чаршаф да взема. 90/100 ще е тесен, а 140/160 ще е доста широк или все пак ще е добре. Моля , ако някой е с такъв матрак и си е купувал долни чаршафи да пише.
140/160 - пасва добре.

# 749

http://2.bp.blogspot.com/-GoWh6cBDhHk/T0GCsByAoOI/AAAAAAAAAII/Td … ocket+Tissues.jpg ето ги кърпичките носните - ок са си, ние все такива си взимаме, обаче цената напълно ми е избягала в момента. В единични опаковки са вътре.
Добре, че онагледи... Laughing и аз търсих снимки в нета, но не намерих.
Аз тези не съм купувала, но от старите Фрото си спомних, че съм.
Обаче си има и от онези странните, които не са опаковани .... насипните...Сега се сетих какво приложение може да имат те пък - в зъболекарските кабинети съм ги виждала, сложени до онова, в което се....жабуриш Grinning

Общи условия

Активация на акаунт