Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 205 365
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Преди Фрото бяха, дам. Та ходих да погледна и аз точно заглавието, та да намеря снимка. Моите са 3 пласта и са 10 пакетчета в опаковка - иначе надписите съвпадат Флоралис (или каквото е там) Софт и стронг, бла-бла.

А насипните - предполагам се зареждат в някакъв вид диспенсъри, от типа на http://www.taketokio.com/wp-content/uploads/2016/06/tissue-box-2.jpg

# 751
Някой ползва ли отварачката за консерви на Лидл? С нея отварят ли се лесно консервните кутии?

# 752
Да повторя питането си-  Някой опитвал ли е пилешката шунка от филе на Пикок 0,500кг, която е намалена от петък? Дали е водниста или по- суха?

# 753
Отварачката за консерви взех за майка ми миналата година. Никога не съм ползвал подобна, нито тя. Опитахме как ли не да отворим консерва, ама не стана. Занесох я обратно и те пред мен отвориха консерва и казаха, че е ок. Така и не се научих как се отваря с такава отварачка. Явно има нещо дето не го правя като хората:)

# 754
  • София
Някой ползва ли отварачката за консерви на Лидл? С нея отварят ли се лесно консервните кутии?
Не знам колко вида отварачки предлагат и дали става дума за същата, но преди малко повече от 2 години купих една. Тогава отворихме консерва и видяхме, че става. После я върнах в кутийката и тъй като е за място, където ходим само от време на време, не се беше налагало да я ползваме досега. По Коледа обаче се наложи и пластмасата буквално се разпадна. Строши се на поне 6-7 парченца. Хубаво, че в кутийката си имаше всичко - касова бележка и книжка. Оказа се, че производителят дава 3 години гаранция на материалите и я върнах без проблем. Цената през 2015 г. е била 7 лв.

# 755
Да повторя питането си-  Някой опитвал ли е пилешката шунка от филе на Пикок 0,500кг, която е намалена от петък? Дали е водниста или по- суха?
Напоследък взимам от нея(преди купувах пражката свинска в калъпче от 500 гр.)И двете не са сухи,но пил.е една идея по-немокра(пил.е по-сухо все пак),за нас е вкусна-за два дена свършва...,не е като филе сухо,ако това те ориентира.

# 756
  • Пловдив
Дамските тениски с народни шевици как са?Памук ли са?

И какви големи р-ри долнища за децата вече има...брееей!

# 757
  • София
Аз само веднъж взех за проба някаква нарязана на Пикок мисля. Много водниста ми се стори. Сложих я в един сос за спагети.
Иначе харесвам Зеления етикет.  Тя е суха.

# 758
Някой пробвал ли е детските пюрета на Лидл? Дали са качествени? Моля,ако някой има отзиви за тях да  сподели. Благодаря!

# 759
  • София
Издирвам черен клин, с надписа на талията който е, един единствен имаше при нас малък размер, има ли ги някъде още?

Снощи имаше на Каблешков. Кой размер ти трябва, ако мина да погледна дали има?

# 760
  • have faith and be patient ..
Абе във Варна някъде изобщо зареждат ли от тази шунка със зелен етикет !? При нас на владислав редовно проверявам , салама и луканката са едни до други , предполагам и шунката ще е около тях ,но дори и етикет с празен стилаж не откривам .. изобщо виждате ли я във Варна ??  Бих купувала и от нея ,но уви ..

# 761
Някой пробвал ли е детските пюрета на Лидл? Дали са качествени? Моля,ако някой има отзиви за тях да  сподели. Благодаря!
Приятелка ги купува за детето, харесвам му и са на малко по-добра цена от хип спрямо грамажа. Иначе пише, че са био.

# 762
При нас има и Бекон с зелен етикет вече. Петък купувах. Не е лош. Малко неугледен на външен вид.

# 763
Абе във Варна някъде изобщо зареждат ли от тази шунка със зелен етикет !? При нас на владислав редовно проверявам , салама и луканката са едни до други , предполагам и шунката ще е около тях ,но дори и етикет с празен стилаж не откривам .. изобщо виждате ли я във Варна ??  Бих купувала и от нея ,но уви ..

За Варна не знам, но след една дискусия скоро, нарочно загледах рафтовете и при нас имаше и от трите - салам, луканка и шунка. Да, на едно място са, едно до друго стоят.
Аз не съм я опитвала, детето искаше някаква шунка наскоро да му купя, но като го знам какъв е каприз, щях да изгърмя с едни 5 лева ей така, за нищото...

# 764
  • have faith and be patient ..
Ооооооо и бекон ?? Дали ще му е 18 лв килото и на него 😁 ще чакам да заредяти при нас.. да видим кога ще е

Общи условия

Активация на акаунт