Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 205 253
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 260
И тази седмица няма женски дрехи, еехх.. Така се надявах.

# 1 261
  • Асеновград
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=8515 Ето я пяната за килими и дамаски, чисти много добре.Преди имаше и един препарат в шише за килими страхотен но поне от година не се е появявал.
Скрит текст:
Препарата за под в постоянния асортиментhttps://www.lidl.bg/bg/Clean.htm?articleId=170 чисти петна от килими и много добре изпира.Сипвам в пулверизатор напръсквам и минавам отгоре с парочистачката.За няколко минавания ми изчисти стар мокет със засъхнали петна от червено вино и сок касис
Сутринта отворих магазина за самозалепващо фолио  и добре че не оставих за по късно, от цвят и размер имаше по по малко от 10 бр. Купих и втори чадър и те бяха едва 6 бр. Май са останките им от предишни пускания, това не може да е зареждане с такова количество.
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=8510 този препарат чисти много добре пералните.

Това осветително тяло добре ли свети https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=8479 и кой вариант е по добър.Сменя ли му се вътре диода или каквото е, или е пак от еднократните като нощните лампи със щипка?
Редактирам се :То си пише вградени осветителни лампи, не се сменят.

Последна редакция: чт, 22 фев 2018, 14:51 от Panayotu

# 1 262
  • София
Аз се надявах да има женски спортни клинове, че последните които пускаха не ми допадаха нещо. Тези момичешките сега изглеждат симпатични, но не знам дали ще мога да се пъхна в тях.

# 1 263
  • Перник
уау
не знаех, че трябва да си чистя пералнята. добавено в списъка Simple Smile

# 1 264
  • до най-прекрасния мъж
Наистина препаратът за перални чисти много добре. Моята пералня е 8 годишна. Чистя я два-три пъти годишно на 95 градуса и този препарат. Наскоро я отваряхме да сменяме лагери - имаше само минимално количество варовик, но плесен, тиня и други гадости не. И вътре, самия казан миришеше на чисто. Варовикът падна супер лесно. По барабана, маншона и нагревателя също варовикът беше много малко и на тънък слой. Не ползвам калгон или други подобни препарати при пране, само се старая праховете да са качествени.

# 1 265
Др. седмица ще е италианска и червен пасатор видях на плакат.

Хубав ли е червеният пасатор? Приставката-тел става ли за разбиване на белтък на сняг?
Става , да. Аз разбивам с нея

# 1 266
Аз чакам детски пижами, май от доста време не са ги пускали, а всичко ни е малко вече.

Преди няколко седмици имаше до 146 размер пижами, купих тогава, а сега има 86/92 − 110/116
 98/104 − 110/116

# 1 267
Аз чакам детски пижами, май от доста време не са ги пускали, а всичко ни е малко вече.

Преди няколко седмици имаше до 146 размер пижами, купих тогава, а сега има 86/92 − 110/116
 98/104 − 110/116

Мерси!
Дано има останали, 104 размер ми трябва, днес ще проверя.

# 1 268
  • Перник
Нищо не казвате за зъбните душове Thinking

# 1 269
Има ли го още доматеното пюре в малки метални кутийки? Нещо от рода на 100 грама бяха.

# 1 270
Има ли го още доматеното пюре в малки метални кутийки? Нещо от рода на 100 грама бяха.

Да, вчера взех.

# 1 271
Да, има го....малки цилиндрични консервички, под левче...нали за тях.

# 1 272
  • София
И като по поръчка гофретници за желаещите.
Като видях акция блясък и се зароди в мен надежда за таблетки за съдомиялна - но не би.

Агеншкото им дали е хубаво?

За съжаление последния път не беше хубаво.
Предните години, чудесно.

Жалко е когато не се подържа постоянно качество. Човек очаква едно, оказва се друго. А понякога се запасяваме с разни продукти и греда.

# 1 273
Хайди Клум ще има пролетна колекция - има тийзър на страницата на Лидл.

Дънковата риза ми харесва на пръв поглед, но има огромна странична цепка - не съм убедена, че ще нося такова нещо.

# 1 274
  • София
Това ли е гофретника с главно Г? Децата много ме врънкат, ама така беше и за сандвич -мейкъра, пък им мина мерака след два-три сплескани сандвича.

Общи условия

Активация на акаунт