Звездни компромати - 351 част

• 126 998
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Днес коментарите в Дир-а под новината за смяната на шефа на НСО бяха ужасни, само 1-2 в подкрепа на Радев /може да е била нашата МГ Mr. Green

# 571
Кая Гербер, прилича на Клаудия Шифър тук:
https://instagram.com/p/BazMVKDB_ar/

# 572
  • София
Маги Сидеров(а)
Скрит текст:

и с мъжО- на мен той ми е по-интересен от нея  Smiley
Скрит текст:

Хубава двойка са двамата, макар тя да не ми е от най-симпатичните

# 573
  • София
Петъчно - представител на силния пол- от по-тъмните представители Simple Smile
не знам кой е ,честно казано, изскочи ми във фейсбук и ми е хммм.. доста симпатичен Blush , макар да съм привърженик по-скоро на скандинавския тип Relaxed
Кратко видео , даже с подходящ  музикален съпровод Grinning

# 574
Ох, смуглия джентълмен с дъФката ми оправи настроението. Да се учат нашите кифли как се флиртува с камерата. 😎

# 575
Кая Гербер, прилича на Клаудия Шифър тук:
https://instagram.com/p/BazMVKDB_ar/
Прилича на онази Деничка, дето беше някаква репортерка при Гала преди 100 години и която се омъжи за Гергов после, и изчезна безследно след опитите си да стане велик куратор...

# 576
  • София
Благодаря за пуканките Hug Деничка и Гергов май се разделиха...?

# 577
Скрит текст:
Някой може ли да ми обясни модата на подвития крачол на банския. Често го срещам, а нямам идея защо!

# 578

Очаквах да сте се разпишколили днес, някоя дори да се е спуснала по джендър, а то какво  #Crazy
 В момента водя дори вътрешнодуховна борба със себе си, дали да се включа и аз на нечия страна.

Виж ти,  благодаря за Кърт  Heart Eyes  bouquet
 Дейв и на мен ми е любимец, и на концерти им ходя, когато мога, радвам се, че е жив и здрав, че беше полу умрял и той по едно време.

# 579
Ох, не мога!  Joy Joy

Арми Хамър във фотосесия. Този е по мой тип - висок, синеок и русокос, но пък има много дразнещ глас. И е пълно дърво, за съжаление.
Скрит текст:

А и как мислите, дали Големия адронен колайдер ще намери "тъмни протони" в следващите няколко години? Аз съм леко скептична. Mr. Green

# 580
  • София
Скрит текст:
Някой може ли да ми обясни модата на подвития крачол на банския. Често го срещам, а нямам идея защо!

С удоволствие разяснявам - като имаща близък контакт с доста "нацепени батки" Smile
Та, в Ъндърграунд средите , това типично действие се прави с цел, да се покажат добре развитите мускули на бедЪра .. без майтап Simple Smile

# 581
Ама само на единия бедър, така ли?

# 582
  • София

Поне! Satisfied
така е по-небрежно , някак..

# 583
  • София
А и как мислите, дали Големия адронен колайдер ще намери "тъмни протони" в следващите няколко години? Аз съм леко скептична. Mr. Green
т'ва е малко като котката на Шрьодингер, та не съм съвсем сигурна и аз Joy

# 584
Поне! Satisfied
така е по-небрежно , някак..
Иначе е много очевидно, че се фръцкаш и штъ земат за простак. А така някак небрежарско... С финес! Па си викаш "хм, тоя има два крака, сигурно и другия му е така готин"... Thinking
Ма аз и друго си мисля. Дали инкогнито така не посочва дължината на... онова си нещо?
 Grin

Общи условия

Активация на акаунт